Kizlar hamileligini erken ogrenen var mi? Paylasimlarinizi bekliyorum

Canimm bastan beriokuyorum yazdiklarinizi preseed kullancam demissin bu ay olmazsa bende kullanmayi dusunuyorum yorumlarin benim icin onemli yardimci olur musun

Canım ben kullanmadım firstjiffy kullanmaya başladı bu ay..
Ben bu ay olmazsam soğan kürüne başlıcam..
Yanlis alintilamisim o zaman canim. Ben sogan kuru denedim akintiyi kesmisti kup kuruydum ama bebek olmadi

cogito88, post: 41577970, member: 671183"]Selam canim ho

hosgeldin canim..kimyasal gebelik icin gecmis olsun..umarim bu ay gonlune gore olur hersey..kac gunde bir regl oluyosun ? Bende suan yumurtlama donemindeyim bakalim insallah hepimiz bu ay hamis oluruz[/QUOTE]
İnsallah diyeyim :) benim Bat 18 temmuz son 9ay gayet ddüzenli geldi. Simdilik 11. Gundeyim bir kaç güne istenilen zamana ulasirim sanırım.

Merhaba arkadaşlar,ben de sabırsız olanlardanım.Reglime 7 gün kaldı.Bilmiyorum psikolojik mi ama sağ bacağımda,sağ kasıkta ve belimde ağrı hissediyorum.Göğsümde değişiklik yok,zaten adet döneminde de olmuyordu.Test yapmamak için zor tutuyorum kendimi

Hemde nasil canim yaa..bir de bazen duyuyorum tek iliskiyle hamile kalan arkadaslarim var..onlar icin cok sevinsemde, kendim icin uzuluyorum yaa acaba bisey mi var bizim niye olmuyor diye
yok yaa öle düşünme genede bünyeden bünyeye değişio. herşey normal olsada vücut bazen spermi yabancı cisim olarak algılıomş. o yüzden bi alışma süreci oluomş bazı bayanlarda öle duymuştm :) inşalhh bizimde öledir kuzum

ay hadi inşallhh vardr bebiş cnm yapma az daha sabret bence. güzel hebrlerini bekliorz ozaman :):)

A
Ayy agzindan bak damliyor :) bizimki alisma surecinde o zaman ..ayy yani insallah oyledir

merhaba canim..umarim hamissindirde bu topicte guzel haberler duyariz..5gun kala kanda cikabilir sonuc..ama en iyisi regl tarihin gecince yaptirmak diyorlar..

merhaba canim..umarim hamissindirde bu topicte guzel haberler duyariz..5gun kala kanda cikabilir sonuc..ama en iyisi regl tarihin gecince yaptirmak diyorlar..
evet ama beklemek çok zor :) sabah uyanır uyanmaz yaptım,tabi daha 6 gün var ama burada erken öğrenenleri okudukça dün gece dayanamadım :S negatifi görfüm tabi

ay hadi inşallhh vardr bebiş cnm yapma az daha sabret bence. güzel hebrlerini bekliorz ozaman :):)
burada erken farkedenler yazmış onları okuyunca dayanamadım yaptım.elimdeki son testi adetin 1 gün geçmesine saklayacağım.inşallah dediğin gibi bebiş haberleri veririm

Selammm ben geldim.. Kızlar kaldı BAT'a 6.. Resmen gün sayıyorum kesin kırmızıyı yicem ne zaman bekletim bu kadar yukarda olsa kesin regl oluyorum.. İlk hamile çalışmalarında da öyleydim
Neyse ne zor geçmeyen günler ya ..

hoşgeldn kuzum ,wala geçmio günler böle sayınca yaa,az daha sabır. kötü düşünme hemen sen baya uzun bi dönem geçirdin muallakta. yumurtlama haftan sandın meğer reglinmiş, sonra baktn tekrar yumrtlama haftan geldi fln uzadı senin kafa karışklğı. inş hamişsindr değilsende üzülme yok tam gaz devam. aha bakın deri attık duş almaktan hahahahha

Canim ilk hamile calismalrinda kacinci ayda yakalamistin bebisi ?

Ahahahahah aynen oyle canim yaa

bide ben stres olmiyim die kimsye sölemiorm bebiş denemelrnde oldğmu, istemiorm daha ayağındayım o daha zor oluo ,ay diorm allahın gücüne gtmez inşalh
Aslinda sen en guzelini yapmissin..ben bi kere soylemis bulundum..simdi surekli soruyolar.. En sonunda yeter yaa sormayin olsa soylerim diycem vallaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…