• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kalbim duracak şimdi

Çok şükür cnm 1 hafta kaldık evdede yatıcam sürekli yormucam kendimi siz nasılsınız

Cok sukur canim bende kontrolden ciktim 1900kilosu 46cm boyu var boylu.kizin olucak.dedi.doktor hrrsey yolunca cok.sukur iki.hafta sonra kontrol yine her kontrolde olucskmis artik dogum.pozisyonunu.almis bizden boyle sende dikkat et kuzum baska.cocugun yok sorumluluk yok yat dinlen rabbim.zamaninda.hayirlisiyla.kucagina almayi nssip etsin canim

Cok sukur canim bende kontrolden ciktim 1900kilosu 46cm boyu var boylu.kizin olucak.dedi.doktor hrrsey yolunca cok.sukur iki.hafta sonra kontrol yine her kontrolde olucskmis artik dogum.pozisyonunu.almis bizden boyle sende dikkat et kuzum baska.cocugun yok sorumluluk yok yat dinlen rabbim.zamaninda.hayirlisiyla.kucagina almayi nssip etsin canim
ay maşallah ona kocaman olmuş .Bizim kontrol günü de gelse artık. kontrol günleri gelmek bilmiyor ya :( ultrason aletiyle yaşayabilirm :D

ay maşallah ona kocaman olmuş .Bizim kontrol günü de gelse artık. kontrol günleri gelmek bilmiyor ya :KK43: ultrason aletiyle yaşayabilirm :KK70:

Ayy sorma.canim aynen bugun gitmeden bi heyecan yaptim acaba kac kilo oldu dogum.pozisyoni nssil diye diye gittim cok şükür hersey yolunda ama kilosi sanki az gidiyo oglumda hatirlamiyorim ama.iri bebek iri bebek doye.diye gecirdim zamanimi hayirlisiyla gelsinler ins :)sen nssilsin canım ne zaman kontrolun

Ayy sorma.canim aynen bugun gitmeden bi heyecan yaptim acaba kac kilo oldu dogum.pozisyoni nssil diye diye gittim cok şükür hersey yolunda ama kilosi sanki az gidiyo oglumda hatirlamiyorim ama.iri bebek iri bebek doye.diye gecirdim zamanimi hayirlisiyla gelsinler ins :)sen nssilsin canım ne zaman kontrolun

İyiyiz biz de çok şükür depişip duruyoruz :D 11 Ekimde kontrolum benim bakalım nasıl olmuşuz :) 11 Ekimde 29. hafta içine girmiş oluyorum doğum için pozisyonu bu haftada belli oluyor mu ben de ona göre sorayım. Maşallh bebişin kilosu iyi değil mi 2 kilo ?

Maşallah canım :) valla yatıyorum artık hayırlısı ile su 80 günüde geçirelim Allah büyük :dua: sen doğum yapıcan arkandan biz gelicez Allah'ın izini ile

İyiyiz biz de çok şükür depişip duruyoruz :KK70: 11 Ekimde kontrolum benim bakalım nasıl olmuşuz :) 11 Ekimde 29. hafta içine girmiş oluyorum doğum için pozisyonu bu haftada belli oluyor mu ben de ona göre sorayım. Maşallh bebişin kilosu iyi değil mi 2 kilo ?

Canim.erken dönende var 28 hafstada donende var sen sor ben sormasam bugun demezdi donmemis olsa derdim dedi ben nerden biliceksem her doktor ayri gelincede haber et yaz olurmu hayirli haberlerle gel insallah:)

Maşallah canım :) valla yatıyorum artık hayırlısı ile su 80 günüde geçirelim Allah büyük :dua: sen doğum yapıcan arkandan biz gelicez Allah'ın izini ile

Hayirlisiyla insallah zamaninda aliriz canim rabbime emanetiz kuzularda bizde dikkat.et.kendine habersizde bırakma ya ara sıra kuzum

Slm kizlar testim böyle çıktı bakarmisiniz ama kanda negatif sonradan değeri yükselen varmi yada adet de oldum test pozitif ama yinede kan testinde sonucu yanlış çıkan oldumu

Eklentiler

• 20170929_145927.jpg
    20170929_145927.jpg
    19 KB · Görüntüleme: 59
Slm kizlar adetim 30 unda olucakti 28 inde oldum 2 gun sürdü ve şak diye kesildi test kanda 0.100 cikti 28 nde şimdi bel kasik ağrılarım vae 2 gundur dün test yaptim idrar silik cikti tekrar kan versem mi böyle olup hamile olan varmi

Iyiyim canim.sen nasılsın bebis nasıl :)

Ben de iyyim canım artık youlmaya başladım eskisi gibi hareket edemiyorum bu biraz canımı sıkıyor :) Bebiş de iyi yarın kontrolum var , bugun çok az hareket etti onu dinliyorum sabahtan beri :/ Senin bebeiş nasıl az kaldı :)

Ben de iyyim canım artık youlmaya başladım eskisi gibi hareket edemiyorum bu biraz canımı sıkıyor :) Bebiş de iyi yarın kontrolum var , bugun çok az hareket etti onu dinliyorum sabahtan beri :/ Senin bebeiş nasıl az kaldı :)

Benimde persembe kontrol bakalım nasil durumlar az kaldi korku heyecan cok son zamanlar zor oluyo uyku haram vallaha birde adet olacakmışim gibi kasiklarim belim ağrıyo yl:( yarin haber et olurmu doktordan cikinca canim

Back