• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kalbim duracak şimdi

Benimde böyleydi ertesi gün yaptığımda daha net çıktı ikinci cİzgi dün kan verdim beta 28.11 çıktı adetim henüz gecikmedigi için normal dedi doktor yarın tekrar kan vericem
Hayirlisi olsun cnm allah Kucağına almak nasip etsin ins

Amin insallah hayırlısıyla yükselirde bence sen sabah tekrarla testi yada kan ver idrara geçtiyse kana çoktan geçmiştir 5 den yukarısı pozitif kabul ediliyormuş

Bazen uzun süre bekleyince de çıkıyo o hayalet çizgi benimde bı kere öyle olmuştu umitlenmistim sonu hüsran ama 5 dk içinde çıkarsa olumlu

kizlar bugun bat gunum burda cizgi goren varmi ??
20170922_123444.jpg

Canim nasılsın hastanedemisin pasam nasil kasilmalar cokmu nstde sanci cikiyomu haber ver bize

Hastanedeyim canım günde 1-2 yokluyor ama o da normalmiş çok şükür gün geçtikçe daha iyi olucaz dua edin bize:dua:

Fundim efendim canım
Ya turkanim bu ay Rabbime oyle bi sigindim ki hep ondan istedim ona dua ettim meryem suresini 41 gun okuyan cogunlugun hamile.kaldigini ogrendim ve ben de bu ay okumaya basladim. Dun 14. Sünü okudum. 26. Günümdü. Oylesine test yapmak istedim. Ikicinci cizgiyi silik gorunce cigliklarla ağladım kan testi yaptirdim 27 cikti. Galiba cok cok yeni. Simdi korkum kimyasal olup olmamasi. Daha omce hic kalamadim kimyasal gebelik vs gecirmedim. 15 aydir istiyoruz. 16. Ay oldu cok sukur Rabbime. Ya ben bu ay deli gibi kendimi yordum okul acilsi ogretmenim kacmaya calisan cocuklari kucakladim fln aglayanlar strese girdim fln. Ustune kaynanam.gorumcemler misafir olarak geldiler ağırladım yoruldum. Iste bunlar aklima takiliyo. Ama bi yandan da Rabbim ona omur bictiyse ne olursa olsun benimle kalir diyorum. Senden de dua istiyorum. Rabbim hayirla ve saglikla evladimi bende kilsin insaALLAH

Kizlar adet 30 eylül testlerde negatif erkenmi daha ya geçen cizgi çıkmıştı test bozuktu sanirum :110:

Ya turkanim bu ay Rabbime oyle bi sigindim ki hep ondan istedim ona dua ettim meryem suresini 41 gun okuyan cogunlugun hamile.kaldigini ogrendim ve ben de bu ay okumaya basladim. Dun 14. Sünü okudum. 26. Günümdü. Oylesine test yapmak istedim. Ikicinci cizgiyi silik gorunce cigliklarla ağladım kan testi yaptirdim 27 cikti. Galiba cok cok yeni. Simdi korkum kimyasal olup olmamasi. Daha omce hic kalamadim kimyasal gebelik vs gecirmedim. 15 aydir istiyoruz. 16. Ay oldu cok sukur Rabbime. Ya ben bu ay deli gibi kendimi yordum okul acilsi ogretmenim kacmaya calisan cocuklari kucakladim fln aglayanlar strese girdim fln. Ustune kaynanam.gorumcemler misafir olarak geldiler ağırladım yoruldum. Iste bunlar aklima takiliyo. Ama bi yandan da Rabbim ona omur bictiyse ne olursa olsun benimle kalir diyorum. Senden de dua istiyorum. Rabbim hayirla ve saglikla evladimi bende kilsin insaALLAH

Canım çok sevindimmm bak gördünmü Allah ol dedikten sonra olur. Hiç korkma daha çok yeni ondan böyle düşük çıkmış 2 gün sonra evde test yap bakalım koyulaşma varmı. Bebeğin seninle ve seninle olacak :dua:

Back