Kızlar kararsız kaldım yardım edermisiniz?

bambu cok alakasiz durur bence...nacizhane fikrim, sonradan monte edilmis gibi genel görüntüyü bozar

aldınız mıbilmiyorm ama n-bambu çook güzel çook modern olur ama dikkat etmeniz gereken bir iki şey var ben de çok istemiştim ama benim ocağım pencerenin dibinde bambu jaluzi kullanmak istiyorsanız ocaktan en az 2 metre uzakta olmalı. bunda sorun yoksa çok güxel olur diye düşünüyorum çünkü mutfagınız modern duruyor. bir de camın açılma yönü önemli ama camın açılmasına takılmayın eğer pimapen se bir mekanizma takıyorlar üstten açılması için camı değiştirmeden 50 - 60 lira bişey onu da yaptırırsanız çık güzel olr

bence bambu değil ama beyaz jaluziler sanki daha kibar durur gibi geldi!:28:
canım beyaz jaluziyide düşünecegim.ben bambuyu sundan dolayıda düşündüm.mutfak masam ahşap renkte.sebzeliğim ahşap renkte olunca belki perdeler oyumlu olur diye düşündüm.ama hala kararsızım.murfak perdem hala yok:):86:

zebra perdelerdede renk secenegi var diye biliyorum.. belki masanıza yakın bir rengini bulabilirsiniz.. banada zebra daha guzel olur gibi geldi

kızlar ya mutfagıma zebra perde yaptırayım dedim benim mutfagımın penzeresini fotoda görmüşsünüzdür.küçük yanı.ve 315 tl çıkardı sizce pahalımı? uygunmu?

Back
X