• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce part 2

Yaptın yapacağını daha ne yapacaksın, başka şehirde bile olsaydım bu kadar dert etmezdim hele başka ulkedeyken gotumle güler gecerdim 😂
Bak doğru ama bak kızım ilk doğdu ismi ile alay edildi,, ama oğluma yapılmadı bu oğlumu da çok görmüyorlar ama onu tanıyorlar, ama kızımı tanımıyorlar sonra bir görümcem geçen yaz aramıştı eşimi eşim kızımı gösterdi dönüp şey demişti ben buny sevmiyorum bana oğlanı göster, yani bu doldu doldu bende bu hale geldim düşün onlar uzaktan bir can sıkıyorlar yakın olsa ne olur acaba

Bak doğru ama bak kızım ilk doğdu ismi ile alay edildi,, ama oğluma yapılmadı bu oğlumu da çok görmüyorlar ama onu tanıyorlar, ama kızımı tanımıyorlar sonra bir görümcem geçen yaz aramıştı eşimi eşim kızımı gösterdi dönüp şey demişti ben buny sevmiyorum bana oğlanı göster, yani bu doldu doldu bende bu hale geldim düşün onlar uzaktan bir can sıkıyorlar yakın olsa ne olur acaba
Dayımın ben evlendikten sonra doğan oğluna kanım hiç ısınmıyor,adını bile hep karıştırıyorum😂 ama vakit gecirdiklerim şimdi bu saatte beni arayıp halaa ( bana hala diyorlar yaşları küçük) canını ver dese veririm. Çok da tuhaf bir durum değil. Neyse olan oldu artık hayatına evine odaklan onları da boşver için de soğudu bitti gitti.

Konu sahibine niye yuklendiniz ki siz kayınvalidenizle gorudmeyince laflarını duymuyorsunuz yok kızı sevmiyorum oğlanı göster gibi saçma sapan konuşmalar yapan insanlara tabi ki tepki verecek . Tek haksız yani konu sahibinin eşine de kizmasi . Eşi nasıl böyle konuşturuyor bu çocuk bir buçuk iki yaşına gelince her şeyi anlayacsk . Çocuk üzerinden laf sokamaz kimse kimseye . Benim çocuğuma da yapılsa bir daha yüzünü goremezlerdi

bir görümcem geçen yaz aramıştı eşimi eşim kızımı gösterdi dönüp şey demişti ben buny sevmiyorum bana oğlanı göster,
Ama böyle laf da denmez ya. Ayıp artık. İnsanların kabalıkları ne zaman normal oldu? Konu sahibi keşke o zaman tepki verseydiniz usturuplu bir şekilde.

Aaa ilk başta gereksiz takıyorsunuz diye düşündüm ama bu olay beni de çıldırtırdı. Çocuğun duyacağı şekilde söylenir mi öyle şey. Asssla görmezden gelemezdim. Yalnız keşke o anda tepki verseydiniz. Çocuğumdan istiyorlarsa nefret edebilirler ama çocuğumun gelişimini etkileyecek tek şey yaparlarsa ortalığı karıştırırım. Abartmıyorum yemin ederim benim kedime bile kötü söz söyleyemezler. Çünkü hayvanların bazı konuşmaları anladığına inanıyorum. Kedim kaynanamın yatağına işediğinde sana yeni yatak bile alırım sakın korkutacak şekilde tepki verme demiştim. Kadın o tepkimden sonra yok kızım hayvan biliyo mu nereye ne yaptığını ne diyebilirim demişti. Ah keşke o laf edildiği an kıyameti koparsaydınız. Hadsizler. Çocuk ve hayvanlar kadar masum varlıklara laf edilir mi yaa. Kaldı ki açık konuşmak gerekirse ben çocukları sevmem. Ancak hiç bir çocuğun kötülüğünü istemem, kötü etkilenebilecekleri şekilde konuşmam. Dilerim ki hepsi sağlıklı, mutlu büyüsünler. Vatana millete hayırlı evlatlar olsunlar.

Back
X