Kizlar hamileligini erken ogrenen var mi? Paylasimlarinizi bekliyorum

yok canım değil tabiiki kuruluk problemi olanlar özellkle tercih edio sadece bu. ben 1 yıl vajinismus çektm .aştım ama ara ara kuruluk oluo maalesef o günlerden yadigar o_O spermlerin hızlı ilerlemesini sağlıyor fln yazıo :)
Himm o zman sanirim almasamda olur..ay ne bileyim iste yaa bi umut ariyoz valla :KK70: bu ay umitliyim bakalim umarim guzel olur sonuclar

Kızlar, cogito88 cogito88 firstjiffy firstjiffy
Bugün yaptığım testi ekliyorum.. Birde tabloyu..
Ya ben tam iki koyuluğu yaklayamıcam galiba :KK43:
Evde de 3 test kaldı napsam bilemedim, tekrar sipariş versem ya hamile kalırsam boşuna almış olurum diyorum..
Regl olursam ilk gün veririm diyordum ama bi yakalayamadım bir aydır.. Tam koyuluğu :KK43:

Unutmuşum..

Eklentiler

• 2206.jpg
    2206.jpg
    18,2 KB · Görüntüleme: 73
  • ov..png
    ov..png
    333 KB · Görüntüleme: 78
Kızlar, cogito88 cogito88 firstjiffy firstjiffy
Bugün yaptığım testi ekliyorum.. Birde tabloyu..
Ya ben tam iki koyuluğu yaklayamıcam galiba :KK43:
Evde de 3 test kaldı napsam bilemedim, tekrar sipariş versem ya hamile kalırsam boşuna almış olurum diyorum..
Regl olursam ilk gün veririm diyordum ama bi yakalayamadım bir aydır.. Tam koyuluğu :KK43:
koyuluk bnce çok iyi cnm ya . 20 li pakatler fln oluo ondan al bu seferlk bence hamile bile kalsan öğrenene kdr bayaa yaparsın test bence:KK19:

Kizlarrrr eve geldim 2 si ayni ciktiiii yuppiiiii..
hemde daha 5 dk dolmadan...

Eklentiler

• 2015-06-22 19.15.06.png
    2015-06-22 19.15.06.png
    190,7 KB · Görüntüleme: 61
Bugün kan testi yaptirdim 2.9 çıktı negatif 10 gündür adet olmadım acaba geç döllenme olabilir mi lütfen cevap atın çok acamiyim

X