• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hayırlı ramazanlar

Ayferriniz

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2023
101
30
18
22
Kızlar tek kısa sorum olcak eşim ailesi ile tartıştığı zaman anne baba falan evin içinde ya benden çıkartır ya beni tersler evimin içini huzursuz eder evde sessizlik olur benim ne yapmam lazım bu aralar bana soğuk davranıyor

Kızlar tek kısa sorum olcak eşim ailesi ile tartıştığı zaman anne baba falan evin içinde ya benden çıkartır ya beni tersler evimin içini huzursuz eder evde sessizlik olur benim ne yapmam lazım bu aralar bana soğuk davranıyor
Sizde ona soğuk davranın?

Ailesiyle tartışıp size surat mı yapıyor ? Çek kulağını olmaz öyle. Şamar oğlanı mısın sen ?

Sorunlu evliliğe çocuk gelince düzelir kafası. 13 yaşında sevgili olmuşsunuz yazdıklarınıza göre. Sanalda aldatma var. Yaşlar 20. Ne diyelim ki?
Yanlış yaşta evlilik. Yanlış kişiyle evlilik. Evliliği düzeltmek için çocuk yapma çabaları. Ne olursa olsun bırakmadığınız ayrılmadığınız için istediği herşeyi yapar.
Son takılacağınız şey olmalı sizi terslemesi.

Senin ne suçun var sen tirip duvarı mısın? Kimleyse derdi gidip ona surat assın. Sizde sağlam durun adam ol bana güzel davran s*kerim belanı diyin. Sanki tartışmayı sizinle yapmış gibi

Evliliginizin en ufak sorunu trip. Ya millet sinir olsun diye mi yapıyorsunuz anlamiyorum . Bu kafaların hepsi gerçek olamaz. Gerçekse de siz cocuk calismasina devam edin mükemmel evliliginiz için. Eski konulara bakmadan şu anki konuya bosuna yorum yapmayin derim arkadaslar

Back