Amin cnm inşallah yok hayır yine yok dedi doktorum yan duruyor hiçbir tarafı belli degil kız sanırım dedi ama emin degilim sen alışveriş yapma bir 15 gün sonra gpruşelim dedi artık muayeneler sıklaştıOhh maşallah kuzuma bu mubarek günün yuzu suyu hurmetine saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insallah amin cinsiyeti beli oldumu
Amin cnm inşallah yok hayır yine yok dedi doktorum yan duruyor hiçbir tarafı belli degil kız sanırım dedi ama emin degilim sen alışveriş yapma bir 15 gün sonra gpruşelim dedi artık muayeneler sıklaştı
Allah analı babalı büyütsün inşallahArkadaslar ben kizimi aldim kucağıma cok şükür iki gun once normal dogumla evimizdeyiz darısı basiniza insallah
Arkadaslar ben kizimi aldim kucağıma cok şükür iki gun once normal dogumla evimizdeyiz darısı basiniza insallah
Ay ay maşallah allahım bizlerde nasip etsin inş iyisiniz dimi kaç kilo dogru kaç haftalıktınArkadaslar ben kizimi aldim kucağıma cok şükür iki gun once normal dogumla evimizdeyiz darısı basiniza insallah
Ay ay maşallah allahım bizlerde nasip etsin inş iyisiniz dimi kaç kilo dogru kaç haftalıktın
Allah analı babalı büyütsün inşallahRabbim hepimize nasip etsin
Ya çok mutlu oldum canım :) Rabbim kızına sağlıklı ömürler nasip etsin. Darısı bize inşallah nasıl sancimi verdiler senin mi sandın başladı
Ay ay maşallah allahım bizlerde nasip etsin inş iyisiniz dimi kaç kilo dogru kaç haftalıktın
Sagolun arkadaslar rabbim sizlrrinde hayırlı hgaberlerinizi almamuzi nasip etsin inşallah :) suni sancıyla oldu acilmam yoktu artik 41 hafta olduğundan doktor bekletmeden yatış yapti sancuyi verdiler dort buçuk saate dogdu kizim şükürler olsun 3900 kilo 52cm boy rabbime şükürler olsun sağlıkla nasip etti cok şükür :))))
Maşallah kilosuna boyuda cok güzel allahım sag salim büyütmeyi nasip etsin bizlerde saglıkla kavuşalım inşallahSagolun arkadaslar rabbim sizlrrinde hayırlı hgaberlerinizi almamuzi nasip etsin inşallah :) suni sancıyla oldu acilmam yoktu artik 41 hafta olduğundan doktor bekletmeden yatış yapti sancuyi verdiler dort buçuk saate dogdu kizim şükürler olsun 3900 kilo 52cm boy rabbime şükürler olsun sağlıkla nasip etti cok şükür :))))
Çok sevindim canım gözün aydın tekrardan Allah analı babalı büyütsün
Maşallah kilosuna boyuda cok güzel allahım sag salim büyütmeyi nasip etsin bizlerde saglıkla kavuşalım inşallah
Kizlar slm 8 gün oldu hala adet olmadim idrar testleri de negatif 1 hafta oldu kan yaptırdım negatif kafamda karisti kadın doguma gitcem bugün varmi geç öğrenen hamile olduğunu yardım edin
İnş cnm ya adet olmamaktageriyor hayırlısı olsunCanim benim yedinci gun çıkmıştı hafif idrarda sekizinci gun kanda cikti ins seninde vardir gec dollenmedir
İnş cnm ya adet olmamaktageriyor hayırlısı olsun
Ewt cnm merak ediyo insanOda geciktiriyo olabilir canim rahat ol.diyicem.de bilirim.elinde.değil insanin hakkinda hayirlisi olsun
Sağolasıncanim Allah razi olsun sen nasilsin paşam nasil dogum bellimi nasil olucak
Kadın doguma gittim kanda bakilcak ayrıca prolaktin TSH lara bakalım dedi smear aldı yarın sonuç cikocak insCanim benim yedinci gun çıkmıştı hafif idrarda sekizinci gun kanda cikti ins seninde vardir gec dollenmedir
Biz iyiyiz teyzesi pazar günü ilacimizi bıraktık artik. Şimdilik normal doğum ama bakalım koşullar nasıl olacak
Hakkinda hayirlisi olsun inşallah kuzunu saglikla.al kucagina canim benim haber etmeyi unutma olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?