- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
cnm nasılsın nasıl gidiyor bebişle :)Hakkinda hayirlisi olsun inşallah kuzunu saglikla.al kucagina canim benim haber etmeyi unutma olurmu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm nasılsın nasıl gidiyor bebişle :)Hakkinda hayirlisi olsun inşallah kuzunu saglikla.al kucagina canim benim haber etmeyi unutma olurmu
cnm dogun yaptınmı merak ettim seniAmin canım hepimiz insallah. Tabiki vericem merak etme
Benim var cnm 30 haftadan beri magvital alıyorum geçiyor bas aşagı ve kanala kafası cok dayanık sekilde duruyorKızlar iyi akşamlar 33. Haftada kasılmaları başlayanlar var mı
cnm nasılsın nasıl gidiyor bebişle :)
Ay ay cok sevindim böyle düşünmene inş bende öyle düşünürüm kızımdan dolayı tedirginim.Yorgun ama cokkkk.güzel canim boyle hissedecegimi dusummistim.hic rabbim.olmayan isteyen herkese.nasip etsin insallah :) sarilik cikti.onla ugrasiyoriz teysesi kac.gundur gece.gündüz nobetteyoz.saat.basi emzirmeye çalışıyorum insallah atlatiyoriz.sen nasilsin gittinmi doktora kuzum
Ay ay cok sevindim böyle düşünmene inş bende öyle düşünürüm kızımdan dolayı tedirginim.
Kıyamam inş cabucak atlatır cnm.
Ben gitmedim daha 34+ da gidicem 32+3 üm kasılmalarım oluyor diye ilaç alıyorum onu keser belki
Sırf o düşünce var kafamda hani küçük ihtiyacı fazla diye bir anda ona düşüp kızım kendini boşlukta hissederse diye aklım gidiyor daha dogurmadan düşünüyorum hepsini.Insallah nhersey kolay olur canım iki cocuklu olmak zor büyüğü kiskanir küçüğü gazi alti emmesi bitmez cok sukur oglum zarsr vermiyo cok.seviyo.ama aman abisi aman.eli kolu soyle boyle demek bile incitiyo kuzumu tatlı dille desek.bile
Sırf o düşünce var kafamda hani küçük ihtiyacı fazla diye bir anda ona düşüp kızım kendini boşlukta hissederse diye aklım gidiyor daha dogurmadan düşünüyorum hepsini.
Allah yar ve yardımcınız olsun inş k
cnm dogun yaptınmı merak ettim seni
Yorgun ama cokkkk.güzel canim boyle hissedecegimi dusummistim.hic rabbim.olmayan isteyen herkese.nasip etsin insallah :) sarilik cikti.onla ugrasiyoriz teysesi kac.gundur gece.gündüz nobetteyoz.saat.basi emzirmeye çalışıyorum insallah atlatiyoriz.sen nasilsin gittinmi doktora kuzum
Anladım canım. Acaba bu kasılmalar doğuma hazırlık mu yoksa doğumun yakın olduğuna işaret mi diye düşünmeden edemiyorumBenim var cnm 30 haftadan beri magvital alıyorum geçiyor bas aşagı ve kanala kafası cok dayanık sekilde duruyor
Geçmiş olsun kuzum umarım hemen atlatır
Sağolasın canim benim.insallah atlatiyoruz sen nasilsin.canim
Ne yapalım canım günleri sayıyoruz acaba bugün mü gelir yoksa şu günmü diye :) çok şükür sonra geldik bizde
Bende kızıma aynısını yapıcam ne olur ne olmaz kıskanmasın da aynı şeyleri düşünmüşüz hep cnmAylardir bendede ayni dusunce vardi halada var hamile.oldugumi ogrendjgimde ihanet etmisim.gibi oturup agladim baktikca agladim zaman gecti dogucsk nasil olucak diye agladim korktugum.kadsr olmadi ams hala icimdeki aklimdaki sorular acabami.dedirtiyo oglum kumandali araba istiyodi onu aldik ksrdesinden sana diye onu verdik hala daha onunla.oynuyo.kardesim.hediyen cok.guzel diyip opuyo kucuk dunyadan bi haber büyük desen ayri sorumluluk cidden Allahim.sabir.guc.kuvvet versin cumlemize canim benim
Bende kızıma aynısını yapıcam ne olur ne olmaz kıskanmasın da aynı şeyleri düşünmüşüz hep cnm
Maşallah ona ne güzel bak.En cok neyi seviyosa onu.al.canim oglum.bir haftadir arabasu dusmuyo elinden ilk defa.uzun suredir oynuyo bir oyuncakla kardesim cok begendim diye doye oynuyo sipam:)
Ayy o son gunler yokmu adami öldürüyor sabirsizlik heyecan korku saglikla gelsin minigim.inşallah :)