Kizlar hamileligini erken ogrenen var mi? Paylasimlarinizi bekliyorum

amin çok saol cnm inş.

kızlar çok çok teşekkür ederim, darısı size olsun inş
ama ben şuna inanıyorum kafaya çok takmaya gerek yok ( ne kadar böyle desem de zamanında ben de çok kafama taktım) ve o yüzden gecikti bence, ovulasyon testi kullandım vs iyice sinirler bozuldu, sonra bıraktım artık, kısmet dedim, şükür şimdi isteğimize kavuştuk, inş kucağımıza da sağlıkla alırız. ve şu da bir gerçek bizler ne kadar uğraşsak da gelecek olanın nasibi bellidir, inş sizler de en kısa sürede sağlıkla kavuşursunuz :) güzel haberlerinizi bekliyorum :)
ve bir tane belirtim olmadı, göğüs ağrısıymış kasıkmış vs bunlar da kişiden kişiye değişen şeyler, kendinizi hiç yormayın. nasibi olan gelecektir :)

cogito88 firstjiffy

Selam kızlar nasılsınız, ben uzun zamandır giremiyorum sanırım sizler de aynı şekilde.. Ben hala bebek çalışmalarına devam.. Dr. pko'ndan dolayı normal yolla hamile kalman çok zor dedi. Regl günlerim 10 günde bir olmaya başladı. Oyüzden bu ay klomene başladım. Dün itibariyle.. Sonrasında çatlatma iğnesi olucam. Herşey gönlünüzce olsun..

slm cnm çok geçmiş olsun evet çoktandır görünmüyorsun buralarda. cogito da da bizdede eşlerde sıkıntı cnm sperm azlığı ve hareketszlk bizde onlarla uğraşıorz. rabbim herkesn gçnlüne göre versin inşlah

Sağol canım sizler için de geçmiş olsun inşallah.. E şimdi ne olucak peki ilaç tedavisi falan mı oluyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…