- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.125
- 798
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
Katılıyorum. İlişkiniz ne düzeyde olursa olsun bu maddi destekleri çaktırmadan geri çekmelisiniz.
Yoksa evlenmeden önce nişanlınızı bu duruma alıştıracaksınız ve evlendikten sonra hiç düzeltemezsiniz.
Erkeklerin en bilindik özelliği rahatlığa çabuk alışmalarıdır.Bunda da tek hata kadınların.
..
Bunun dışında eğer nişanlınızın karakterine güveniyorsanız, bu söz ettiğiniz sorunları geride bırakmalısınız.
Çünkü her konuşma ilişkiyi yıpratır.
Gördüğünüz istihare rüyasıda bilinç altı olmuş.
haklısın cnm rahata alıştırdım hiç bişi istemedim şimdiye kadar yoksa yok ne yapalım bende var dedim karakterine güveniyorum ailesi yüzünden eziklik yaşıyor onuda anlıyorum şimdiye kadar bişeye sahip olamamış para kazınıyor almak istiyor onuda biliyorum ama ne bileyim bi hata var ortada onlara normal gelen ama bana gelmeyen başımı alıp gitmek istiyorum herşeyin hayırlısını zaman gösterecek bu ilişkiyi ben bu hale getirdim onunda farkındayım nişanlımı hep mutlu görmek istedim ailesinin durumunun ezikliğini benim karşımda yaşasın istemedim ama benle harcamadılar ki bana tasası düşsün ama üstlendim hep bazı şeyleri of kızlar ya ne yapacam bilemiyorum biraz daha bekliyecem durumda düzelme olmazsa yollarımız ayrılacak mecburenoysa benim ne umutlarım vardı kendi ayaklarımız üzerinde durup herşeyimizi yapıp güzel bir hayat kuracaktık hala yapabiliriz ama karşıdan bir adım görmem lazım
biraz daha bekliyecem durumda düzelme olmazsa yollarımız ayrılacak mecburenoysa benim ne umutlarım vardı kendi ayaklarımız üzerinde durup herşeyimizi yapıp güzel bir hayat kuracaktık hala yapabiliriz ama karşıdan bir adım görmem lazım
haklısın cnm rahata alıştırdım hiç bişi istemedim şimdiye kadar yoksa yok ne yapalım bende var dedim karakterine güveniyorum ailesi yüzünden eziklik yaşıyor onuda anlıyorum şimdiye kadar bişeye sahip olamamış para kazınıyor almak istiyor onuda biliyorum ama ne bileyim bi hata var ortada onlara normal gelen ama bana gelmeyen başımı alıp gitmek istiyorum herşeyin hayırlısını zaman gösterecek bu ilişkiyi ben bu hale getirdim onunda farkındayım nişanlımı hep mutlu görmek istedim ailesinin durumunun ezikliğini benim karşımda yaşasın istemedim ama benle harcamadılar ki bana tasası düşsün ama üstlendim hep bazı şeyleri of kızlar ya ne yapacam bilemiyorum biraz daha bekliyecem durumda düzelme olmazsa yollarımız ayrılacak mecburenoysa benim ne umutlarım vardı kendi ayaklarımız üzerinde durup herşeyimizi yapıp güzel bir hayat kuracaktık hala yapabiliriz ama karşıdan bir adım görmem lazım
Dediğim gibi bundan sonra kendinizi belli etmeden biraz geri çekin.
Bu son konuştuğunuz konular varya bence onu bir daha gündemede getirmeyin.
Hani istemiyorum bundan sonra v.s dediya, işte bırakın öyle kalsın, vicdan azabı duymayın.
...
Hani neden eşya için evliliğinizi geciktiriyorsunuz ? Evlendikten sonra tamamlasanız olmaz mı ?
"daha biz evlenmeden bunları konuşabiliyorsak hayır gelmez bizden aşkım kusura bakma"
şu anlattıklarının içinde nişanlının kurduğu tek doğru cümle bu..evlilik yolunda ilerleyen bir adam gidip ps yada oyun almak yerine daha mantıklı şeylere para harcamalı.üstelik anlattığın konuşmada ufak çaplı bir tehdit sezdim ben..özelikle şu yazdığın cümlede.senin ona olan sevginin farkında ve bunu kullanmaya çalışıyor..daha üstüme gelirsen bitsin gibi birşeye getiriyor aslında.çok çirkin bir davranış bu..
bu yazdıklarını nişanlınla yüz yüze ayrıntılı sekilde konus. telefonda konusulacak ya da mesajlasılacak sey degil. telde ne mimiklerini görebiliyorsun karsındakinin ne gözlerini.
mesajlarınızda yazdıklarında sen haklısın ama nişanlın orda algılamak istediklerini ayıklamıs ve senin maddi konularını yüzüne vurdugun kısmını cıkarmıs. bunu da gurur yapmıs iyice.
rüyana gelince olaylar sıcakken böyle oldugu icin bence sen bilincaltında ayrılcaz mı nolcak tarzı uyudugun icin olmustur diye düsünüyorum.
hakkında hayırlısı canım..
bende bunun farkındayım ondan asla vazgeçemiyeceğimi düşünüyor ama kralları gitmiş cnm ( annem babamdan ayrılmışım) kendinin annem babam yanında soytarı olmadığının farkında değil yürümediğinde bırakıp gidebileceğimi düşünmüyo vazgeçilmez sanıyo kendini
bence para konuları hiç hoş konular değil
ne vermiş olursan ol gündeme getirip nişanlının gururunu kırman hoş değil, sen böyle yaparsan daha gelgitler yaşarken bir bakmışsın nişanlın son noktayı koymuş bile
hoş mu sence pazar parasını verdim falan demek.
kadınlar olarak özgürlük istiyoruz ama erkekleri bir rahat bırakmıyoruz, bırak istediğini alsın . O sana karışıyor mu yani aldıklarına ?
zor bir tarzın var evlenmek yürek ister , bunu yapıcı olmak adına söylüyorum lütfen bu itici para konularından vazgeç hayatta her şey para değil
bu tarz davranırsan kaşıkla verip sapıyla göz çıkartanlardan olursun
mutluluğu düşünüyorsan ya bu para meselelerini sil kafandan ( rüyanda bile miras görmüşsün)
ya da senin hayalindeki harcamaları yapacak birini bul
nişanlın daha şimdiden bunları konuşuyorsak sonumuz belli demekte haklı sanki biraz
bu yazdıklarını nişanlınla yüz yüze ayrıntılı sekilde konus. telefonda konusulacak ya da mesajlasılacak sey degil. telde ne mimiklerini görebiliyorsun karsındakinin ne gözlerini.
mesajlarınızda yazdıklarında sen haklısın ama nişanlın orda algılamak istediklerini ayıklamıs ve senin maddi konularını yüzüne vurdugun kısmını cıkarmıs. bunu da gurur yapmıs iyice.
rüyana gelince olaylar sıcakken böyle oldugu icin bence sen bilincaltında ayrılcaz mı nolcak tarzı uyudugun icin olmustur diye düsünüyorum.
hakkında hayırlısı canım..
evet para konuları hiç hoş değil.ama daha tam olarak gelinleri bile olmamış ,annesiz babasız öksüz yetim bir kızın parasına güvenerek pazara gitmek çok hoş.iyi ki nişanlanmışlar. allah muhafaza öleceklermiş açlıktan.insan aç kalır ama dinç kalır.oğlunun nişanlısının parasıyla tokluk olmaz.konu sahibi kardeşim.gel sen yol yakınken vazgeç.taş bas bağrına ama ilerde yaşayacağın acı çok daha büyük olacak inan ki.olaylara dışarıdan bakmak her zaman daha isabetlidir.gidişat hiç iyi değil haberin olsun.ailesinin maddi durumu kötü olabilir ama sizin gibi kimsesiz bir kıza manevi olarak sahip çıkmaları gerekirdi.eeee.o da yok.o zaman amaç?.aşk geçer biter bir bakmışsın enkazın altındasın.hadi allah kurtarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?