şu ara moladayız biz malum canımKızlar napıosunuz hiç uğramaz oldunuz ?
şu ara moladayız biz malum canımbugun bi ovulasyon patlatıcam yazarım gene
hahah doğru sölosun bu akşam start veriorm cnmKız ne molası bi yandan çalış..
hahah doğru sölosun bu akşam start veriorm cnm
evet vücut sperme alışkın oluomş... yabancı madde gbi algılamaması önemliymişAynen dün bir yerde okudum, sadece ovulasyon zamanı değil her hafta düzenli 1-2 defa ilişkiye giren kişilerde hamilelik daha çabuk ve kolay oluyormuş.. Spermler daha kaliteli oluyormuş..
evet vücut sperme alışkın oluomş... yabancı madde gbi algılamaması önemliymiş
işallah cnm yaa düşünmiyim diorm ama hep aklmda heycanlanıorm stres yapmak değilde heyecan daha çokŞimdi çalışma vaktidir ozaman...iNŞALLAH BU AY GÜZEL HABERLR VERİRİZZ...
geçen ay bukdr belirgn değildi bu zamanlarda aynen belli olmuo demekki yaBelli olmaz işte canım oyüzden sen çalışmalara devam et bırakma bu ay hiç.. İnşallahhh
geçen ay bukdr belirgn değildi bu zamanlarda aynen belli olmuo demekki ya
allah allah silikleşmemesinin sebebi ne acaba ya,Ben testlere devam ediyordum dün bitti ama silikleşmedi anlamıyorum galiba ben testlerden.. Bugün yine sipariş verdim bakalım...
Kizlar yazamadim 1-2 gundur.. Kayinvalidedeyiz 1-2 gundur.. Malum sebepler ehehehe.. Ben de calisma olmadi kac gundur..ama artik baslamam lazim cunku adetten itibaren 10. Gunundeyim bi kac gune yumurtlama olur kacirmamak lazim..ovulasyon testide yapamadim..testler evde kaldi..allahtan yarin donuyorum evime..bende yapip paylasirim..MeG s canim senin lh bayaa yuksek galiba..siliklesme neredeyse olmuyor..bu durumda yumurtlamani doktor kontrolunde mi takip etmek zorundasin acaba ? Yada canim adetten snra hic riske gitmeyip gunasiri iliskiyr devam..illaki tutacak..o bebek buraya gelecek
Aynen canim basliycam..burda olmuyor o isAyyy canım bilmiom sıkıldım artık valla tırlatcam.. Testimde bitti
Aynen o bebek buraya gelecekkkk..
E yarın çalışmalar başla ozaman gecikme fazla..
canım pko dan dolayı sanırım bazı yerlerde pko lu lızlar bu tarz bişiler yazmşlardı silinmiyor die ama senin koyulk baya artmş bence değerlendrdğin iyi olduAyyy canım bilmiom sıkıldım artık valla tırlatcam.. Testimde bitti
Aynen o bebek buraya gelecekkkk..
E yarın çalışmalar başla ozaman gecikme fazla..
Aynen canim ya bugun de degerlendireyim bu son zaten..canım pko dan dolayı sanırım bazı yerlerde pko lu lızlar bu tarz bişiler yazmşlardı silinmiyor die ama senin koyulk baya artmş bence değerlendrdğin iyi oldu
bak rengin beyazlamış duştanAynen canim ya bugun de degerlendireyim bu son zaten..yoruldum yaw