Kızlar kalbim duracak şimdi

InsaALLAH canim benim duani eksik etme olurbmu hamile oldugumu ogrenince ilk aklima gelenlerdensin paylasmak ve duani almak istedm sende durumlar nasıl

InsaALLAH canim benim duani eksik etme olurbmu hamile oldugumu ogrenince ilk aklima gelenlerdensin paylasmak ve duani almak istedm sende durumlar nasıl
canim hayirlisiyla hamilesindir insallah ozel olmazsa rahatsizligini sorabilirmiyim ve sadece dua mi okudun kur felan uyguladinmi

canim hayirlisiyla hamilesindir insallah ozel olmazsa rahatsizligini sorabilirmiyim ve sadece dua mi okudun kur felan uyguladinmi

Gözun aydın canimmm.Allahım devamıni nasip etsin ins

Türkancımm cok gecmis olsun canımHep akĺımdasın ama yazmaya fırsat olmadı.Sen ve bebegin cok iyi olun ins. Zamanında gelsin miniklerimiz

Canim onceki aylar hic bi sorun yok denilmisti bana hep. Prolaktin filan hormonlar hep normaldi. En son doktorumu degistirmistim. Prolaktin 40 cikti ilk kez. Dostinex hap ve progestan verdi bu ay. Onlar da Rabbimle vesile oldu ben duanin gucune daha cok inaniyorum. O isteseydi hormonlarim normalken de olurdu diye düşünüyorum. InsaALLAH degerler normal devam eder artarak yani ya saglikla hayirlisi ile ben ilk aylar cok kürler denedim. Corek otu bal tarcin, sogan, incir kurlerini. Olmamisti ama. Kür denemeyi birakali cok oldu Allahima sigindim Ondan istedim sadec3. InsaALLAH RABBim isteyen herkese verir ya

amin canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder insallah
insallah melegine kavusursun canim ♡♡

Cnm bni hatrldn mi iki ay once yne konsyrdkta nldu senn son durm bat gctmi
Canim ben batimi bilmiyorum inan ne zaman olcagimi. Cunku cok duzensizlesmisti adetim bu ay doktora gitmistim prolaktin yuksekmis 15. Ayimiz oldu. Dostinex ve progestan vermisti. Onlari ictim. ALLAHima o kadsr cok sığındım ki o kadar inandim ki. Durmadsn dua ettim. Meryem suresini 41 gun okuyan cogu bayan hamile kaliyormus onu okumaya baslamistim. Onu okudugumun 14. Gunu testte silik cizgi gördüm şoka girdim. Hemen kan testi yaptirdim pazar aksamiydi. 27 cikti. Cok yeni henuz. Dua ediyorum saglikla yukselsin diye canim benim. Lutfen sen de dua et benim icin. Cunku korkuyorum tutunamazsa vs diye. Sen naptin ne durumdasin. 16. Ayimda Allah kismet ederse hamile kalabilmis olacagim.. insaALLAH ALLAHim saglikla hayirla olsun

Smdi hamilemsn cok sevindm cnm darisi bana ins bende okumstm meryem suresini ama ben kalamadm hamile sadce dua okumustm sende ole yaptn degil mi ben kalamdm sen kalmssn ne gzl benmde bata2gun kaldi cnm olmazsm test yapcm hemen iste:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…