Uzun zaman sonra pozitif mi acaba

Ya bu macun hakkinda burda da çok kişi forum açmış. Ve hamile kalan çok olmuş. Burdqki yazilari okuyunca alıyım bakım dedim ne kaybederim ki dedim. Zaten saracoglunun yumurta cagalma kürüyle aynı içindekiler.insallah bende alırım bir sonuç. Ve inşallah sizede nasip olur ikinci bebeğiniz.🥰

Bende yumurtlama oluyordu daha önce 41 yaşındayım erken menapoz dediler bana. Bide bir hormon var adını unuttum. O hormon yüksek olunca HCG de silik çizgi çıkıyormuş bunu yaşadım hep ama bu silik çizgi bir çıkıyor bir çıkmıyordu ama hiç koyulaşma olmuyordu tabii.bide erken gebelik testlerinde olmuyordu o silik çizgi hep kaset testlerde oluyordu. ilk defa erken gebelikte gördüm bu cizgiyi

Ama ben bu c life sayesinde bunca sene sonra eğer ki hamile kalırsam kesinlikle çikolata çiçek falan yollayacağım firmaya🤣

Kizlar adetlerim çok düzensiz adet dönemini bilmiyorum. Bir kizim var 10 yaşında. İkinciye hamile kalamiyordum. Erken menapoz demişlerdi enson. Bende bıraktım artık uğraşmayı. Ama bu ay c life duydum. İlk defa kullandım. Yumurtlama dönemini değerlendirdik. 22 23 24 25 26 gibi tarihler yumurtlama tarihlerim. Bugün test yaptım çünkü çok fazla kasik ağrılarım vardı.akintim çoğaldi bu dönemde. Göğüs hassasiyeti çok yok. Saçma sapan koku ve tiksinti ( ama anlık hemen geçiyor ) bugün üç tane test yaptım. Çizgiler hemen çıktı ama emin olamıyorum bu kadar uzun zamandan sonra c life gerçekten mucize yaşatır mi bana. Testler farklı markalar da erken gebelik testi.
Bu sabah ilk idrarla tekrarladınız mı acaba pozitif görünüyor çünkü☺

Test yaptınızmı
Yaptım bir saat önce çizgiler hemen çıktı ama hala emin olamiyor işte insan hep yanlış çıkartıyor test diye. Bide ben zaten sikintiliyim adet yumurtlama konusunda bu yüzden hiç emin olamıyorum😕

Eklentiler

• 1000043801.jpg
    1000043801.jpg
    135,8 KB · Görüntüleme: 23
Bu sabah ilk idrarla tekrarladınız mı acaba pozitif görünüyor çünkü☺
Bu çizgilerde hemen çıktı var sanki ama pazartesi kan vericem başka türlü anlayamiyor ki insan bu testlere güven olmuyor😕

Eklentiler

• 1000043801.jpg
    1000043801.jpg
    135,8 KB · Görüntüleme: 23
Bu testlerdeki eminsizlik yüzünden insan sevinemiyor bile ne pozitifler gördük bu sitede😕 onların yanında benimki silik çizgi kalir

Eklentiler

• 1000043800.jpg
    1000043800.jpg
    141,3 KB · Görüntüleme: 20
Yok vermedim iki gün daha bekliyim dedim bütün testler negatife döndü sonr bir iki gün sonra yapım bakım tekrar dedim aynı burdqki gibi silik çizgi çıktı o yüzden bekliyorum hala 😔

X