• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kalbim duracak şimdi

Dogru yaa bugun tatil yaa yarina yarina olsun.hayirli guzel.sonuclar.ciksinda bekleriz.yarina.kadar

İnşallah kuzum keseyi görmeye gitcez bakalım çarşamba günü inşallah güzel haberlerle gelirim korkuyorum

Yok kuzum çıkmadı ama dün akşam saat 4 de acilliktim bir omuz ağrısı bulantı bayılma hissi dış gebelik diye korktum ama çok şükür keseyi gördük :dua: kist oluşmuş küçük doktorum önemsiz birşey dedi gebelikte olur dedi serum taktılar rahatladım hormonlardan yada yer yapmış kolun belli dedi ama dün akşam öldüm öldüm dirildim eşimde iştemi ya sen gel yada ambulansı yolla dedim çok kötüydüm byzglm byzglm

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    33,4 KB · Görüntüleme: 67
  • image.jpg
    image.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 71
Yok kuzum çıkmadı ama dün akşam saat 4 de acilliktim bir omuz ağrısı bulantı bayılma hissi dış gebelik diye korktum ama çok şükür keseyi gördük :dua: kist oluşmuş küçük doktorum önemsiz birşey dedi gebelikte olur dedi serum taktılar rahatladım hormonlardan yada yer yapmış kolun belli dedi ama dün akşam öldüm öldüm dirildim eşimde iştemi ya sen gel yada ambulansı yolla dedim çok kötüydüm byzglm byzglm

Cok gecmis olsun canim yaa cok sukur keseyi gormussun yarin kendi doktoruna gidicekmisin sonuclar neden bu kadar geciktiki acaba dun yalniz miydin evde nssil gittin doktora

Yok canım eşim ambulansı aradı gece vardiyasına gitmişti dün akşam tabi eşim ambulanstan önce geldi :D

Canim teldeydim.babamla.konusuyodum.bakamadim.benim.anladigim.kadariyla sorun.yok.gibi.cok.sukur.ama.cokta anlamam yinede yanlia bilgi vermis olmiyim kuzum yaa

Kuzenimde iş yeri hekimimde bir sıkıntı yok dedi. Kuzum şimdi ben tahmine göre 5+5 oldum bugün dün doktor karından gördü ve 1 aylık gebesin dedi karından 4 haftalıkken gözükürmü

Kuzenimde iş yeri hekimimde bir sıkıntı yok dedi. Kuzum şimdi ben tahmine göre 5+5 oldum bugün dün doktor karından gördü ve 1 aylık gebesin dedi karından 4 haftalıkken gözükürmü

Canim belli olmiyoki bazen görülüyor bazen görülmüyor benimde degerime gore cok kucuk.gorebilmisti 6-7haftalikken gorende var 4haftakik gorende yarin git bakalim hayirlisiyla haberini bekliyorum kuzumun sen simdi nasilsin kist kaybolur dedimi.doktor nasil olacakmis

Canim belli olmiyoki bazen görülüyor bazen görülmüyor benimde degerime gore cok kucuk.gorebilmisti 6-7haftalikken gorende var 4haftakik gorende yarin git bakalim hayirlisiyla haberini bekliyorum kuzumun sen simdi nasilsin kist kaybolur dedimi.doktor nasil olacakmis

Yumurtalıkta oluşmus cnm doktoruna söyle gerekli bilgiyi sana verir dedi ufak olduğunu belirtti sanırım ilaç vermez ama bilmiyorum yinede. Kararsız kaldım yarın gitmekle daha kese vardı bebek yarın gözükürmü bilmedim ki kuzum

Yumurtalıkta oluşmus cnm doktoruna söyle gerekli bilgiyi sana verir dedi ufak olduğunu belirtti sanırım ilaç vermez ama bilmiyorum yinede. Kararsız kaldım yarın gitmekle daha kese vardı bebek yarın gözükürmü bilmedim ki kuzum

Bebek biraz zor.gibi gozukmez herhalde canim ama.bellide olmaz sen git bence gorus kisti falanda soyle bebek gorunmezswde kalp atislariyla birlikte gorursun hem rahat beklersin hemde icinde soru kalmaz kuzum

canımm çok geçmiş olsun ne oldu sana öyle :( keseyi görmüşsün hayırlı olsun bebiş de gelir yakına hiç kendine dert etme .

canımm çok geçmiş olsun ne oldu sana öyle :KK43: keseyi görmüşsün hayırlı olsun bebiş de gelir yakına hiç kendine dert etme .

sorma cnm ya ölüyorum sandım. Amin inşallah sende görürsün :dua:

Bebek biraz zor.gibi gozukmez herhalde canim ama.bellide olmaz sen git bence gorus kisti falanda soyle bebek gorunmezswde kalp atislariyla birlikte gorursun hem rahat beklersin hemde icinde soru kalmaz kuzum

Tamam cnm bakalım kısmet artık :)

Back