- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
ee o zaman rahatsızsa para vermesin ve ilişkiyi bitirsin çocuk değil ki bu kız.
ama bitirmiyosa da sürekli bu konuları açarsa o bitirmeden nişanlısı bitirecek gibi görünüyor. ben bu konuda onu uyarmak istedim
kimse kaldırmaz bence bu konuların bu kadar gündeme gelmesini.
ben de evliyim hiç bir zaman ne nişanlıyken, ne sevgiliyken, ne evlilikte paranın lafı dahi geçmedi , kimde varsa o verir bu kadar basit
ne demek bu onu verdim bunu verdim
konu sahibi kusura bakmasın ama hayat bu değil bana ayıp geliyor böyle şeyler
ben yine söylüyorum para vermekten rahatsız olduğumu hiç bir zaman söylemedim sizin kendi anneniz babanız istediğinde vermez misiniz verirsiniz olduğu ölçüde bende öyle yaptım onlar annem babam olacak canım ciğerim olacak dedim ama beni canı ciğeri gibi görmediklerini anlayınca üzülüyorum o kadar evet gayet ayıp bu konuları konuşmak ama hem yetim hem öksüz birinede anlayış göstermemek kucak açmamak daha ayıp bana göre insan biraz düşünür bu kız tek başına hala nasıl mücadele veriyo diye ama millet kendi derdinde hiç çaba yok benim gösterdiğim çabanın çeyreği yok bi alışmışlar durumumuz yok diye ama çabanda yok ki kardeşim biraz çaba istiyorum ya parada istemiyorum karşına al konuş kızım böyle böyle diye nişandan önce sormucan ozaman ne istiyon diye yapamıyacağın belli kızım durumumuz bu bi küçük altın aldık onu takacaz bende kabulüm sizin güzel yüreğiniz sağ olsun diyecem ama alay eder gibi ne istiyorsun deniliyor sonra durumumuz yok deniliyor