Dogru yaa bugun tatil yaa yarina yarina olsun.hayirli guzel.sonuclar.ciksinda bekleriz.yarina.kadar
İnşallah kuzum keseyi görmeye gitcez bakalım çarşamba günü inşallah güzel haberlerle gelirim korkuyorum
Insallah hayirli haberlerle.geliceksin kendini strese sokma.canm.benim Allahima emanet minik kuzum
Amin bitanem
Yok kuzum çıkmadı ama dün akşam saat 4 de acilliktim bir omuz ağrısı bulantı bayılma hissi dış gebelik diye korktum ama çok şükür keseyi gördükkist oluşmuş küçük doktorum önemsiz birşey dedi gebelikte olur dedi serum taktılar rahatladım hormonlardan yada yer yapmış kolun belli dedi ama dün akşam öldüm öldüm dirildim eşimde iştemi ya sen gel yada ambulansı yolla dedim çok kötüydüm byzglm
Kuzum nasıl sonuçlarbyzglm
Canim teldeydim.babamla.konusuyodum.bakamadim.benim.anladigim.kadariyla sorun.yok.gibi.cok.sukur.ama.cokta anlamam yinede yanlia bilgi vermis olmiyim kuzum yaa
Kuzenimde iş yeri hekimimde bir sıkıntı yok dedi. Kuzum şimdi ben tahmine göre 5+5 oldum bugün dün doktor karından gördü ve 1 aylık gebesin dedi karından 4 haftalıkken gözükürmü
Canim belli olmiyoki bazen görülüyor bazen görülmüyor benimde degerime gore cok kucuk.gorebilmisti 6-7haftalikken gorende var 4haftakik gorende yarin git bakalim hayirlisiyla haberini bekliyorum kuzumun sen simdi nasilsin kist kaybolur dedimi.doktor nasil olacakmis
Yumurtalıkta oluşmus cnm doktoruna söyle gerekli bilgiyi sana verir dedi ufak olduğunu belirtti sanırım ilaç vermez ama bilmiyorum yinede. Kararsız kaldım yarın gitmekle daha kese vardı bebek yarın gözükürmü bilmedim ki kuzum
Yumurtalıkta oluşmus cnm doktoruna söyle gerekli bilgiyi sana verir dedi ufak olduğunu belirtti sanırım ilaç vermez ama bilmiyorum yinede. Kararsız kaldım yarın gitmekle daha kese vardı bebek yarın gözükürmü bilmedim ki kuzum
canımm çok geçmiş olsun ne oldu sana öylekeseyi görmüşsün hayırlı olsun bebiş de gelir yakına hiç kendine dert etme .
Bebek biraz zor.gibi gozukmez herhalde canim ama.bellide olmaz sen git bence gorus kisti falanda soyle bebek gorunmezswde kalp atislariyla birlikte gorursun hem rahat beklersin hemde icinde soru kalmaz kuzum
sorma cnm ya ölüyorum sandım. Amin inşallah sende görürsün
Nereye yatcam kuzum çalışıyorum ama masa başı Allahtansaol cnm bnm dikkat et kendine yorma kendini yat bol bol :)
Nereye yatcam kuzum çalışıyorum ama masa başı Allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?