• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kalbim duracak şimdi

Canım özel olacak ama ilişki serbestmi sana benim haftalarımda nasıldın doktorum serbest dedi ama

Canim benim 7.haftaya kadar yasakti sonra doktor izin verdi ama benim risk vardi diye demisti oglumda hic olmamisti mesela kalo atislarini duyana kadar bence olmasin o zamanda doktoruna sorarsin kuzum

Canim benim 7.haftaya kadar yasakti sonra doktor izin verdi ama benim risk vardi diye demisti oglumda hic olmamisti mesela kalo atislarini duyana kadar bence olmasin o zamanda doktoruna sorarsin kuzum

Cnm doktorum kalp atışlarını gördü ve ilişkiye devam dedi ama ben bilemiyorum

Cnm doktorum kalp atışlarını gördü ve ilişkiye devam dedi ama ben bilemiyorum

Canim ben keseyi gordugunu sanmistim.unutmusum bende.oyle oldu ya once.kese.sonra kalp.atisi aklim.karisti doktorun evam.dediyse sikinti yoktur kuzum ozaman

Canim ben keseyi gordugunu sanmistim.unutmusum bende.oyle oldu ya once.kese.sonra kalp.atisi aklim.karisti doktorun evam.dediyse sikinti yoktur kuzum ozaman

:) yok kuzum çok şükür bebişi ve kalp atışlarını gördük :dua: eşim bu konuda anlayışlı ama doktorum onay vermişken onuda mahrum etmek istemiyorum:D

:) yok kuzum çok şükür bebişi ve kalp atışlarını gördük :dua: eşim bu konuda anlayışlı ama doktorum onay vermişken onuda mahrum etmek istemiyorum:KK70:

Yok canim doktor birsey dememis bencr de devam yola sikinti etme rabbime emanet kuzum benim

canım bulantı kusma halsizlik 2 gündür yatıyorum, bgün işe zor geldim :KK43: sen nasılsın

Ben çok şükür cnm gündüzleri hafif bulantı oluyor akşamları yerini ögürme alıyor ama çok şükür ağır geçmiyor tuzlu şeyler ye

İyi cnm bugün kendi kendime nazar değdirdim bulantı ve kusma yaşadım sen nasılsın
en çok kendine değermiş nazar zaten . ben de yaşayan bir zombi :D bulantı kusma halsizlik başdönmesi tavan . hemencik geçsin bitsin bu dönem :'( dün sağlık ocağında testleri yaptırdım , birkaç testi yapmıyormuş yarın hastanede onları yaptırcam cnm, yarın artık kalbini duyarım ben de sanırım :) sağlık ocağı kalbini duyduktan sonra kayıt açacağız dedi. dün gece rüyamda çoook güzel bir kiraz ağacı gördüm üzerinde bir sürü pembe kiraz vardı , biraz yedim ağaçtan anlamına baktım hamile kadının kiraz yemesi kız bebeğe işaretmiş çok sevindim :anne::KK200: ay ne çok konuştum :D

en çok kendine değermiş nazar zaten . ben de yaşayan bir zombi :KK70: bulantı kusma halsizlik başdönmesi tavan . hemencik geçsin bitsin bu dönem :'( dün sağlık ocağında testleri yaptırdım , birkaç testi yapmıyormuş yarın hastanede onları yaptırcam cnm, yarın artık kalbini duyarım ben de sanırım :) sağlık ocağı kalbini duyduktan sonra kayıt açacağız dedi. dün gece rüyamda çoook güzel bir kiraz ağacı gördüm üzerinde bir sürü pembe kiraz vardı , biraz yedim ağaçtan anlamına baktım hamile kadının kiraz yemesi kız bebeğe işaretmiş çok sevindim :anne::KK200: ay ne çok konuştum :KK70:

Sanırım ben değdirdim :D inşallah sonuçların güzel çıkar cnm ve kalp atışını görürsün :) günde kaç kere kusman oluyor ? Bu arada Rabbim gönlüne göre verir inşallah :dua:

Sanırım ben değdirdim :KK70: inşallah sonuçların güzel çıkar cnm ve kalp atışını görürsün :) günde kaç kere kusman oluyor ? Bu arada Rabbim gönlüne göre verir inşallah :dua:[/QUOT

Canım daha çok sabahları oluyor kusma bulantı sürekli :( inşallah cnm hepimize

Back