Gelinlik Modelleri kızlar gelinliğime sizden de yorum alayım :)

ahh canım ahh herkesın bır baska yarası var bu konuda benımde nısanlımın aıle maddı konuda hıc bır seye karısmıycaklarını söyledıler kı kesınlıkle karısmıyolar zaten. Amaaa gel gör kı bır sey alınacak kuaföre gıdılecek en ön sıradalar (+görumcem)

ahh canım ahh herkesın bır baska yarası var bu konuda benımde nısanlımın aıle maddı konuda hıc bır seye karısmıycaklarını söyledıler kı kesınlıkle karısmıyolar zaten. Amaaa gel gör kı bır sey alınacak kuaföre gıdılecek en ön sıradalar (+görumcem)

evt yani aynı düşüncedeyiz.. sünnette giyinirsin:) ben heryerini begendim yani bolş taşlı güzeldir ne göz yoprması ordakilrdn farklı olman alzım dikkat çekivi gelin dediğin bol kaabrık taşlı olmalı tabiki..o kadar begendim yani ilk defa kk da senn gelinliğini begendim yani.bendemi acayiplik var diye düşündüm zevksizmiyim acaba diyordum. senin düğündn sonra alabilirim yani o derece begendim bulamazsam:) mutluluklr canım.. darısı benimkine 12 eylül düğünüm ahh..

evt aynı düşüncedeyiz.düğün ne zaman senn düğünden sonra gelinliğini alabiliirm bulmazsm güzl model o kadar begendim yani..ahh eylül 12 sinde düğünüm benimde..

benım dugun 15-16 eylul cnm keske senden önce olsaydı da verebılseydım ama eger sana ulasabılırsem(tel msn gıbı gelınlıgımı nerde ne kadara dıktırıcegım bılgılerımı verebılırım

bu modelimi diktiriceksin.hımm anladım.hangi şehirdesin ? okullar açılmadan olsun dedik ondan malum 17 si okul açılıyo hafta sonu heryer doluyduda bide senn tam en son yani..sağol canım.erken başlamaışsın gelinliğe o zaman..aslında en iyisi yanide bn farklı şehirlrdeyim ondan 20 gün önce gidip herşyi halledicz mersine gelin gidicm..

alt fırfırı kaldırılacak canım o kısmını fazla buldum bende.ınsallah sende en yakın zamansa cok cok cok begenıcegın bır gelınlıge sahıp olursun cnm dugun nezmn

benm düğünümde eylülün 21 inde tatlım. öyleden güzel aslında ama son halinide buraya koyarsın bizde görürüz tatlım :)

allah sana yardım etsin cnm ne diyim. Biz de de hiç bişiye katılmıolar hazırlıklarda hiç yardım etmiolar ama törenlerde en ön sıradalar. Benim de nişanım sırf yengem hamile diye 4 ay sonra doğum yaptı neymiş efendim abimin eşi yengem hamileymiş karnı burnunda gelemezmiş doğum yapsın mış öyle olsunmuş. Bide doğum yaptı bu seferde çocuğun kırkı çıksın efendim kırkı çıkmadan evden çıkamazmış 1.5 ayda öyle bekledik. Düşünebiliomusun. Tam 5.5 ay sonra nişanımızı yaptık. Ya işte böyle köstek oluolar işte . Düğünde ne olcak şimdi çok merak ediyorum :)

Cok göz yorucu bi model Seni öne cikartmasi gerek gelinligin baska modellere bakmani tavsiye ederim maddi durumunuzun el verdigince Sen giyceksin Gelinligi sonucta
daha sade fazla ayrintisi olmayan gelinlikler herzaman daha güzel duruyor

çok göz yoran bir model üstünde görmek lazım sen beğendiysen sorun yok senin en güzel en özel günün

Çoğu arkadaşın yorumuna katılıyorum çok karman çorman bir havası var zarif durmuyor bana göre gelinlik geline zerafet katmalı .

Daha düğününüze baya var sanırım siz kaynana vs yanınıza almadan gelinlikçileri dolaşmaya hem katalog hemde üzerinize giyip denemeye devam edin bence başkalarının beğenmesi deil sizin evet bu benim gelinliğim diyebilmeniz önemli olan.kimsenin etkisinde kalmadan seçim yapın derim.bu biraz da kaynana desteğiyle beğenilmiş gelinim dikkat çeksin modeli gibi geldi bana.mutluluklar dilerim

bız fıyat acısından erken aldık canım 700 tl fazla ödemekten kurtulduk yanı tekırdagdanım cnm ben burda dıktırıyorum gelınlıgı.

masallah masallah senıkınlerde aynen bızımkıler gıbıymıs sanırsam. allah cabucacık su gunlerı atlatmayı nasıp etsın hepımıze.

çok göz yoran bir model üstünde görmek lazım sen beğendiysen sorun yok senin en güzel en özel günün

teşekkürler

Çoğu arkadaşın yorumuna katılıyorum çok karman çorman bir havası var zarif durmuyor bana göre gelinlik geline zerafet katmalı .

yorumun ıcın tesekkur ederım. fakat yazılanları sanırım okumadın. gelınlıgın son halı degıl uzerınde degısıklıkler yapıcaz tabıkı. bence abartılan kadar karman corman da bır gelınlık degıl zevk meselesı bu zarıf sade bır elbıseyı alıp gelınlık nıyetıne gıyemezdım degıl mı....

öncelikle mutluluklar hayırlı olsun :)
gelinlik üzerindeki saten drapeler pek hosuma gitmedi alakasız gibi durmus gelinlik üzerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…