Himm o zman sanirim almasamda olur..ay ne bileyim iste yaa bi umut ariyoz vallayok canım değil tabiiki kuruluk problemi olanlar özellkle tercih edio sadece bu. ben 1 yıl vajinismus çektm .aştım ama ara ara kuruluk oluo maalesef o günlerden yadigarspermlerin hızlı ilerlemesini sağlıyor fln yazıo :)
sen bi oku cnm sayfasndan faydalarını gerek görürsen alırım yardımcı diolar işte bilemiorm bende tam :)Himm o zman sanirim almasamda olur..ay ne bileyim iste yaa bi umut ariyoz vallabu ay umitliyim bakalim umarim guzel olur sonuclar
koyuluk bnce çok iyi cnm ya . 20 li pakatler fln oluo ondan al bu seferlk bence hamile bile kalsan öğrenene kdr bayaa yaparsın test benceKızlar,cogito88 firstjiffy
Bugün yaptığım testi ekliyorum.. Birde tabloyu..
Ya ben tam iki koyuluğu yaklayamıcam galiba
Evde de 3 test kaldı napsam bilemedim, tekrar sipariş versem ya hamile kalırsam boşuna almış olurum diyorum..
Regl olursam ilk gün veririm diyordum ama bi yakalayamadım bir aydır.. Tam koyuluğu
koyuluk bnce çok iyi cnm ya . 20 li pakatler fln oluo ondan al bu seferlk bence hamile bile kalsan öğrenene kdr bayaa yaparsın test bence
ozaman salgitsinnnnnnnnnnnnnn :):)Usannndımm ovulasyon testinden ya...
ozaman salgitsinnnnnnnnnnnnnn :):)
Hadi hayirlisi canim bugunu ve yarini muhakkak degerlendir :) :)Kizlarrrr eve geldim 2 si ayni ciktiiii yuppiiiii..
hemde daha 5 dk dolmadan...
Hadi hayirlisi canim bugunu ve yarini muhakkak degerlendir :) :)
Hey masalah bu sefer guzel haberler aliriz senden ins cnm :)Kizlarrrr eve geldim 2 si ayni ciktiiii yuppiiiii..
Hey masalah bu sefer guzel haberler aliriz senden ins cnm :)Kizlarrrr eve geldim 2 si ayni ciktiiii yuppiiiii..
Gec mec olsun hallet gelir gelmez :)
Bugün kan testi yaptirdim 2.9 çıktı negatif 10 gündür adet olmadım acaba geç döllenme olabilir mi lütfen cevap atın çok acamiyim
Offff :-(Canim hersey olabilir ama o sonuc daha 1 hafta once olan iliski gibi..
Offff :-(
Normelde tam günümde Oluyodum 13 haziranda ama bugün 10 gün oldu ve belirtiler var lakin sonuç negatifOldu mu o tarihlerde.. birde bu mayis haziran herkeste gecikme oluyor.. degerlendirmissindir insallah..