Kızlar kalbim duracak şimdi

cnm nasılsın nasıl gidiyor bebişle :)

Yorgun ama cokkkk.güzel canim boyle hissedecegimi dusummistim.hic rabbim.olmayan isteyen herkese.nasip etsin insallah :) sarilik cikti.onla ugrasiyoriz teysesi kac.gundur gece.gündüz nobetteyoz.saat.basi emzirmeye çalışıyorum insallah atlatiyoriz.sen nasilsin gittinmi doktora kuzum

Ay ay cok sevindim böyle düşünmene inş bende öyle düşünürüm kızımdan dolayı tedirginim.
Kıyamam inş cabucak atlatır cnm.
Ben gitmedim daha 34+ da gidicem 32+3 üm kasılmalarım oluyor diye ilaç alıyorum onu keser belki

Insallah nhersey kolay olur canım iki cocuklu olmak zor büyüğü kiskanir küçüğü gazi alti emmesi bitmez cok sukur oglum zarsr vermiyo cok.seviyo.ama aman abisi aman.eli kolu soyle boyle demek bile incitiyo kuzumu tatlı dille desek.bile

Sırf o düşünce var kafamda hani küçük ihtiyacı fazla diye bir anda ona düşüp kızım kendini boşlukta hissederse diye aklım gidiyor daha dogurmadan düşünüyorum hepsini.
Allah yar ve yardımcınız olsun inş k

Aylardir bendede ayni dusunce vardi halada var hamile.oldugumi ogrendjgimde ihanet etmisim.gibi oturup agladim baktikca agladim zaman gecti dogucsk nasil olucak diye agladim korktugum.kadsr olmadi ams hala icimdeki aklimdaki sorular acabami.dedirtiyo oglum kumandali araba istiyodi onu aldik ksrdesinden sana diye onu verdik hala daha onunla.oynuyo.kardesim.hediyen cok.guzel diyip opuyo kucuk dunyadan bi haber büyük desen ayri sorumluluk cidden Allahim.sabir.guc.kuvvet versin cumlemize canim benim

Geçmiş olsun kuzum umarım hemen atlatır

Bende kızıma aynısını yapıcam ne olur ne olmaz kıskanmasın da aynı şeyleri düşünmüşüz hep cnm

En cok neyi seviyosa onu.al.canim oglum.bir haftadir arabasu dusmuyo elinden ilk defa.uzun suredir oynuyo bir oyuncakla kardesim cok begendim diye doye oynuyo sipam:)
Maşallah ona ne güzel bak.
Bende alayım kızıma bir bebek diyim kardeşinden oynasın dursun :)

byzglm kontrolden geldik canım nstde sancı çıkınca açıklığa baktılar açılma yok usgde 12-13 haftadır baş geliş gelen bebem kafayı sola ayakları aşağıya sallamış doktor haftaya usgde pozisyon değişmezse sezo olabilir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…