Dün eve çıktık cnm çok şükür adalat kullanıyorum şuan
Canim.nasilsin pasam nasil kac.gun kaldiniz hastanede evde yatismi verdi doktor
Çok şükür cnm 1 hafta kaldık evdede yatıcam sürekli yormucam kendimi siz nasılsınız
ay maşallah ona kocaman olmuş .Bizim kontrol günü de gelse artık. kontrol günleri gelmek bilmiyor yaCok sukur canim bende kontrolden ciktim 1900kilosu 46cm boyu var boylu.kizin olucak.dedi.doktor hrrsey yolunca cok.sukur iki.hafta sonra kontrol yine her kontrolde olucskmis artik dogum.pozisyonunu.almis bizden boyle sende dikkat et kuzum baska.cocugun yok sorumluluk yok yat dinlen rabbim.zamaninda.hayirlisiyla.kucagina almayi nssip etsin canim
ay maşallah ona kocaman olmuş .Bizim kontrol günü de gelse artık. kontrol günleri gelmek bilmiyor yaultrason aletiyle yaşayabilirm
Ayy sorma.canim aynen bugun gitmeden bi heyecan yaptim acaba kac kilo oldu dogum.pozisyoni nssil diye diye gittim cok şükür hersey yolunda ama kilosi sanki az gidiyo oglumda hatirlamiyorim ama.iri bebek iri bebek doye.diye gecirdim zamanimi hayirlisiyla gelsinler ins :)sen nssilsin canım ne zaman kontrolun
Cok sukur canim bende kontrolden ciktim 1900kilosu 46cm boyu var boylu.kizin olucak.dedi.doktor hrrsey yolunca cok.sukur iki.hafta sonra kontrol yine her kontrolde olucskmis artik dogum.pozisyonunu.almis bizden boyle sende dikkat et kuzum baska.cocugun yok sorumluluk yok yat dinlen rabbim.zamaninda.hayirlisiyla.kucagina almayi nssip etsin canim
İyiyiz biz de çok şükür depişip duruyoruz11 Ekimde kontrolum benim bakalım nasıl olmuşuz :) 11 Ekimde 29. hafta içine girmiş oluyorum doğum için pozisyonu bu haftada belli oluyor mu ben de ona göre sorayım. Maşallh bebişin kilosu iyi değil mi 2 kilo ?
Maşallah canım :) valla yatıyorum artık hayırlısı ile su 80 günüde geçirelim Allah büyüksen doğum yapıcan arkandan biz gelicez Allah'ın izini ile
Cnaim simdilik sikinti yok hersey yolunda gidiyo cok şükür. Kalp atisi icin beklemedeyiz insaALLAH RABBim onu da duyurmayi nasip ederfnd_50 Fundacım naptın?
Coook sevindim canimm.Gözun aydın.Cnaim simdilik sikinti yok hersey yolunda gidiyo cok şükür. Kalp atisi icin beklemedeyiz insaALLAH RABBim onu da duyurmayi nasip eder
Iyiyim canim.sen nasılsın bebis nasıl :)
Ben de iyyim canım artık youlmaya başladım eskisi gibi hareket edemiyorum bu biraz canımı sıkıyor :) Bebiş de iyi yarın kontrolum var , bugun çok az hareket etti onu dinliyorum sabahtan beri :/ Senin bebeiş nasıl az kaldı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?