Türkancımm cok gecmis olsun canımHep akĺımdasın ama yazmaya fırsat olmadı.Sen ve bebegin cok iyi olun ins. Zamanında gelsin miniklerimiz
InsaALLAH canim benim duani eksik etme olurbmu hamile oldugumu ogrenince ilk aklima gelenlerdensin paylasmak ve duani almak istedm sende durumlar nasıl
canim naptin ?? degerlerin iyidir insallahAmin insaALLAH canim beni ya tekrar kan versim bakalim 4 gibi belli olcak
Canim 111 cıktı 2 gunde 2 kat artmasi gerekmiyor mu normalde? Kafam karisti biraz. Benimki 4 kat artmis. Korkuyorum mol gebelik vs olur diye. Ay illa en kotusunu dusunuyorum. 16 aydan sonra olunca inanamiyorum hala. Saglikocaginda yaptirdim kan testini. Oncekini ozel hastanede yaptirmistim. Persembe doktoruma randevu var artik ozaman netlesir hersey galiba canim hayirlisiyla beklemedeyimcanim naptin ?? degerlerin iyidir insallah
ALLAH hepimizin yardimcisi olsun insaALLAH canim benim ya dikkat et kendine Rabbim saglikla kucagina almayi naisp etsinEtmem mi cnm tabi ederim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bizim sıpa erken gelcem dedi korkuttu bizi hastanede kontrol altındayız şimdilik
Suya okudum canim bi bardak ben bi bardak esim ictik hala devam ediyoruz. Hacet namazini da kil insaALLAH.canim inan 16 aydir bekliyorum hala inanamiyorum ve korkuyorum bisey olur diye saglikli mi devam etcek mi vs diye. Anne olmak ne zormus..Smdi hamilemsn cok sevindm cnm darisi bana ins bende okumstm meryem suresini ama ben kalamadm hamile sadce dua okumustm sende ole yaptn degil mi ben kalamdm sen kalmssn ne gzl benmde bata2gun kaldi cnm olmazsm test yapcm hemen iste:)
Korkma cnm artk strese frme ins saglkli bir seklde gelsr dogrrsn stresten uzak dur cnm kac haftalk:)Suya okudum canim bi bardak ben bi bardak esim ictik hala devam ediyoruz. Hacet namazini da kil insaALLAH.canim inan 16 aydir bekliyorum hala inanamiyorum ve korkuyorum bisey olur diye saglikli mi devam etcek mi vs diye. Anne olmak ne zormus..
Gözun aydin canım.Aklınq hic kotu seyler getrme.Farklı lab.oldugu icin oýledr.Canim 111 cıktı 2 gunde 2 kat artmasi gerekmiyor mu normalde? Kafam karisti biraz. Benimki 4 kat artmis. Korkuyorum mol gebelik vs olur diye. Ay illa en kotusunu dusunuyorum. 16 aydan sonra olunca inanamiyorum hala. Saglikocaginda yaptirdim kan testini. Oncekini ozel hastanede yaptirmistim. Persembe doktoruma randevu var artik ozaman netlesir hersey galiba canim hayirlisiyla beklemedeyim
Aminn canımmSaol cnm amin inşallahrabbim hepimizi korusun
Sagol canim benim aynen Rabbime bırakıyorum Ona emanet insaALLAH. Yarin da doktoruma gidecegim insaALLAHGözun aydin canım.Aklınq hic kotu seyler getrme.Farklı lab.oldugu icin oýledr.
Takvvim nasil yapiliyor acaba :) yapamadim benAminn canımm
canim insallah hayirlisiyla saglikli bi hamilelik gecirirsinCanim 111 cıktı 2 gunde 2 kat artmasi gerekmiyor mu normalde? Kafam karisti biraz. Benimki 4 kat artmis. Korkuyorum mol gebelik vs olur diye. Ay illa en kotusunu dusunuyorum. 16 aydan sonra olunca inanamiyorum hala. Saglikocaginda yaptirdim kan testini. Oncekini ozel hastanede yaptirmistim. Persembe doktoruma randevu var artik ozaman netlesir hersey galiba canim hayirlisiyla beklemedeyim
uye adının oldugu yerde kisisel bilgiler var .Oraya girince hamilelik takvimi var.Bebegin dogacagı d.tarihini gir canımTakvvim nasil yapiliyor acaba :) yapamadim ben
InsaALLAH canim benim cok tesekkur ederimcanim insallah hayirlisiyla saglikli bi hamilelik gecirirsinstres yapma fazla
Giriyorum ama olmuyor yauye adının oldugu yerde kisisel bilgiler var .Oraya girince hamilelik takvimi var.Bebegin dogacagı d.tarihini gir canım
Oldu :)uye adının oldugu yerde kisisel bilgiler var .Oraya girince hamilelik takvimi var.Bebegin dogacagı d.tarihini gir canım
Tamam canımm:))Oldu :)
En güvenilir kan testi , onu yaptır bence.Kizlar banada yardım edin ne olur testlerim de bi vae bi yok cikiyo neden olur öyle silik çizgiler den yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?