• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar ilişkim sallanıyor:(

çok uzun zamandır çalışıyorum yani yaşıtlarıma göre çalışmamada bişi demiyor nişanlım. şuan için ayrılığı düşünmüyorum ama olmayacak diyede bişi yok tabi zaman ne gösterecek bakalım şimdiye kadar sorumsuzluğunu görmedim zaten küçüklüğünden beri (orta okul çağından beri) çalışan ve evine bakan biri 3 sene boyuncada beni derinden üzecek kıracak bişi yapmadı evlenince değişir mi bilmiyorum ama yanlış zamanda bişi yapmış olması üzdü beni bunu dile getirdim ona ve hatasını kabul etti genelde hatasını kabul edince tekrarlamaz. (sigara konusu dışında tamam aşkım bırakacam der ama bırakamaz :50:) kızlar allahtan hayırlısını diliyorum artık eğer mutlu olmayacaksam allahım nişanlımın gerçek yüzünü görmemi nasip eder inş ama şu an çok seviyorum ve aksinin olmasını istiyorum hayırlısı artık:31:

çok uzun zamandır çalışıyorum yani yaşıtlarıma göre çalışmamada bişi demiyor nişanlım. şuan için ayrılığı düşünmüyorum ama olmayacak diyede bişi yok tabi zaman ne gösterecek bakalım şimdiye kadar sorumsuzluğunu görmedim zaten küçüklüğünden beri (orta okul çağından beri) çalışan ve evine bakan biri 3 sene boyuncada beni derinden üzecek kıracak bişi yapmadı evlenince değişir mi bilmiyorum ama yanlış zamanda bişi yapmış olması üzdü beni bunu dile getirdim ona ve hatasını kabul etti genelde hatasını kabul edince tekrarlamaz. (sigara konusu dışında tamam aşkım bırakacam der ama bırakamaz :50:) kızlar allahtan hayırlısını diliyorum artık eğer mutlu olmayacaksam allahım nişanlımın gerçek yüzünü görmemi nasip eder inş ama şu an çok seviyorum ve aksinin olmasını istiyorum hayırlısı artık:31:

canım uzuldum bunu yasadıgına..
ama madem hatasını tekrarlamıyormus ..bunu da cok sorun etmeni ve kendini uzmeni anlayamadım..
hatalı oluyorsa konusmazsın sert cıkarsın ve br daha tekrarlamaz hatasını..kendini uzmen gereksiz..
sorumsuzluk devam ederse bu fena can sıkabilir ama....ayrıca bazıları eşim alsın mutlu olsun ne var bunda demişler!!sunu unutmamaları gerekiyor..
siz karsınızdakine eşim diyebiliyorsunuz yani hayalınızı gercekleştirmişsiniz...bu kızın nişanlısına eşim diyebilmesi için
o 600 tl ye ihtiyacı var!!bilmem anlatabiliyor muyum??

Son düzenleme:
Evli olmayan kızlara evlilik çok kolay gözüküyormuş bunu anladım. 11 aydır evliyim çok severek evlendiğim bir eşim var bir problemimiz yok ama 11 aydan sonra evlilik hiçte kolay dğeilmiş diye düşünmeye başladım. şimdiki aklım olsaydı evlenmek için biraz daha düşünür şartları gözden geçirirdim.
Bence evlilikte nekadar sevgi olursa olsun maddiyat çok önemli. Hiç bir kız babasının evindeki standartların altına düşmemeli. Ben yaparım katlanırım desede bu en fazla 1 sene sürer sonra arada çatışmalar yaşanmaya başlar.
Sİz evinizde hiç borç görmediyseniz evlendikten sonra borç ödemek size ağır gelir kaldıramazsinız. Evlilik için acele etmeyin derim bir 9 ay daha geçirmelisiniz bence.

beklemesi konusunda ben de aynı seyi dusunuyorum..
yanlış anlama beni lutfen belşki hatasını tekrarlamaz diyerek bize nişanlını şirin gostermeye çalışıyorsun..
ama evlilik cok iyi dusunulmesi gereken bir konu..
hepimiz sorunlar yasıyoruz..bak mesela benim nişanlım yeni aldıkları arabaya tup taktırmıs 1200 kusure..
kızdım tabii kızmaz mıyım..sonucta o araba bize kalmayacak..ailesinin arabası..
ben neden kredi kartıyla bunu aldıgını sordugumda ise babasının da odeyecegini merak etmemem gerektigini ve
o paranın bize donecegini soyledi..
babası da su anki tavırla yardımcı oluyor hakkını yiyemem..ben de ses etmedim pek o yuzden..,
ama senin durumun benimkinden farklı canım..iyi dusun tasın...

kimi insanlar özellikle erkekler bayılıyolar sorumsuzluğa,
canım sorumsuz erkek çok ama çok zor.. nişanlın biraz yarınını düşünmeyen biri gibi.. bence iyi düşün evlenmek için acele etme derim.. Hakkında hayırlısı.

canım benim sorumsuz borçtan korkmayan yarınını düşünmeyen insan çok zor,
nişanlında iraz öyle gibi anladığım kadarıyla.. evlenmek için acele etme derim.. hakkında hayırlısı

cicim aylarında hersey süperdir ama sonra sen söyle yapdın ben böyle yapdım diye en mükemmel ilişkide bile olur bi kere nişanlın daha çocuk bence eviniz için çamaşır makinesi alıcana önce kendine oyuncak alıyo sorumluluk güdüsü olmayan erkekle bu iş çok zor bence 9 aya 10 aya bakma

Back