• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar ilişkim sallanıyor:(

keşke biri bizimde borçlarımızı ödese ne güzel dünya yaa öksüz yetim bi kızın birikimini ye yut şimdide oruç tutuyolardır Allah bilir, ama bilmiyolarki kul hakkıyla gidecekler öte tarafa

sizin aylık geliriniz ne kadar ?

nişanlınız ne iş yapıyor ve de aylık kazancı nedir?

kayınpederin kendi evinin geçimini sağlayacak bir gelire sahip değil mi ?

nişanlım depo şefi geliri 1000 lira

nişanlımın babası soğuk meze ustası ama kalıcı bir yerde çalışamıyo emir altına giremiyomuş anneside çocuk bakıyo evlere temizliğe gidiyo kirayı falan annesi ödüyo nişanlım faturaları ödüyo babasının yardım ettiği yok paraları ne yapıyo bilende yok adamın tek bildiği laf yok işte ne yapayım oluyo benim tahminim şans oyunlarına harcıyo hepsini

sana gerçekten inanamıyorum aşktan kör olmak bu olsa gerek hiçmi utanmadılar senden para isterken inanamıyorummmm

dediğim gibi annem babam olacaklar aile olacaz dedim verdim o kadar çaresizdiler ki koca insanları öyle görmek çok üzdü beni hep bu sefer son durumumuz düzelecek dediler ama hiç düzelmedi malesef hiç alışkın olmadığım bir durumun içindeydim çaresizdim vermekten başka bi seçeneği göremedim ozamanlar

nişanlımın babası soğuk meze ustası ama kalıcı bir yerde çalışamıyo emir altına giremiyomuş anneside çocuk bakıyo evlere temizliğe gidiyo kirayı falan annesi ödüyo nişanlım faturaları ödüyo babasının yardım ettiği yok paraları ne yapıyo bilende yok adamın tek bildiği laf yok işte ne yapayım oluyo benim tahminim şans oyunlarına harcıyo hepsini

ve sen bu adamın borçlarını ödedin ve geri ödeyeceğini düşünüyosun?

şimdi yavaş yavaş durum netlik kazanıyor
bunlardan ne köy olur ne kasaba canım

bir de doğal olarak armut dibine düşer yani nişanlın babasından annesine karşı ne gördüyse sana aynısını yapmaya kalkması işten bile değil .....( bence çok iyi gözden geçirilmesi gerken bir ayrıntı?)

sen öksüzüm yetimim beni kızları gibi bağırlarına basarlar duygusuyla aile içerisine girmeye niyetlisin anladığım kadarıyla ama bence karşı tarafın o telde zerre kadar bezi olan bir yapısı yok ( yani çok hayal kırıklığına uğrayacaksın gibi görünüyor buradan )
[/B]

ve sen bu adamın borçlarını ödedin ve geri ödeyeceğini düşünüyosun?

ilk zamanlar o kadar iyidi ki babası hergün yemeğe çağırıyodu balıklar yapıyodu kızım canım falan sonradan anladım nasıl biri olduğunu nişanlandıktan sonra babası çok değişti evlerine gittiğimde kızgın bağırıp çağıran (tabiki ailesine) biri oldu önceleri hiç böyle değildi nişanlıma diyordum bu adam şeker gibi nesinden şikayet ediyorsun diye

bugünden itibaren ne nişanlına,ne de ailkesine para verme.ileride sana lazım olur.paran biriksin.kimse de sana güvenmesin:34:

canım bunlar çok afedersin ama deyim yerindeyse ''sağılır inek '' gibi görüyorlar

biraz mesafeli olmalıydın daha bakalım içlerine girer düzenlerini bir iyice öğrenirsin ne bu hemen öksüz-yetim muhabbetiyle verici ol çok gereksiz ve de yanlış bence.

arada tatlı mesafe olmalıydı

dediğim gibi annem babam olacaklar aile olacaz dedim verdim o kadar çaresizdiler ki koca insanları öyle görmek çok üzdü beni hep bu sefer son durumumuz düzelecek dediler ama hiç düzelmedi malesef hiç alışkın olmadığım bir durumun içindeydim çaresizdim vermekten başka bi seçeneği göremedim ozamanlar

nekadar verdin :26:
keske param var demeseydin hic :50:niye söyledinki

inan canım ben okudukca daha da üzülüyorum.Bu kadarda utanmazlık olmaz bence sana bir bilezik bile yapamayan insanlara hem yardım ediyorsun hemde onlardan bi gelecekmi bekliyorsun..evlenince zaten arada aşk da kalmıyacak bence bu yüzden...gençliğine yazık yaaa......

nekadar verdin :26:
keske param var demeseydin hic :50:niye söyledinki

verdim belli bi miktar cnm ya miktarını söylemeyeyim para muhabbeti yapıyor deniliyo sonra:50: param varıda hop diye söylemedim tabi nişanlım i,lk başından beri ciddiydi hep evlenicez diyerek başladık ilişkiye halada öyle ben uzatalım deyince bile kızıyor adı konuldu 2013 olacak diyor ne gerekirse yapacam diyor ama kısmetse tabi :31: bende kendi birikmişim var ihtiyaçlarımı öyle karşılayacam diye söylemiş bulundum cnm ya:50:

senin bu evcimen duruşunu hakedecek birilerine düşseydin keşke
ömrün maddi manevi bunların arkasını toplamakla geçecek sanırım bunu yapabilecek misin?

iki yakan biraraya zor gelir canım .

insanların faydası yoksa zararı da olmasın karşısındakine , insaf gerçekten insaf

canım anladığım kadarıyla aile baya bi "large" çocuklarını da öyle yetiştirmişler benim nişanlımda telefon almak istedi daha yeni almışken hemde fiyatını aratşrı dedi araştırdım ne kadar dedi evimize alacağımız koltukla aynı rakam dedim vazgeçti...ama sanma ki bu kadar düşünceli diğer konularda...

neyse sana dönecek olursak canım bence aileden elini eteğini çek biraz nişanlın dahil para konusu açıldığında paran olmadığını söyle hiç mi olmuyor o zaman restini çek bazı şeyleri başta görmek sonradan kötü olmaktan iyidir.biz burda ne yorum yapsak boş onu en iyi sen tanıyorsun
unutma babası için emir altına giremiyo diyorsun ya nişanlında öyle olursa evlendikten sonra çalışmazsa?

Ben olsam evlenmeden önce çoook iyi düşünürdüm..

Ayranı yok içmeye 600 tl ye playstation alıyor..

İnsan nişanlıyken evine küçücük birşey alsa bile ne kadar mutlu oluyor.. Öncelikleri beni şaşırttı..

Bir de hem suçlu hem güçlü olması hiç iyi değil.. Şimdiden böyle ise ohooo dedim içimden..

bugünden itibaren ne nişanlına,ne de ailkesine para verme.ileride sana lazım olur.paran biriksin.kimse de sana güvenmesin:34:

Katılıyorum. İlişkiniz ne düzeyde olursa olsun bu maddi destekleri çaktırmadan geri çekmelisiniz.
Yoksa evlenmeden önce nişanlınızı bu duruma alıştıracaksınız ve evlendikten sonra hiç düzeltemezsiniz.
Erkeklerin en bilindik özelliği rahatlığa çabuk alışmalarıdır.Bunda da tek hata kadınların.
..
Bunun dışında eğer nişanlınızın karakterine güveniyorsanız, bu söz ettiğiniz sorunları geride bırakmalısınız.
Çünkü her konuşma ilişkiyi yıpratır.

Gördüğünüz istihare rüyasıda bilinç altı olmuş.

verdim belli bi miktar cnm ya miktarını söylemeyeyim para muhabbeti yapıyor deniliyo sonra:50: param varıda hop diye söylemedim tabi nişanlım i,lk başından beri ciddiydi hep evlenicez diyerek başladık ilişkiye halada öyle ben uzatalım deyince bile kızıyor adı konuldu 2013 olacak diyor ne gerekirse yapacam diyor ama kısmetse tabi :31: bende kendi birikmişim var ihtiyaçlarımı öyle karşılayacam diye söylemiş bulundum cnm ya:50:

ne gerekiyosa yapıyo zaten evinizin en elzem eksiğini almış adam hemde 12 taksitle böyle fedakarlık zor yapılır

hüseyin bolt'a fark atarcasına koşarak uzaklaş bu ilişkiden, bu insanlardan, senin o güzel kalbine bir prens yakışır...

ben hep prensimi bulduğumu düşünmüştüm ama şu an kapris yapan bana hiç hak vermeyen bi nişanlım var bakalım bugün maça gidecektik planlarımız vardı ne yapacak çok merak ediyorum bu kadar seviyorken nasıl uzaklaşacam hiç bilmiyorum ama yelkenleri suya indiren ben olmayacam o kesin

ben hep prensimi bulduğumu düşünmüştüm ama şu an kapris yapan bana hiç hak vermeyen bi nişanlım var bakalım bugün maça gidecektik planlarımız vardı ne yapacak çok merak ediyorum bu kadar seviyorken nasıl uzaklaşacam hiç bilmiyorum ama yelkenleri suya indiren ben olmayacam o kesin

o bir prens değil emin ol, sende bi sevgi açlığı var bence, ailesi annem babam olsun istemişsin, aşkıda buldum sanıyosun ama bu ilişkiden bişey olmaz bence 3 senede ne kadar yıprandığını düşün, bi ömür çekebilecekmisin

Back