Canim 10 gun gecikmisse idrarda cikmasi lazim aslinda ama sen emin olmak icin kan testi yaptir bence..kanda kesin sonuc cikar..insallah gonlune gore olurArkadaşlar benim 10 gün gecikti halen olmadım test alıyorum negatif sabah ilk idrarim1 la yapmiyorum acaba ondan mi rüyamda çift çizgiyi görüyorum
Inşallah ya :-(Canim 10 gun gecikmisse idrarda cikmasi lazim aslinda ama sen emin olmak icin kan testi yaptir bence..kanda kesin sonuc cikar..insallah gonlune gore olur
anam koyulaşmış buuutam gaz devam et cnm benmde regl yeni bitti. evet preseed aldık ama bakalm kısmet. bi kaç güne ovulasyonara başlarm bende
bende bugün verdim 3 den sonra cıkıcakGünaydın Kızlar...
Benim test koyulaşmaya başladı bugün tam olarak 2 çizgiyi göreceğimi umuyorum..
Yine umutluyum yine yine..
Sizler neler yapıyorsunuz sanırım preseed e başlıyorsunuz inşallahhhh faydasını görürsünüzz..
bende bugün verdim 3 den sonra cıkıcak
Kızlar selamlar bende bat a 4 gün kala kan verdim değerim 33.64 çıktı sizce değerim düşük mü?
Bence düşük değil.. Daha 4 gün var.. Ama yine de yarından sonra tekrar test yap derim.. Ama sevinilecek bir değer..
bnm 9. günüm falan cnım 3-4 gün sonra anca başlarım testlere geçen ay 17. günde yumurtladm çünkü bakalm hayrlısıEvet canım ya baya baya koyulaştı çok umutlandım mutlu oldum.. Tam boşa geçti derkenn.. Allahım bizi umutsuz bırakmasın.. Aynen bugün de yapayım bakalım nasıl çıkacak ?
Kaçıncı günündesin şimdi ?
Ya ben preseed hiç düşünmedim çünkü kuruluk pek olmuyor bende.. İnşallah sizde işe yarar da bir de onu deneriz
perşembe günü verdim kan o zaman 4 günüm vardı bugün adet günüm normalde yarın tam 1 gün geçmiş olacak kan vereceğim akşam iş çıkışı acaba adet gecikmesinden 1 gün sonra ortalama değer kaç olmalı bir fikrin var mı cnm?
bnm 9. günüm falan cnım 3-4 gün sonra anca başlarım testlere geçen ay 17. günde yumurtladm çünkü bakalm hayrlısı
var var olmamı dün yaptm 1 tane tabiki bayaaa silikti . o yüzden 3 gün sonra falan başlarm bidaha yada duramam başlarım :):):):)E varsa elinde fazla testin başlasaydın keşke ne olur ne olmaz..
var var olmamı dün yaptm 1 tane tabiki bayaaa silikti . o yüzden 3 gün sonra falan başlarm bidaha yada duramam başlarım :):):):)
Canim yeni ayimiz hayirli olsun benimde reglim dun bitti bende calismalara basliycam bakalim :) preseed siparisi henuz vermedim cunku bi kac gun kayinvalidemdeyiz..eve gecince vermem lazim siparisi..canim bende de kuruluk problemi yok..bu preseed sadce kuruluk problemi icin mi ?var var olmamı dün yaptm 1 tane tabiki bayaaa silikti . o yüzden 3 gün sonra falan başlarm bidaha yada duramam başlarım :):):):)
Canim koyulasma cok guzell:) ayy hadi insallah paylas burdan hergun sonuclari :) ben suan ovulasyon yapamiyorum ama evimde degilim ama benimdeManyaklık bizimkisi ya
Canim koyulasma cok guzell:) ayy hadi insallah paylas burdan hergun sonuclari :) ben suan ovulasyon yapamiyorum ama evimde degilim ama benimdefirstjiffy ninki gibi 17.gunde falan koyulasiyor..once senden sonra bizden guzel sonuclar gelir insallah bu ay
yok canım değil tabiiki kuruluk problemi olanlar özellkle tercih edio sadece bu. ben 1 yıl vajinismus çektm .aştım ama ara ara kuruluk oluo maalesef o günlerden yadigarCanim yeni ayimiz hayirli olsun benimde reglim dun bitti bende calismalara basliycam bakalim :) preseed siparisi henuz vermedim cunku bi kac gun kayinvalidemdeyiz..eve gecince vermem lazim siparisi..canim bende de kuruluk problemi yok..bu preseed sadce kuruluk problemi icin mi ?