- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
Cnm maşallah baya büyümüşsünüz allah hepimize kolay dogum nasip etsinAmin canim.amin nasip kismet bilinmiyo herseye hazirlikli.raziyiz bekliyoriz yeterki.can sağlığıyla cikalim dogumdan gelelim.evimize insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm maşallah baya büyümüşsünüz allah hepimize kolay dogum nasip etsinAmin canim.amin nasip kismet bilinmiyo herseye hazirlikli.raziyiz bekliyoriz yeterki.can sağlığıyla cikalim dogumdan gelelim.evimize insallah
Cnm maşallah baya büyümüşsünüz allah hepimize kolay dogum nasip etsin
Ay kuzum ihmal etme sancın varsa git bir baksınlar maşallah ona kıpır kıpır he bizde hareketlendik baya dişardan belli oluyoruz babası seviyor her akşam cok şükür kızımda bende iyiyiz cinsiyet için hala belli degil 30undan sonra gidicem bakalım inş yer degiştirmiştir de ona göre hazırlık yapıcam daha :) haber et bana gidersen aklım sendeSagolasin canim benim büyüdük cok.şükür bugun cok sancim var sabahtannberi halsizim ama minigimde yerinde durmuyi hareketleri maasallah iyindiye.doktora gitmedim.gecmezse gidicem yarın sen nasilsin prensesim nasil :)
Ay kuzum ihmal etme sancın varsa git bir baksınlar maşallah ona kıpır kıpır he bizde hareketlendik baya dişardan belli oluyoruz babası seviyor her akşam cok şükür kızımda bende iyiyiz cinsiyet için hala belli degil 30undan sonra gidicem bakalım inş yer degiştirmiştir de ona göre hazırlık yapıcam daha :) haber et bana gidersen aklım sende
kızlar nerdesiniz neler yapıyorsunuz ? bebişler iyi mi zaman azalıyor heyecan var mı
Olmaz mı valiz siparişlerimde geldi bu ay sonuda kıyafetleri yıkayıp ütülücem hazırlıcam artık siz ne yaptınız :)
Dogru artık dogum cok yakın temkinli ol cnm haber ederim sende dikkat ey kendine agır iş yapma yürüyüş cok yapma az daha dursun minik içerdeAy en tatli rahat zamanlari canim keyfini cikar tekmeleri suan cok can yakiyo derim kalkiyo ayaklarimi ellerimi djyorum acaba hele alt.kisima vuruyo ya aklim gidiyo inanki canim gitsemde doktor olabilicek sryler demisti nisan su olmadiktan sonra bebekte hareketliyse sikinti etme dedi ona.guveniyorim ama yinede tetikteyim haber ederim kuzum sende kontrolden gelince yaz bana olurmu :)
Dogru artık dogum cok yakın temkinli ol cnm haber ederim sende dikkat ey kendine agır iş yapma yürüyüş cok yapma az daha dursun minik içerde
İnş canım 37 ye kadar dursun sonra gelsin minik :) bende ögleyim kızımda hiç cıkmadım bundada cıkmıyorum ama çatım agrıyor hep bacak aram yürürken zorlanıyorumCanim inanirmisin kontrollerim disinda cikmiyorim bile oglumdada yuruyjs yapmamistim hicc bundada evdeki kosturmaca iki gundir esim.evdeysi sagolsun yemek bile yaptırmadi yattım bol.bol inşallah az daha durur daha cok erken 35+3deyiz teyzesi
Canim kıyafetleri simdiden basla utulemesi oyle zaman aliyo yoruciki minnak minnak.yaa ayakta duramiyosjn :)
İnş canım 37 ye kadar dursun sonra gelsin minik :) bende ögleyim kızımda hiç cıkmadım bundada cıkmıyorum ama çatım agrıyor hep bacak aram yürürken zorlanıyorum
Yapıcam cnm bugün evi ilaçlattık peteklerden ufak böcekler çıktı pinpirikli ben ilaçlama şirketini çağırdı eşim ilaçlandı yarın evi temizlicek annemle eşim sonrada kıyafetlere dalıcaz :)
Ufak ufak alıştırma sancıları olabilir rahim acılmadı gı sürece ben kızımda 1 hafta yalancı sancı cektim 35tim 36+4 te dogurdum ultrasonda 38+6 idi bebek ultrasona göre dogdu boyu kilosu felanAynen.bendede o var.bugun.gittim baska.hastanede idrar kan tahlili yaptırdım hersey yolunda demekki.doğum belirtisi pazarteside randevum var bakalim hayirlisiyla.ne diyicek doktor canim
Ufak ufak alıştırma sancıları olabilir rahim acılmadı gı sürece ben kızımda 1 hafta yalancı sancı cektim 35tim 36+4 te dogurdum ultrasonda 38+6 idi bebek ultrasona göre dogdu boyu kilosu felan
Amin cnm darısı basımıza artık bizde sag salim o haftalara gelip bekleyelim inşHakkimizda.hayirlisi canim artik.yolun sonuna geldik bakalim ne yasiycaz nasipte ne var.saglikla gelsin tum bekleyenlerjn kuzulari amin:)
Amin cnm darısı basımıza artık bizde sag salim o haftalara gelip bekleyelim inş
Iyi yapmışsıniz canım ilaclstmakla Allah kolaylık versin tatli.ama.yorucu telaslar dogum.kismini atlatirsak hayirlisiyla gerisi kolay geliyo bana zor olacagini bilsemde.evime geliyim diyorum gerisi olur diye
Aynen cnm 1.5 ay sonra artık bebekli olucaz