Kızlar kalbim duracak şimdi

Türkancımm cok gecmis olsun canımHep akĺımdasın ama yazmaya fırsat olmadı.Sen ve bebegin cok iyi olun ins. Zamanında gelsin miniklerimiz

Saol cnm amin inşallah rabbim hepimizi korusun

InsaALLAH canim benim duani eksik etme olurbmu hamile oldugumu ogrenince ilk aklima gelenlerdensin paylasmak ve duani almak istedm sende durumlar nasıl

Etmem mi cnm tabi ederim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bizim sıpa erken gelcem dedi korkuttu bizi hastanede kontrol altındayız şimdilik

canim naptin ?? degerlerin iyidir insallah
Canim 111 cıktı 2 gunde 2 kat artmasi gerekmiyor mu normalde? Kafam karisti biraz. Benimki 4 kat artmis. Korkuyorum mol gebelik vs olur diye. Ay illa en kotusunu dusunuyorum. 16 aydan sonra olunca inanamiyorum hala. Saglikocaginda yaptirdim kan testini. Oncekini ozel hastanede yaptirmistim. Persembe doktoruma randevu var artik ozaman netlesir hersey galiba canim hayirlisiyla beklemedeyim

Etmem mi cnm tabi ederim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bizim sıpa erken gelcem dedi korkuttu bizi hastanede kontrol altındayız şimdilik
ALLAH hepimizin yardimcisi olsun insaALLAH canim benim ya dikkat et kendine Rabbim saglikla kucagina almayi naisp etsin

Smdi hamilemsn cok sevindm cnm darisi bana ins bende okumstm meryem suresini ama ben kalamadm hamile sadce dua okumustm sende ole yaptn degil mi ben kalamdm sen kalmssn ne gzl benmde bata2gun kaldi cnm olmazsm test yapcm hemen iste:)
Suya okudum canim bi bardak ben bi bardak esim ictik hala devam ediyoruz. Hacet namazini da kil insaALLAH.canim inan 16 aydir bekliyorum hala inanamiyorum ve korkuyorum bisey olur diye saglikli mi devam etcek mi vs diye. Anne olmak ne zormus..

Suya okudum canim bi bardak ben bi bardak esim ictik hala devam ediyoruz. Hacet namazini da kil insaALLAH.canim inan 16 aydir bekliyorum hala inanamiyorum ve korkuyorum bisey olur diye saglikli mi devam etcek mi vs diye. Anne olmak ne zormus..
Korkma cnm artk strese frme ins saglkli bir seklde gelsr dogrrsn stresten uzak dur cnm kac haftalk:)

Gözun aydin canım.Aklınq hic kotu seyler getrme.Farklı lab.oldugu icin oýledr.

canim insallah hayirlisiyla saglikli bi hamilelik gecirirsin stres yapma fazla

Kizlar banada yardım edin ne olur testlerim de bi vae bi yok cikiyo neden olur öyle silik çizgiler den yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…