Şans iste kuzum kimileri dediğin gibi iyi çıkıyor inşallah iyi doktorlara denk gelirsin. Tabiki Allah'ın takdir ilahisi rabbim ne yazdıysa o olur. Meleklerimiz Allah'a emanet
Aynen.canim rabbime emanetiz.ne diyelim.hayırlısı
Canım özel olacak ama ilişki serbestmi sana benim haftalarımda nasıldın doktorum serbest dedi ama
canım doktora gittim bugün keseyi gördük çok şükür :)trkn0709
teşekkür ederim canım hepimizin inşllah :)Gozun aydin olsun canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Canim benim 7.haftaya kadar yasakti sonra doktor izin verdi ama benim risk vardi diye demisti oglumda hic olmamisti mesela kalo atislarini duyana kadar bence olmasin o zamanda doktoruna sorarsin kuzum
canım doktora gittim bugün keseyi gördük çok şükür :)trkn0709
Cnm doktorum kalp atışlarını gördü ve ilişkiye devam dedi ama ben bilemiyorum
Canim ben keseyi gordugunu sanmistim.unutmusum bende.oyle oldu ya once.kese.sonra kalp.atisi aklim.karisti doktorun evam.dediyse sikinti yoktur kuzum ozaman
:) yok kuzum çok şükür bebişi ve kalp atışlarını gördükeşim bu konuda anlayışlı ama doktorum onay vermişken onuda mahrum etmek istemiyorum
kızlarr nasılsınız naıosunuz ne durumdasınız ? ben çok fenayım ya
canım bulantı kusma halsizlik 2 gündür yatıyorum, bgün işe zor geldimCanım noldu neyin var
canım bulantı kusma halsizlik 2 gündür yatıyorum, bgün işe zor geldimsen nasılsın
nasılsınız kızlar ?
en çok kendine değermiş nazar zaten . ben de yaşayan bir zombiİyi cnm bugün kendi kendime nazar değdirdim bulantı ve kusma yaşadım sen nasılsın
en çok kendine değermiş nazar zaten . ben de yaşayan bir zombibulantı kusma halsizlik başdönmesi tavan . hemencik geçsin bitsin bu dönem :'( dün sağlık ocağında testleri yaptırdım , birkaç testi yapmıyormuş yarın hastanede onları yaptırcam cnm, yarın artık kalbini duyarım ben de sanırım :) sağlık ocağı kalbini duyduktan sonra kayıt açacağız dedi. dün gece rüyamda çoook güzel bir kiraz ağacı gördüm üzerinde bir sürü pembe kiraz vardı , biraz yedim ağaçtan anlamına baktım hamile kadının kiraz yemesi kız bebeğe işaretmiş çok sevindim ay ne çok konuştum
Sanırım ben değdirdiminşallah sonuçların güzel çıkar cnm ve kalp atışını görürsün :) günde kaç kere kusman oluyor ? Bu arada Rabbim gönlüne göre verir inşallah [/QUOT
Canım daha çok sabahları oluyor kusma bulantı sürekliinşallah cnm hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?