Cok sukur canim iyiyiz gün sayjyoruz sen nasılsın paşam nasıl gittinmi.doktora daha
Salı günü gittim herşey normaldi canım 20sinde gidicem birde 2 haftada 1 oldu kontrollerim artık. Az kaldı seninde :)
Dikkat et kendine kuzum.Allaha emanet doktordan gelince yaz bize bende bu ara.kıyafetleri yikiyip ütü yapıcam cantayi hazirliycam insallah
Yazarım tabi cnmmm. Kız demi şimdi kesinleşti artık kıyafet aldığına göre :)
Kiz teyzesi dort doktor kız dedi :) erkek cikarsada artik giyer pembisleri:)))
4 doktorda onayladıysa tamamdır canım :) sağlıcakla gelsin bebeklerimiz
kızlar günaydın :) Dün doktora gittik gicimizi gördükKarnımda esniyordu eşşek sıpası :) sat a göre 29 hafta ulstrasona göre 30. haftadayız .1.412 gram olmuşuz Doğum pozisyonuna da gelmiş herşey çok normal çok şükür
Bebek arabası ne aldınız ? Benim kafam çok karışık bu konuda
kızlar günaydın :) Dün doktora gittik gicimizi gördükKarnımda esniyordu eşşek sıpası :) sat a göre 29 hafta ulstrasona göre 30. haftadayız .1.412 gram olmuşuz Doğum pozisyonuna da gelmiş herşey çok normal çok şükür
Bebek arabası ne aldınız ? Benim kafam çok karışık bu konuda
Maşallah canımben e bebekten indirim varken aldım lelebaby travel sistem olanını
Canim.nasilsiniz
Çok şükür iyiyiz canım dış çekimi hallettik birde bebeğimizin artık kıyafetlerinide aldık çok şükür eksiklerimiz bitti
Ohh.maasallah canim.simdi rahat rahat beklersin pasami insallah zamaninda saglikla gelsin normal.sezeryan nasil olucak niyetin nasil.canim doktorun ne diyo
Evet cnm hallettik yıkama ve ütüleme kaldı birtek valla en son makat gelişti hastaneye yattığımda normal doğum pozisyonuydu geçenlerde kafa sağda popo soldadaha döner dedi ama niyetim normal doğum inşallah sen nasıl düşünüyorsun
Doner inşallah canim son anda.donenler.oluyomis hayirli saglikli.nasilsa oyle.nasip olsun hepimize bende.normal.istiyorim.deli gibi korksamda hemen.ayaklanmam.icin gonlumden gecen normal.suan.icin hersey normal.gozukuyo ama.nasip bir.aksilik cikarda.sezeryan olursa hayirlisi ne yapayım yanimda.kimsem.olmayacak oglum benle hastanede olucak ayaklanmam.lazim kuzum icin ama bakalim nasil olir.canim
Kıyamam inşallah normal nolur kuzum. Sma işte bu sıpalara belli olmuyor en sağlıklısı ve en hayırlısı o an için neyse o olsun hepimiz için
Amin canim.amin nasip kismet bilinmiyo herseye hazirlikli.raziyiz bekliyoriz yeterki.can sağlığıyla cikalim dogumdan gelelim.evimize insallah
kızlar nerdesiniz neler yapıyorsunuz ? bebişler iyi mi zaman azalıyor heyecan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?