- 2 Nisan 2015
- 990
- 759
Kizlaaar ne var ne yok :) ben suan yumurtlama donemindeyim..calismalar devam ediyor ben bu ay ovulasyon testi yapmiyorum..bakalim bide boyle deniycem..stres oluyorum sanirim diger turlu MeG s firstjiffy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlaaar ne var ne yok :) ben suan yumurtlama donemindeyim..calismalar devam ediyor ben bu ay ovulasyon testi yapmiyorum..bakalim bide boyle deniycem..stres oluyorum sanirim diger turlu MeG s firstjiffy
Ayy hadi insallah guzel haberlerini bekliyoruz kuzumm..insallah bu ay tuttururuz yaaaAynen canim ama gun asiri devam et.. benimde yumurtlama bitti bekleyisteyim.. son 8 .. kasigimda batmalar ve kasilmalar var.. bakalim.. insallah guzel haberler veririz..
cogito88 MeG s slm kızlarrr bizde çalışmalardayız. henüz tam koyulaşmadı bnmde testlem ama baklm. MeG s cnm ilk sıra sende güzel haberleni alrıız inş. çok başarılı bi ay geçirdn emeğin çok , hakettinKizlaaar ne var ne yok :) ben suan yumurtlama donemindeyim..calismalar devam ediyor ben bu ay ovulasyon testi yapmiyorum..bakalim bide boyle deniycem..stres oluyorum sanirim diger turlu MeG s firstjiffy
Ayy hadi insallah guzel haberlerini bekliyoruz kuzumm..insallah bu ay tuttururuz yaaa
inşllhhh cnmmm. cogito88 cnm bu arada dün ilk kez preseed kullandım. nası rahatlattı ilişkiyi anlatamam. pek beğendm. bukdr ufak ve pahalı olmasından anlamalıydm ben daha öncede kayganlştrcı kullandm ama şimdi bebek istedğm için kullanmıodum . bunda gerçekten normal bi ıslaklığı okdr iyi taklit etmşlerki anlatamam .ama diğer anlamda yardmcı olurmu bilemiorm tabii kısmetSelam kızlar..
İnşallah teker teker güzel haberler verebiliriz burdan..
Benim BAT'a son 7.. İnşallah güzel haberler verebilirim.. Sizlere de umut olurum ama siz tam gaz devam
Selam kızlar..
İnşallah teker teker güzel haberler verebiliriz burdan..
Benim BAT'a son 7.. İnşallah güzel haberler verebilirim.. Sizlere de umut olurum ama siz tam gaz devam
Canim insallah ise yarar..ben biraz daha bekliyim diyorum islaklik problemim olmadigi icin..insallah bu ay guzel haber aliriz canim..bende az once bi arkadasimin hamilelik haberini aldimm ayy nasil mutlu oldum..bende istiyorumm yaa bizimde olsunnn :)inşllhhh cnmmm. cogito88 cnm bu arada dün ilk kez preseed kullandım. nası rahatlattı ilişkiyi anlatamam. pek beğendm. bukdr ufak ve pahalı olmasından anlamalıydm ben daha öncede kayganlştrcı kullandm ama şimdi bebek istedğm için kullanmıodum . bunda gerçekten normal bi ıslaklığı okdr iyi taklit etmşlerki anlatamam .ama diğer anlamda yardmcı olurmu bilemiorm tabii kısmet
Canimm bastan beriokuyorum yazdiklarinizi preseed kullancam demissin bu ay olmazsa bende kullanmayi dusunuyorum yorumlarin benim icin onemli yardimci olur musun
Canim insallah ise yarar..ben biraz daha bekliyim diyorum islaklik problemim olmadigi icin..insallah bu ay guzel haber aliriz canim..bende az once bi arkadasimin hamilelik haberini aldimm ayy nasil mutlu oldum..bende istiyorumm yaa bizimde olsunnn :)
Ben hamile oldugum zamanlarda dediğinizi yaşadım umarım hayırlısı ile sonuçlanır. sadece akıntınız kaşıntılı olmasın yeter, ben de geçen ayki kimyasal gebelikte dahi regle kadar oldu akıntı. ilk çocuguma hamileyken de olmuştu aynı belirtilerYa kızlar ayıptır söylemesi benim idrar da koku ve beyaz akıntım başladı.. Çok mu takıyorum psikolojik mi bilmiyorum ama bu şekilde belirtiler devam ediyor.. İnanın adet olsam üzülmem illa bu ay olsun diye uğraşım yok ama beklemek çok zor hele de bu şekilde belirtiler olunca..
Ben hamile oldugum zamanlarda dediğinizi yaşadım umarım hayırlısı ile sonuçlanır. sadece akıntınız kaşıntılı olmasın yeter, ben de geçen ayki kimyasal gebelikte dahi regle kadar oldu akıntı. ilk çocuguma hamileyken de olmuştu aynı belirtiler
o zaman ben de merhaba diyeyim diğer paylaşımlarda hamile kalan çekilmiş ben kendi kendime yazıyorum :) ben de 2. çocuk denemelerine geçen ay başlamıştım oldu ama kimyasal gebelikmiş düşük oldu. birkaç gün içide ovulasyon donemim gelecek bugün günlerdir kuru olan benden yumurtlamayı hatırlatıcı minik bir akıntı geldi sonunda. heyecanlı süreç asıl şimdi başlıyor. gecen ay sadece tahmini yumurtlama dönemimi baz alarak ilişki olmuştu ve tutmuştu, bu sefer ne olur ne olmaz diye ovülasyon testi aldım bugün 11. günü az sonra yapacağım bakalım. ne gibi değişimler var.
bence biraz daha sbret kuzum beklemek en zoru biliorm amaYok herhangi bir kaşıntı yok çok şükür.. İNŞALLAHHH öyledir ya ne zaman test yapsam çok mu erken acaba ? Yada ovulasyon mu denesem acaba
ayyy böle haberler alınca insan daha çok heveslenio istio dimiCanim insallah ise yarar..ben biraz daha bekliyim diyorum islaklik problemim olmadigi icin..insallah bu ay guzel haber aliriz canim..bende az once bi arkadasimin hamilelik haberini aldimm ayy nasil mutlu oldum..bende istiyorumm yaa bizimde olsunnn :)
bence biraz daha sbret kuzum beklemek en zoru biliorm ama
Selam canim hoCanimm bastan beriokuyorum yazdiklarinizi preseed kullancam demissin bu ay olmazsa bende kullanmayi dusunuyorum yorumlarin benim icin onemli yardimci olur musun
hosgeldin canim..kimyasal gebelik icin gecmis olsun..umarim bu ay gonlune gore olur hersey..kac gunde bir regl oluyosun ? Bende suan yumurtlama donemindeyim bakalim insallah hepimiz bu ay hamis oluruzo zaman ben de merhaba diyeyim diğer paylaşımlarda hamile kalan çekilmiş ben kendi kendime yazıyorum :) ben de 2. çocuk denemelerine geçen ay başlamıştım oldu ama kimyasal gebelikmiş düşük oldu. birkaç gün içide ovulasyon donemim gelecek bugün günlerdir kuru olan benden yumurtlamayı hatırlatıcı minik bir akıntı geldi sonunda. heyecanlı süreç asıl şimdi başlıyor. gecen ay sadece tahmini yumurtlama dönemimi baz alarak ilişki olmuştu ve tutmuştu, bu sefer ne olur ne olmaz diye ovülasyon testi aldım bugün 11. günü az sonra yapacağım bakalım. ne gibi değişimler var.