Kızlar kalbim duracak şimdi

trkn0709 kuzumm geçmiş olsun nasıl oldun? Daha iyisindir inşallah. Şu sıralar stresten sıkıntıdan uzak dur, hareketlerine dikkat et elinden geldiğince, eğilip kalkma, uzanma gerinme:)) beklemek zor ama kesenin içinde bebişi göreceğin günler yakında Allahın izniyle, korkma güzel anne her şey güzel olacak

Bugün iyiyim canım ara sıra bulantılar oluyor ama bunada şükür o iyi olsunda ben razıyım Sen nasılsın bebişimiz nasıl cnm umarım herşey yolundadır

Bugün iyiyim canım ara sıra bulantılar oluyor ama bunada şükür o iyi olsunda ben razıyım Sen nasılsın bebişimiz nasıl cnm umarım herşey yolundadır
Ben 16. haftaya kadar yaşadım o bulantıları kuzum:)) aynen yeter ki onlar iyi olsun katlanılıyo hepsine. Ben daha iyiyim toparlıyorum günden güne ağrılarım azalıyo. Bebişimiz de iyi şükürler olsun, gece pek uyutmuyo annesini sadece:))

Yerim ben onu benim yerime kokla annesi rabbim bizede o günleri nasip etsin inşallah

Kızlarrrrrrrrrrrrrrr bebişimi ve kalp atışlarını ekranda çok şükür gördük doktorum çok memnun kaldı bebeğin konumundan 5+5 günlük kese boyutundan ölçtü :)

hayırlı uğurlu olsun bende şöle bi okudum yazılanları. allah sağlıkla kucağına aldırsın

Kızlarrrrrrrrrrrrrrr bebişimi ve kalp atışlarını ekranda çok şükür gördük doktorum çok memnun kaldı bebeğin konumundan 5+5 günlük kese boyutundan ölçtü :)

ayyy cnmmmmm çok sevindim allahım sağlıkla kucağına aldırsın nasıl bi duygu :) ben de yarın doktora gdcem de ancak kese görürüm gibi .

ayyy cnmmmmm çok sevindim allahım sağlıkla kucağına aldırsın nasıl bi duygu :) ben de yarın doktora gdcem de ancak kese görürüm gibi .

Çok güzel bir duygu canım rabbim sanada nasip etsin inşallah heyecanlı oluyor :)

Cok sevindim canım cok şükür gözümüz aydin olsun rabbim hayirli ile kucagina almayi nasip etsin inşallah :)

Cok sevindim canım cok şükür gözümüz aydin olsun rabbim hayirli ile kucagina almayi nasip etsin inşallah :)

Bende dünden beri sana bakıyorum niye cevap yazmadı diye Ama şimdi çok mutlu oldum Saol teyzesi Allah'ım bu günleri gösterdi çok şükür ki dualarımızı geri çevirmedi

Bende dünden beri sana bakıyorum niye cevap yazmadı diye Ama şimdi çok mutlu oldum Saol teyzesi Allah'ım bu günleri gösterdi çok şükür ki dualarımızı geri çevirmedi

Canim oyle bir haldeyim ki yogun ve yorgun midem cok.fena bulanti iki.gundur cok cekiyorim karnim.davul.gibi.sisiyo sanırsın dogurucam nefes alamiyorum yanma bulanti is guc oglum aliyorum.teli giriyorim bakmadan oyle.kaliyo ama.inan aklimdasin cok sevindim.kuzum rabbim.sonuna.kadar sorunsuz.saglikli nasip etsin bulantin falan varmi

Dün öğlen ve akşam bulantı oldu cnm 1 kere istifra ettim hatta sabahları çok hafif oluyor şimdilik öğürme başladı bakalım. Dikkat et cnm rabbim yardımcın olsun güç versin sana inşallah

Dün öğlen ve akşam bulantı oldu cnm 1 kere istifra ettim hatta sabahları çok hafif oluyor şimdilik öğürme başladı bakalım. Dikkat et cnm rabbim yardımcın olsun güç versin sana inşallah

Sagolasin canim Allah razi olsun ins seninde ilerlemez cok zor vallaha iglumda bu kadar cekmedim ben insallah gecer 12haftafan sonra

Sagolasin canim Allah razi olsun ins seninde ilerlemez cok zor vallaha iglumda bu kadar cekmedim ben insallah gecer 12haftafan sonra

İnşallah cnm çok zordur eminim Allah güç kuvvet versin hepimize inşallah doktor kontrolün ne zaman cnm

İnşallah cnm çok zordur eminim Allah güç kuvvet versin hepimize inşallah doktor kontrolün ne zaman cnm

Canim özeldeki doktorum 18mayisa gun verdi devletteki gel bile demedi 8haftalikken gittim bu midemin yanmasi icin surup verdi tekrar su zaman demedi ikili test yapilmasi gerek aslinda yaptırmak istemiyorim.kararsizim açıkçası su siralar gitmem lazim aslında

Anladım cnm devlet umursamıyor ben ilk devlete gitmiştim insanın yüzüne bakmıyorlar şimdi patronumun gelini kadın doğumcu özelde ona gidiyorum ama tarama testini devlette yaptırcam. Aslında bende istemiyorum strest ama bilemiyorum

Istanbuldayken inan ozele bedeldi doktorum bir kere ozele gittim.cinsiyeti kesinlestirmek.icin birde.dogumum.ozelde.oldu burda ozel.sansimda yok ama.son aylarim ins hayirlisiula iyi bir yere gideriz canim ikili test guvenirligi yok diyolar yuzde yjz degil diyolar olsa bi sikinti Allah korusun aldiracak.degilim bilmiyorum cok ksrarsizim canim.ya

Şans iste kuzum kimileri dediğin gibi iyi çıkıyor inşallah iyi doktorlara denk gelirsin. Tabiki Allah'ın takdir ilahisi rabbim ne yazdıysa o olur. Meleklerimiz Allah'a emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…