• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kalbim duracak şimdi

Iyiyim canim beklemedeyiz son gunler zor gunler agrili gunler hayirlisiyla dogursam diye beklemedeyim sen nasılsın pasam nasil

İyi kuzum bizde hazırız artık. Allah’ım sağ salim almayı nasip etsin inşallah

Iyiyim canim beklemedeyiz son gunler zor gunler agrili gunler hayirlisiyla dogursam diye beklemedeyim sen nasılsın pasam nasil

İyi kuzum bizde hazırız artık. Allah’ım sağ salim almayı nasip etsin inşallah

Yok.canim daha yapmadım beklemedeyim bugun yada yarin gidicem.hastaneye suni sanci vericekler olmadi sezeryan olur.sanirim sen nasilsin

Az kaldı desene :) inşallah suni sancı verilmeden kendi sancın ile başlar doğumun canım sağ salim al prensesi :dua: bizde 36 olucaz çok şükür

Az kaldı desene :) inşallah suni sancı verilmeden kendi sancın ile başlar doğumun canım sağ salim al prensesi :dua: bizde 36 olucaz çok şükür

Insallah canimninsallah ama sancimda var doktorda diyo ama yok baslamiyo zaman nasil geçiyo maasallah size az kalmis seninde inşallah hepimiz hayjrli saglikli aliriz kucağımaza canim benim:)

Insallah canimninsallah ama sancimda var doktorda diyo ama yok baslamiyo zaman nasil geçiyo maasallah size az kalmis seninde inşallah hepimiz hayjrli saglikli aliriz kucağımaza canim benim:)
Allah kolay doğum nasip etsin tek nefeste kurtulun inşallah merak etmistim senide naptın acaba diyorum

Aynen cnm zaman çabuk geçti :) daha düne kadar acabamı derken şimdi eli kulağında bekliyoruz :dua:

Allah kolay doğum nasip etsin tek nefeste kurtulun inşallah merak etmistim senide naptın acaba diyorum

Aminnnnnn canim benim amin Allah razi olsun insallah cumlemizin evladi hayirla saglikla gelsin sancim.var birden beri artmasini bekliyorum doğuma alirlar hemen diye.cumartesinden beri sumuksu akinti geliyo.kanli ara ara ama bugun biraz artiyo.sanci fasli cuma gunu iki kere alttan baktılar iki cm acilma dediler daha aciklik olmamisti bakalim ins bu gece gelir hayjrlisiyla evdede oglum var oda hasta oldu canim sikkin korkum cok dua edin hersey yolunda gitsin canlar :( sen nasilsin doktora gittinmi daha canim

Aminnnnnn canim benim amin Allah razi olsun insallah cumlemizin evladi hayirla saglikla gelsin sancim.var birden beri artmasini bekliyorum doğuma alirlar hemen diye.cumartesinden beri sumuksu akinti geliyo.kanli ara ara ama bugun biraz artiyo.sanci fasli cuma gunu iki kere alttan baktılar iki cm acilma dediler daha aciklik olmamisti bakalim ins bu gece gelir hayjrlisiyla evdede oglum var oda hasta oldu canim sikkin korkum cok dua edin hersey yolunda gitsin canlar :KK43: sen nasilsin doktora gittinmi daha canim
Nisanında gelip açılmada var doğum yakın Allah tek nefeste kurtarmaya nasip etsin inşallah yarın akşam gidicem bakalım cinsiyet için n diyecek sezeryanla günü verirmi bilmiyorum

Nisanında gelip açılmada var doğum yakın Allah tek nefeste kurtarmaya nasip etsin inşallah yarın akşam gidicem bakalım cinsiyet için n diyecek sezeryanla günü verirmi bilmiyorum

Gittim geldim acilma hala iki.cm dedi sancida.cikmadinbu sefer 40+4olduk anlamıyorum sancim var belim kopuyo alt kisim kasiklarim patloycak.gibi psolikolojillm bozuldi.inanki.canim :(gidip gelincenyaz bana.olurmu kuzum

Gittim geldim acilma hala iki.cm dedi sancida.cikmadinbu sefer 40+4olduk anlamıyorum sancim var belim kopuyo alt kisim kasiklarim patloycak.gibi psolikolojillm bozuldi.inanki.canim :KK43:gidip gelincenyaz bana.olurmu kuzum
Ay kıyamam sana Allah'ım yardım etsin de acilman artsın kurtul sağ salim kavus bebeğine.
Yazarım cnm ben sen bir dogurda Sonra pes peşe digururuz başı sen çek saglikla

Ay kıyamam sana Allah'ım yardım etsin de acilman artsın kurtul sağ salim kavus bebeğine.
Yazarım cnm ben sen bir dogurda Sonra pes peşe digururuz başı sen çek saglikla

Sagolasin canim Allah razi olsun kandilin mubarek olsun rabbim cumlemizin hakinda hsyirlisino nasip etsin insallah sagsalim aliriz kucagimiza aminnnn

Sagolasin canim Allah razi olsun kandilin mubarek olsun rabbim cumlemizin hakinda hsyirlisino nasip etsin insallah sagsalim aliriz kucagimiza aminnnn
Mübarek kandil de bol bol dua et bend edicem senin için ins tek nefeste kurtulursun seninde kandilin mübarek olsun cnm daha nice kandillere eslerimizle çocuklarımızla birlikte mutlu geçirmeyi nasip etsin rabbim

Mübarek kandil de bol bol dua et bend edicem senin için ins tek nefeste kurtulursun seninde kandilin mübarek olsun cnm daha nice kandillere eslerimizle çocuklarımızla birlikte mutlu geçirmeyi nasip etsin rabbim

Aminnn canim benim amin insallah rabbim dualarimizi kabul eylesin :KK60: gittin mi doktora

Aminnn canim benim amin insallah rabbim dualarimizi kabul eylesin :KK60: gittin mi doktora
geldim cnm bası baya aşagıya inmiş ama dogum seklim sezeryan 25 yada 27 ocakta olucak dedi 30+4 um 1.663kg olmuş çok şükür iyimiş :)

Back