• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kalbim duracak şimdi

Aynı şetleri yaşıyoruz demekki cnm yatağıma hasretim ama saglıklı olsunlar da baska bişi istemiyorum elbet zamanı gelicek rahat uyudugumuz günler 2 cocuk yeter diyorum eşime 3yü kaldıramam büyük konuşmıyım da yinede allahın gücüne gitmesin isteyen herkeze versin

Aynen canim iki cocuk yeter kardessiz olmaz.dedik rabbim.nasip etti cok sukur rabbim olmayanlara nasip etsin insalllah zaten benim.esim benim.zorumla istegimle kabul etmisti simdi agzinin icine düşecek bakarken bile ucuncuye ne dersin diyince.yokk yokk diyo yeter rabbim.nasibimizde var etmisse basim ustune ama.benim.niyetim yok :)))

Aynen canim iki cocuk yeter kardessiz olmaz.dedik rabbim.nasip etti cok sukur rabbim olmayanlara nasip etsin insalllah zaten benim.esim benim.zorumla istegimle kabul etmisti simdi agzinin icine düşecek bakarken bile ucuncuye ne dersin diyince.yokk yokk diyo yeter rabbim.nasibimizde var etmisse basim ustune ama.benim.niyetim yok :)))
Ögle oluyor vallahi 2 cocuk yeter diyoruz bizde zaten benim eşimi iştrn cıkartmışlar bugün ağzından kacırdı moralim bozuk
Bugün kızımı kalça ultrason için götürdük ama prematüre diye 1 ay sonraya verildi

Ögle oluyor vallahi 2 cocuk yeter diyoruz bizde zaten benim eşimi iştrn cıkartmışlar bugün ağzından kacırdı moralim bozuk
Bugün kızımı kalça ultrason için götürdük ama prematüre diye 1 ay sonraya verildi

Canim benim sizede soylememismi :( Rabbim hayirli kapılar acsin insallah çocuklarının rizkini verir rabbim insallah kuzum benim ne is yapiyodi esin neden cikarmislar :(

Canim benim sizede soylememismi :KK43: Rabbim hayirli kapılar acsin insallah çocuklarının rizkini verir rabbim insallah kuzum benim ne is yapiyodi esin neden cikarmislar :KK43:
Bana söylemek istememiş eşim sütüm gitmesin diye agzından kacırdı.
Allah razı olsun cnm patronu çalışan azaltıyormuş işler yokmuş eşimle ebirlikte 3 kişiyi de cıkartmışlar beyaz eşya teknisyeni cnm arçelik

Bana söylemek istememiş eşim sütüm gitmesin diye agzından kacırdı.
Allah razı olsun cnm patronu çalışan azaltıyormuş işler yokmuş eşimle ebirlikte 3 kişiyi de cıkartmışlar beyaz eşya teknisyeni cnm arçelik

Esin dusunceli bir esmis Rabbim gönlüne göre nasip etsin insallah cocuklarinin rizkina hayırlı is nasip etsin kuzum asisini yaptirdinizmi minigimin nasil kuzularim annesi

Esin dusunceli bir esmis Rabbim gönlüne göre nasip etsin insallah cocuklarinin rizkina hayırlı is nasip etsin kuzum asisini yaptirdinizmi minigimin nasil kuzularim annesi
Cok şükür eşimden yana şanzlıyım yaptırdım cnm agladı biraz da huysuzlandı dün bugün daha iyiydi siz nasılsınız paşam kıscem sen nasılsınntatlım

Cok şükür eşimden yana şanzlıyım yaptırdım cnm agladı biraz da huysuzlandı dün bugün daha iyiydi siz nasılsınız paşam kıscem sen nasılsınntatlım

Bizde birazdan ikinci ay aşısına gidicez teyzesi :( pasam iyi ama arada oluyo sıkıntılarımiz kisksnclik kizim cok kucakci bu kusma huyundan fena alıştı herseyi koştur koştur yspiyorum yorgunluk cok feci:( senin kizceler nasil kuzum alistilarmi artik

İyiyiz bizde ev almıştık onun taşınma ve yerleşme telaşı vardı :)

Canim sen nasilsin nerelerdesin kuzularim nasıl
biz iyiyiz tatlım alışma evresi gaz filan derken büyük kız teli kırdı giremiyorum pek özledim de sizleri :)
sen nasılsın nasıl gidior hayat prens prenses nasıllar :)

biz iyiyiz tatlım alışma evresi gaz filan derken büyük kız teli kırdı giremiyorum pek özledim de sizleri :)
sen nasılsın nasıl gidior hayat prens prenses nasıllar :)

Iyi olunda canim benim sikinti olmasinda merak.ettim cok.oldu arada haber verin kendinizden :)bizde cok sukur idare ediyoruz kizim emmiyo uyanikken bu ara sıkıntıdayim.uyurken emiyo oglumdada oylemolmusti mastit yakami birakmiyo 9.kez oldum psikolojim hic iyi degil canim

Iyi olunda canim benim sikinti olmasinda merak.ettim cok.oldu arada haber verin kendinizden :)bizde cok sukur idare ediyoruz kizim emmiyo uyanikken bu ara sıkıntıdayim.uyurken emiyo oglumdada oylemolmusti mastit yakami birakmiyo 9.kez oldum psikolojim hic iyi degil canim
kıyamam ya ben ilk kızımı emziremedim cok sukur bu emiyor ama agzı kufak tıkarken torlanıyoruz meme ucunu ve yaralar hala var kanıya kanıya veriyoruz mecburen geçmiş olsun sekerim bu hafta yada haftaya tel alıcam eşim işe girmedi daha işten atıltı biliorsunuz allaha şükür iyiyiz inş sende toparlanırsın bir an evvel

kıyamam ya ben ilk kızımı emziremedim cok sukur bu emiyor ama agzı kufak tıkarken torlanıyoruz meme ucunu ve yaralar hala var kanıya kanıya veriyoruz mecburen geçmiş olsun sekerim bu hafta yada haftaya tel alıcam eşim işe girmedi daha işten atıltı biliorsunuz allaha şükür iyiyiz inş sende toparlanırsın bir an evvel

Sagol canim benim Allah razi olsun benim oglumda tek goguslw dokuz ay direndim kizimda deli.gibi emerdi saattw uc kere emidigini bilirim ne olduysa suan huysuz sakinlesmiyoda emmeyince hakkinizda hayirlisi olsun canim ins hayirli ile bukur is esin

Sagol canim benim Allah razi olsun benim oglumda tek goguslw dokuz ay direndim kizimda deli.gibi emerdi saattw uc kere emidigini bilirim ne olduysa suan huysuz sakinlesmiyoda emmeyince hakkinizda hayirlisi olsun canim ins hayirli ile bukur is esin
Inş canım gazımı var acaba annesi oda rahatsız eder emmekte sıkıntı çeker sen mastit ondada gaz varsa zorlanır

Inş canım gazımı var acaba annesi oda rahatsız eder emmekte sıkıntı çeker sen mastit ondada gaz varsa zorlanır

Gazida var canim reflusu de var mastit geciyo ama surekli antibiyotik kullaniyorim mecburen uc aydir bezdum daa bezdum :( hakkimizda.hayirlisi insallah gecici.donemdir kuzum ya emmesi duzelir:(

Gazida var canim reflusu de var mastit geciyo ama surekli antibiyotik kullaniyorim mecburen uc aydir bezdum daa bezdum :KK43: hakkimizda.hayirlisi insallah gecici.donemdir kuzum ya emmesi duzelir:KK43:
Inş cnm gecer bir an evvel benimde yara aciya aciya veriyorum anayiz katlaniyoruz allah yardimcimiz olsun

Hayirli ugurlu olsun canim gule gule oturun can sagligiyla insallah Nasılsıniz nasil gidiyo pasam nasil

Çok şükür iyiyiz cnm büyüyoruz :) pek girmeye vaktim olmuyor siz nasılsınız

Meme reddi oluyormuş cnm geçici bir süreçmiş sen zorlada olsa emdir

Back