• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kalbim duracak şimdi

Cok sukur canim iyiyiz gün sayjyoruz sen nasılsın paşam nasıl gittinmi.doktora daha

Salı günü gittim herşey normaldi canım 20sinde gidicem birde 2 haftada 1 oldu kontrollerim artık. Az kaldı seninde :)

Salı günü gittim herşey normaldi canım 20sinde gidicem birde 2 haftada 1 oldu kontrollerim artık. Az kaldı seninde :)

Dikkat et kendine kuzum.Allaha emanet doktordan gelince yaz bize bende bu ara.kıyafetleri yikiyip ütü yapıcam cantayi hazirliycam insallah

Dikkat et kendine kuzum.Allaha emanet doktordan gelince yaz bize bende bu ara.kıyafetleri yikiyip ütü yapıcam cantayi hazirliycam insallah

Yazarım tabi cnmmm. Kız demi şimdi kesinleşti artık kıyafet aldığına göre :)

kızlar günaydın :) Dün doktora gittik gicimizi gördük :D Karnımda esniyordu eşşek sıpası :) sat a göre 29 hafta ulstrasona göre 30. haftadayız .1.412 gram olmuşuz :KK49: Doğum pozisyonuna da gelmiş herşey çok normal çok şükür :dua:
Bebek arabası ne aldınız ? Benim kafam çok karışık bu konuda :110:

kızlar günaydın :) Dün doktora gittik gicimizi gördük :KK70: Karnımda esniyordu eşşek sıpası :) sat a göre 29 hafta ulstrasona göre 30. haftadayız .1.412 gram olmuşuz :KK49: Doğum pozisyonuna da gelmiş herşey çok normal çok şükür :dua:

Maşallah canım :dua: ben e bebekten indirim varken aldım lelebaby travel sistem olanını

kızlar günaydın :) Dün doktora gittik gicimizi gördük :KK70: Karnımda esniyordu eşşek sıpası :) sat a göre 29 hafta ulstrasona göre 30. haftadayız .1.412 gram olmuşuz :KK49: Doğum pozisyonuna da gelmiş herşey çok normal çok şükür :dua:

Maasallah canim kizina rabbim saglikla.gelmesini nasip etsin kuzunun :) bende persembe gittim.nstye baglandim olmsdi tekrar bagladim derken uzun surdu fena yoruldim iki.hafta sonra yine.gidicem ben bebek.arabasi oglumun arabasi varnonu kullanicaz.nasipse

Çok şükür iyiyiz canım dış çekimi hallettik birde bebeğimizin artık kıyafetlerinide aldık çok şükür eksiklerimiz bitti

Ohh.maasallah canim.simdi rahat rahat beklersin pasami insallah zamaninda saglikla gelsin normal.sezeryan nasil olucak niyetin nasil.canim doktorun ne diyo

Ohh.maasallah canim.simdi rahat rahat beklersin pasami insallah zamaninda saglikla gelsin normal.sezeryan nasil olucak niyetin nasil.canim doktorun ne diyo

Evet cnm hallettik yıkama ve ütüleme kaldı birtek valla en son makat gelişti hastaneye yattığımda normal doğum pozisyonuydu geçenlerde kafa sağda popo solda :D daha döner dedi ama niyetim normal doğum inşallah sen nasıl düşünüyorsun

Evet cnm hallettik yıkama ve ütüleme kaldı birtek valla en son makat gelişti hastaneye yattığımda normal doğum pozisyonuydu geçenlerde kafa sağda popo solda :KK70: daha döner dedi ama niyetim normal doğum inşallah sen nasıl düşünüyorsun

Doner inşallah canim son anda.donenler.oluyomis hayirli saglikli.nasilsa oyle.nasip olsun hepimize bende.normal.istiyorim.deli gibi korksamda hemen.ayaklanmam.icin gonlumden gecen normal.suan.icin hersey normal.gozukuyo ama.nasip bir.aksilik cikarda.sezeryan olursa hayirlisi ne yapayım yanimda.kimsem.olmayacak oglum benle hastanede olucak ayaklanmam.lazim kuzum icin ama bakalim nasil olir.canim

Doner inşallah canim son anda.donenler.oluyomis hayirli saglikli.nasilsa oyle.nasip olsun hepimize bende.normal.istiyorim.deli gibi korksamda hemen.ayaklanmam.icin gonlumden gecen normal.suan.icin hersey normal.gozukuyo ama.nasip bir.aksilik cikarda.sezeryan olursa hayirlisi ne yapayım yanimda.kimsem.olmayacak oglum benle hastanede olucak ayaklanmam.lazim kuzum icin ama bakalim nasil olir.canim

Kıyamam inşallah normal nolur kuzum. Sma işte bu sıpalara belli olmuyor en sağlıklısı ve en hayırlısı o an için neyse o olsun hepimiz için

Kıyamam inşallah normal nolur kuzum. Sma işte bu sıpalara belli olmuyor en sağlıklısı ve en hayırlısı o an için neyse o olsun hepimiz için

Amin canim.amin nasip kismet bilinmiyo herseye hazirlikli.raziyiz bekliyoriz yeterki.can sağlığıyla cikalim dogumdan gelelim.evimize insallah

kızlar nerdesiniz neler yapıyorsunuz ? bebişler iyi mi zaman azalıyor heyecan var mı :D

kızlar nerdesiniz neler yapıyorsunuz ? bebişler iyi mi zaman azalıyor heyecan var mı :KK70:

Olmaz mı :D valiz siparişlerimde geldi bu ay sonuda kıyafetleri yıkayıp ütülücem hazırlıcam artık siz ne yaptınız :)

Back