Ahh yaa bu bekleyis cok zormus..ama beklemekten baskada bi carem yok..cok cok tesekkur ederim :) :)Bir Kaç Gün Daha Sabret Ben Adetime 3 Gün Kala İdrar Testinde Öğrendim İkinci Çizgi Silikti :) Adet Görmem Gereken Günde De Kan Testine Gittim Ve Kesinleşti Çok Şükür.. :)
ben varım cnm adete 6 gun kala ıdrar testınde çokkkk hafıf bi çizgi vardı 5 gun kala cızgı bıraz daha belırdı ama yıne sadece ben gorebılıyordum esım gormuyodu o gun kan testınde 27 çıktı adete 5 gun kala ogrendımkizlar adet tarihime daha 9 gun var..acaba simdi test yapsam cikar mi? Hamile arkadaslar siz ilk ne zman ogrendiniz veya en erken ne zman belirti yasadiniz? paylasimlarinizi bekliyorum
Elimden suan 1 tane erken gebelik testim var yapmaya oyle korkuyorum ki.. Husranla karsilasmak istemiyorum.. 6 aydir deniyoruz cunku..ama bu ay nedense cok umutlandim :) sanirim 1-2 gun bekleyip yapacagim..sende hic belirti olmusmuydu gebeligin ilk zamanlarinda ?Evet Beklemek Zor Ve Heyecanlı.. Erken Gebelik Testi Veya Kan Testi Deneyebilirsin.. :)
Ayy ne guzel yaa,saglikla kucagina almayi nasip etsin allah, peki hic erken belirti yasadin mi?ben varım cnm adete 6 gun kala ıdrar testınde çokkkk hafıf bi çizgi vardı 5 gun kala cızgı bıraz daha belırdı ama yıne sadece ben gorebılıyordum esım gormuyodu o gun kan testınde 27 çıktı adete 5 gun kala ogrendım
amınnn cnm Allah sana da tez zamabda nasıp etsın sana ve ısteye herkese cnmAyy ne guzel yaa,saglikla kucagina almayi nasip etsin allah, peki hic erken belirti yasadin mi?
Ayy amin canim yaa insallah..bende suanda karin agrisi disinda bisey yok..psikolojikte olabilr ama benim bat 13 u :) daha 6-7 gun var bakalim insallah hamisimdir..bu duyguyu allah isteyen herkese yasatsin insallah..ben de cok istiyorum banada yasatsin :)amınnn cnm Allah sana da tez zamabda nasıp etsın sana ve ısteye herkese cnm
göguslerıme dokunamıodum canım ama normalde ağırmıyodu dokununca ustune yatınca bı de sag tarafımda bebek sag tarafa yatırmıyodu mınnak ordan da suphelendım
amınnn cnm senın de bebısın hayırlı olsun saglıkla kucagına almak nasıp olsun cnmSendin De Bebişin Hayırlı Olsun Allah Sağ Salim Kucağına Almayı Nasib Etsin..
Amin Canm İnşallahamınnn cnm senın de bebısın hayırlı olsun saglıkla kucagına almak nasıp olsun cnm
sen butuksundur benden ben bugun gecıkmenın 3. gunundeyım takvım yap gel subat annelerıne sen de :Amin Canm İnşallahAramız Bir Haftaymış :)
Ayy ne guzel yaa, cok tesekkur ederim canim benim..ogrenince muhakkak yazicam :)Bir İki Gün Daha Bekle İlk İdrarın İle Yap Canm İnşallah Senden De Güzel Haberi Alırız.. Bende İlk Zamanlarda Tuaf Bir Şişkinlik Vardı Ve Herkes Bana Hamilemisin Diyordu..Adet Sancısına Benzeyen Ama Daha Az Şiddetli Olan Ve Kısa Süren Sancılarım Vardı.. Altımda Karıncalanma,Sevmediğim Şeyleri Yer İçer Oldum,Ve Derinden Hamile Olduğumu Hissettim Çok Değişik Duygular İçindeydim.. Allah Sana Da İsteyen Herkese De Bu Güzel Duyguyu Nasib Etsin..
İcimden bi ses diyor ama uff bilmiyorum ki sanirim 6 aydir denedigimiz icin hayal kirikligi korkusu var..sizin kac ayda oldu kizlar ?canım bı de hıslerıne guven hamıle oldugunu hıssedıyorsun cok farklı bısey ama ıcınden bısey sana hamılesın dıyor inşallahhh hamılesındır cnm
8 kasımda bı kımyasal gebelıkle dusuk yaptım yaklaşık 6 ay sonra oldu yıneİcimden bi ses diyor ama uff bilmiyorum ki sanirim 6 aydir denedigimiz icin hayal kirikligi korkusu var..sizin kac ayda oldu kizlar ?
Himm8 kasımda bı kımyasal gebelıkle dusuk yaptım yaklaşık 6 ay sonra oldu yıne
Benimda Uzun Bir Hikayem Var Canım Ben İlk Önce Ağustos Ayında Korunurken Hamile Kalmıştım Öğrenince Şok Oldum Ağladım Ama Meğerse Kimyasal Gebelikmiş.. Sonra Ağladım Diye Düştü Sandım Kendime Eziyet Ettim.. Kasım Gibi İstediğim İçin Başladım Çalışmalara Yine Kimyasal Gebelik Oldum Umudum Azalmıştı Bu Arada Dr Bize Tahliller Testler Falan Yatı Hiç Sorunumuz Çıkmadı Olur Dedi Biz Yaza Erteledik Çünkü Yazda Borcumuzda Biterdi Olmazsa Tedavi Oluruz Diye Düşündük Zaten Mart Nisan Mayıs Benim Alerji Dönemime Denk Geliyordu O Dönemde İlaç Alırım Diye Değerlendirmedik Ben Arkadaşım İle Ankara'ya Gitmiştim İnt De Araştırırken Ovulasyon Testini Keşvettim Ve Aldım Geldim Yazda Kullanırız Diye Ama Ben Doğru Çalışıyorlarmı Diye Meraktan Bir Tane Denedim Bir De Ne Göreyim Ovulasyon Dönemimmiş Zaten Ben Mayıs Ve Kasım Aylarında Mevsim Değişikliklerinde Adetim Gecikir O Aya Denk Geldim GEÇ Yumurtlamışım Rastgele Değerlendirelim Bir Kerede Olmaz Zaten Dedik Ama Oluverdi.. :)İcimden bi ses diyor ama uff bilmiyorum ki sanirim 6 aydir denedigimiz icin hayal kirikligi korkusu var..sizin kac ayda oldu kizlar ?