kızlar karnınız büyüdümü?

genciza

annesinin sosisi o :)
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2007
4.158
143
42
benim karnım pek büyümedi gibi.hergün inceliyorum karnımı :) sabah kalkınca hiç yok öğlen ve akşama doğru çıkmaya başlıyor.ama dışarıdan anlaşılacak gibi değil daha.sizinkiler ne durumda kızlar.bendemi bi anormalli var yoksafisfisfis bu arada 14+2 yim.

canım bende 13+6yım son 1 haftadır göbek çıkmaya başladı...ama aldıgım kilodanmı yoksa bebiştenmi anlamadım daha..

bende zayıfladığım için yok göbek falan ama karnımda hafif bi kabarıklık var doktorum bebiyşimin çok sağlıklı olduğunu söyledi ama büyüsün yaaaaaaaa

bende cıktı karnım kızlar 16 haftama girdim ve dokundugumda bazen sertligi hissediyorum bazende cok yumuşak oluyor karnım hamiş kıyafetleri giymeye başladım bile:icecream:

karnım çıktı tabii ne giyceğimi şaşırdım az önce geldim alışverişten aldım mecburen bikaç bişey. bugün 14 haftama girmeme rağmen karnım baya şiş bana göre.. ama bana yakıştı:)) hamilelik kıyafetlerini beğenmiyorum. bende 1 -2 beden büyük kıyafetler aldım..

benim karnım pek büyümedi gibi.hergün inceliyorum karnımı :) sabah kalkınca hiç yok öğlen ve akşama doğru çıkmaya başlıyor.ama dışarıdan anlaşılacak gibi değil daha.sizinkiler ne durumda kızlar.bendemi bi anormalli var yoksafisfisfis bu arada 14+2 yim.

canim sen kac kilosun boyun kac belki boyuna gore kilon azdir o yuzden cikmamistir karnin?

1,66 - 61 kiloyum zayıf değilim yani.şimdi baktığımda baya çıkmış görünüyo ama bebekmi göbekmi bilmiyorum.sabahları böyle olmuyor ama daha az belli oluyor.

1,66 - 61 kiloyum zayıf değilim yani.şimdi baktığımda baya çıkmış görünüyo ama bebekmi göbekmi bilmiyorum.sabahları böyle olmuyor ama daha az belli oluyor.

canim zaten gobegin tam altindan sismeye basliyor..bence bebek :)) yakinda ust kismida sismis goreceksin demektir bu!!!

benimde cikti bayaga belli,hatta normal etek veya pantolon giyemiyorum,devamli hamis pantolonu giyiyorum,ama kisiden kisiye fark edermis,kimisinin fazla kimsinin az cikarmis,

ben henüz hiç kilo almadım ama karnım çıktı :) bence de tamamen yapı meselesi

bende hiç kilo almamama rağmen ikiz olduğundan herhalde karnım bayağı çıktı ve hamiş kıyafetleri giyiyorum

bitanem,ben 17 + 1im benim bile çoook az çıktı..
dr uma sordum,karın büyümesi subjektifdir,bebeğin gelişimiyle alakası yok dedi...hemen karnı şişenlerinki kilodan,bebekten değil zaten dedi ve 20 haftaya kadar normalde çok az bi tepe oluşurmuş.

mrb arkadaşlar ben eylül annesiyim ama sizin yazılarınızıda okuyorum şimdiden öğrenmek için öğrendiğime göre karın çıkması tam anlamıyla yapı meselesi bazı kişilerin iç karnı büyük olduğu için göbeği çıkmaz bazılarında iç karnı küçük olduğu için göbek çıkar bu yüzden kimse endişelenmesin.ve daha sizlerin 14-16 haftalık dur 20 haftalık olsunda bi görün nasıl göbişler büyüyor.benim kardeşim hamile olduğunda doğuma gidene kadar karnı sanki 2 aylık hamile gibi hiç karnı yoktu ve yeğenimde gayet sağlıklı ve uzun boylu doğdu.o yüzden rahat olun aman sakın stres yapmayın kendinize :roflol::sm_cool:

ben 15+ 1 im 2 beni gören kaç aylık diye soruyo ... hamile pantolonları kazakları 5 6 aylık gibiyim

benimde karnım çıktı kızlar bende pantolan badi falan aldım kendime onları giyiyorum birde büyük kıyafetler aldım 1-2 beden onları falan ama benim belli oluyor 15+4 benimde :)

ben 15+1 im çok küçük bi kabartı oluştu...kimse daha hamile olduğumu analmıyo...bilenler de kilo verdiğimi söylüyolar ama yokkk 1 kilo aldım sanırım

:) ben 19 haftalık hamileyim 36 bedendim daha önce 42 beden pantolonlar anca oluyor şimdi hamile kıyafetleri pekte hoşuma gitmiyor zaten dünyanın parası

arkadaslar bende 15 + 3 üm
benim belli artık ama yemek yiyince daha cok cıkıyor
hamile kıyafetlerini 3 4 haftadir giyiyorum ben belim cok kalinlasti
birde benim normal pantolonlarım zaten dardı o yuzden hemen sıkmaya basladı

bazı pantolanlarım belinden sıkmaya başladı...o yuzden daha bolları tercih ediyorum...ama daha hamile kıyafeti almadım...1-2 ay daha almayı düşünmüyorum...en azından mevsimlik alayım diye...zaten fiyatlarıda çok pahalı...

canım;ben 14 haft.lığım.ama hiç kilo alamadım.karnım çıkmıyor.biraz sabredelim bakalım.umarım iyi deva ederiz.

X