- Konu Sahibi bir garip oblomov
keşke biri bizimde borçlarımızı ödese ne güzel dünya yaa öksüz yetim bi kızın birikimini ye yut şimdide oruç tutuyolardır Allah bilir, ama bilmiyolarki kul hakkıyla gidecekler öte tarafa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizin aylık geliriniz ne kadar ?
nişanlınız ne iş yapıyor ve de aylık kazancı nedir?
kayınpederin kendi evinin geçimini sağlayacak bir gelire sahip değil mi ?
sana gerçekten inanamıyorum aşktan kör olmak bu olsa gerek hiçmi utanmadılar senden para isterken inanamıyorummmm
nişanlım depo şefi geliri 1000 lira
nişanlımın babası soğuk meze ustası ama kalıcı bir yerde çalışamıyo emir altına giremiyomuş anneside çocuk bakıyo evlere temizliğe gidiyo kirayı falan annesi ödüyo nişanlım faturaları ödüyo babasının yardım ettiği yok paraları ne yapıyo bilende yok adamın tek bildiği laf yok işte ne yapayım oluyo benim tahminim şans oyunlarına harcıyo hepsini
nişanlım depo şefi geliri 1000 lira
nişanlımın babası soğuk meze ustası ama kalıcı bir yerde çalışamıyo emir altına giremiyomuş anneside çocuk bakıyo evlere temizliğe gidiyo kirayı falan annesi ödüyo nişanlım faturaları ödüyo babasının yardım ettiği yok paraları ne yapıyo bilende yok adamın tek bildiği laf yok işte ne yapayım oluyo benim tahminim şans oyunlarına harcıyo hepsini
ve sen bu adamın borçlarını ödedin ve geri ödeyeceğini düşünüyosun?
dediğim gibi annem babam olacaklar aile olacaz dedim verdim o kadar çaresizdiler ki koca insanları öyle görmek çok üzdü beni hep bu sefer son durumumuz düzelecek dediler ama hiç düzelmedi malesef hiç alışkın olmadığım bir durumun içindeydim çaresizdim vermekten başka bi seçeneği göremedim ozamanlar
nekadar verdin :26:
keske param var demeseydin hic niye söyledinki
bugünden itibaren ne nişanlına,ne de ailkesine para verme.ileride sana lazım olur.paran biriksin.kimse de sana güvenmesin
verdim belli bi miktar cnm ya miktarını söylemeyeyim para muhabbeti yapıyor deniliyo sonra param varıda hop diye söylemedim tabi nişanlım i,lk başından beri ciddiydi hep evlenicez diyerek başladık ilişkiye halada öyle ben uzatalım deyince bile kızıyor adı konuldu 2013 olacak diyor ne gerekirse yapacam diyor ama kısmetse tabi bende kendi birikmişim var ihtiyaçlarımı öyle karşılayacam diye söylemiş bulundum cnm ya
hüseyin bolt'a fark atarcasına koşarak uzaklaş bu ilişkiden, bu insanlardan, senin o güzel kalbine bir prens yakışır...
ben hep prensimi bulduğumu düşünmüştüm ama şu an kapris yapan bana hiç hak vermeyen bi nişanlım var bakalım bugün maça gidecektik planlarımız vardı ne yapacak çok merak ediyorum bu kadar seviyorken nasıl uzaklaşacam hiç bilmiyorum ama yelkenleri suya indiren ben olmayacam o kesin