Neden adet göremiyorsunuz yaşınız kaç acaba ? Yumurtlama daha önce olmuyor muyduBen iki senedir doğru düzgün adet olmuyorum bu yüzden tam umudu kesmisken c life denemek istedim ve ilk hafta şaşılacak şey yumurtlama oldu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden adet göremiyorsunuz yaşınız kaç acaba ? Yumurtlama daha önce olmuyor muyduBen iki senedir doğru düzgün adet olmuyorum bu yüzden tam umudu kesmisken c life denemek istedim ve ilk hafta şaşılacak şey yumurtlama oldu.
Bu sabah ilk idrarla tekrarladınız mı acaba pozitif görünüyor çünkü☺Kizlar adetlerim çok düzensiz adet dönemini bilmiyorum. Bir kizim var 10 yaşında. İkinciye hamile kalamiyordum. Erken menapoz demişlerdi enson. Bende bıraktım artık uğraşmayı. Ama bu ay c life duydum. İlk defa kullandım. Yumurtlama dönemini değerlendirdik. 22 23 24 25 26 gibi tarihler yumurtlama tarihlerim. Bugün test yaptım çünkü çok fazla kasik ağrılarım vardı.akintim çoğaldi bu dönemde. Göğüs hassasiyeti çok yok. Saçma sapan koku ve tiksinti ( ama anlık hemen geçiyor ) bugün üç tane test yaptım. Çizgiler hemen çıktı ama emin olamıyorum bu kadar uzun zamandan sonra c life gerçekten mucize yaşatır mi bana. Testler farklı markalar da erken gebelik testi.
Test yaptınızmıYok cikamadim dışarı elimdeki bütün testlerde bitti birazdan cikicam ama
Yaptım bir saat önce çizgiler hemen çıktı ama hala emin olamiyor işte insan hep yanlış çıkartıyor test diye. Bide ben zaten sikintiliyim adet yumurtlama konusunda bu yüzden hiç emin olamıyorumTest yaptınızmı
Gerçekten mucize olur benim gebelik olursaTest yaptınızmı
Bu çizgilerde hemen çıktı var sanki ama pazartesi kan vericem başka türlü anlayamiyor ki insan bu testlere güven olmuyorBu sabah ilk idrarla tekrarladınız mı acaba pozitif görünüyor çünkü☺
Merhaba sonuç ne oldu kan verdiniz miBu testlerdeki eminsizlik yüzünden insan sevinemiyor bile ne pozitifler gördük bu sitede onların yanında benimki silik çizgi kalir