Kızlar kalbim duracak şimdi

Geçmiş olsun canım minnis

Bende dünden beri hastanede yatıyorum kasılmalarım olunca önlem alınıyor dua edin bize sağ salim zamanında alayım kucağıma

Geçmiş olsun canım minnis

Bende dünden beri hastanede yatıyorum kasılmalarım olunca önlem alınıyor dua edin bize sağ salim zamanında alayım kucağıma

Yaa erken değil mi canım allah yardımcınız olsun inşallah. Kasılma nasıl oluyor canım bazen bana da birşeyler oluyor da anlam veremiyorum.

Yaa erken değil mi canım allah yardımcınız olsun inşallah. Kasılma nasıl oluyor canım bazen bana da birşeyler oluyor da anlam veremiyorum.

Karnının bir tarafı şişiyor cnm sertleşiyor

kızlar bugün doktora gittim şeker testi yaptırdım sınır 140 benimki 147 çıktı 100 lük olanı yapacağız dediler . Biraz moralim bozuldu açıkçası. hiç çevremde de yok böyle sorayım.

Canim benimde ayni cikmisti oglumda doktor dikkat et artarsa insulin devam.ederiz demisti meyve bile sinirliydi sik dişini kolay degil ama bak.bebeginde kilosu maasallah iri gibi haftasina uyumlumu bilmiyorjm ama sekeri olan annelerin bebekleri iri oluyo

Slm kizlar adetime 1 hafta var test ime bakarmisiniz

Eklentiler

• 20170922_104115.jpg
    29,9 KB · Görüntüleme: 51
Benimde böyleydi ertesi gün yaptığımda daha net çıktı ikinci cİzgi dün kan verdim beta 28.11 çıktı adetim henüz gecikmedigi için normal dedi doktor yarın tekrar kan vericem

Benimde böyleydi ertesi gün yaptığımda daha net çıktı ikinci cİzgi dün kan verdim beta 28.11 çıktı adetim henüz gecikmedigi için normal dedi doktor yarın tekrar kan vericem
Cnm kaç gün var adetine sence varmi bisey testimde

Ben 4 gün kala yaptığımda seninki gibi çıktı 2 gün kala yaptığımda daha net çıktı bence sabah tekrarla

Ben ilk yaptığımda ince hafif bi çizgi belirdi kırmızı değildi sonraki biraz daha kırmızı çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…