Benim anladığım şey bi de büyük erkek çocuğu varmış. Ona çok güzel davranıyorlarmış bebek olan kızı da işte adını hatırlamıyorum falanlarla yoksaydıklsrını ima ediyolsrmış. Yani konu sahibinden ben öyle anladım önceki konuda cahil cühela muhabbetler kısaca. Sanki çocuğumun onu yok sayan halaya çok ihtiyacı varmış gibi. Asıl konu benim anladığım şekildeyse bu söylemlere ses çıkarmayan eşe yapılmalı bu savaş ilanı da neyseeDunde anlamamistim konuyu bugunde anlamadim herhalde bu konunun oncesi var?
Kizinizin adini hatirlamamalari neden bu kadar buyuk sorun oldu? Siz niye bu insanlari bu kadar onemseyip destan yaziyorsunuz ki ustelik durduk yere?
Ya cidden ben mi anlamadim bu konuyu, anlayan biri bana uyenin neden bu kadar caninin sıkıldıgını anlatabilir mi?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Görümce part 2
- Konu Sahibi rahim2
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ee sevmiyorsunuz birbirinizi? Muhtemelen cocuklarinizi da gormuyorlar? Cocugu gormuyorlarsa abilerine laf dokunduruyor da olabilirler.
Ama ben tum bu kosullarda sadece adini soyler gecerim, simdi attiginiz destanin sonuclarina razi misiniz peki
Ypk bence siz akıllsınıx ama herkes sizin gibi umursamaz olmayabilir herkes tepkisini aynı göstermeyebilirBenim kv kucugu hic gormedi, cocuk 16 aylik, aramizda sadece 2 km mesafe var.
Bir kez olsun umursamadim, diyeceklerim bu kadar, ben mi cok safim acaba.
- 2 Temmuz 2023
- 9.240
- 25.997
- 468
Ay durum buysa yine cokta fifi yani, kapimi kapadigimda ardinda kalacak insanlar cocugumu yok sayıyor diye niye dertleniyorum, ekmegimi mi veriyorlar suyumu mu?Benim anladığım şey bi de büyük erkek çocuğu varmış. Ona çok güzel davranıyorlarmış bebek olan kızı da işte adını hatırlamıyorum falanlarla yoksaydıklsrını ima ediyolsrmış. Yani konu sahibinden ben öyle anladım önceki konuda cahil cühela muhabbetler kısaca. Sanki çocuğumun onu yok sayan halaya çok ihtiyacı varmış gibi. Asıl konu benim anladığım şekildeyse bu söylemlere ses çıkarmayan eşe yapılmalı bu savaş ilanı da neysee
Yahu biz niye bu kadar kapi disinda kalan insanlari onemsiyoruz, bi cozebilsem...
Haa aynen böyle :) işte kimse orayı anlamıyor kızıma öyle yapıyorlar ee oğlumu da çok görmediler onu tanıyorlar aöa :)) eşim pasif maalesef napim şansBenim anladığım şey bi de büyük erkek çocuğu varmış. Ona çok güzel davranıyorlarmış bebek olan kızı da işte adını hatırlamıyorum falanlarla yoksaydıklsrını ima ediyolsrmış. Yani konu sahibinden ben öyle anladım önceki konuda cahil cühela muhabbetler kısaca. Sanki çocuğumun onu yok sayan halaya çok ihtiyacı varmış gibi. Asıl konu benim anladığım şekildeyse bu söylemlere ses çıkarmayan eşe yapılmalı bu savaş ilanı da neysee
Bilmiyorum önemsemek değil aslında onlar girmek istiyor önemsenmek istiyor bizde tık yok sonrada olay buralara geliyorAy durum buysa yine cokta fifi yani, kapimi kapadigimda ardinda kalacak insanlar cocugumu yok sayıyor diye niye dertleniyorum, ekmegimi mi veriyorlar suyumu mu?
Yahu biz niye bu kadar kapi disinda kalan insanlari onemsiyoruz, bi cozebilsem...
Allah. Onların belasını versin kocama hala söylememiş ona yazdığımı hahaha bende söylemedim bakalım kocam duyduğunda napıcam tabiki de hiç birşeyyy:)))Kocan sana herhangi bir olayı yansitmiyorken niye illa kaos çıksın istiyorsun velev ki onlar kaos çıksın istiyor neden ellerine istediğini veriyorsun ? Kapat kapını evine çocuğuna bak, kocanla konuşuyorlar kardeşleriyle muhattap oluyorlar !
- 2 Temmuz 2023
- 9.240
- 25.997
- 468
Bacim, canim kardesim estafurullah ama sadece kendine yazik edersin eli bu kadar umursayarak, benden sana abla tavsiyesi.Ypk bence siz akıllsınıx ama herkes sizin gibi umursamaz olmayabilir herkes tepkisini aynı göstermeyebilir
Ne oldu simdi mesaj attinda? Tamam kociskon sana kizmayacak ama gereksiz yere strese gireceksin, ne guzel 2 beben var bak onlarla keyfine ye, ic, gez, gorumcelerde kotu olsunlar yahu aman vallahi derdiniz yok dert ariyorsunuz diye dusunuyorum bazen.
Bak esim annesinin ilgisizligi sebebiyle bazen karsimda ezilip buzuluyor, cunku bizim taraf tam tersi asiri ilgili, aman diyorum bosver senin ananda boyle gamsiz yani ne yapalim? Ne yapayim yani 7273859 yasina gelmis kadina telefon edip niye boyle gamsizsin mi diyeyim, huy bu, ben kendimi duvardan duvara da vursam degismeyecek sonucta.
Sonuç ne olacak ki zaten yıllardır görüşmüyorum bir kaç yıl daha görüşmeme çok tın reziller herşeyin içine girmek istiyorlar zatenEe sevmiyorsunuz birbirinizi? Muhtemelen cocuklarinizi da gormuyorlar? Cocugu gormuyorlarsa abilerine laf dokunduruyor da olabilirler.
Ama ben tum bu kosullarda sadece adini soyler gecerim, simdi attiginiz destanin sonuclarina razi misiniz peki?
Ya yok umrumda değil gerçekten zaten yıllardır görüşmüyorum sadece laf sokuyorlar kızımı araya sokuyorlar sanki onların laf sokma meselesi benim kızım iyi yaptım yinede az bile kalır çünkü bu ilk değildi biliyor musun artık tak etti o dua etsin aramadım çünkü ben öyle sakin yapıda biri değilim tanıyor da aslında beni onu engelleyerek iyi yaptım bence dua etmeli :)Bacim, canim kardesim estafurullah ama sadece kendine yazik edersin eli bu kadar umursayarak, benden sana abla tavsiyesi.
Ne oldu simdi mesaj attinda? Tamam kociskon sana kizmayacak ama gereksiz yere strese gireceksin, ne guzel 2 beben var bak onlarla keyfine ye, ic, gez, gorumcelerde kotu olsunlar yahu aman vallahi derdiniz yok dert ariyorsunuz diye dusunuyorum bazen.
Bak esim annesinin ilgisizligi sebebiyle bazen karsimda ezilip buzuluyor, cunku bizim taraf tam tersi asiri ilgili, aman diyorum bosver senin ananda boyle gamsiz yani ne yapalim? Ne yapayim yani 7273859 yasina gelmis kadina telefon edip niye boyle gamsizsin mi diyeyim, huy bu, ben kendimi duvardan duvara da vursam degismeyecek sonucta.
- 11 Şubat 2023
- 9.744
- 1
- 21.381
- 268
Sen bence bile isteye kavga çıksın istiyorsun, geçmişin de intikamı için eline geçen fırsatı değerlendirdim.Sonuç ne olacak ki zaten yıllardır görüşmüyorum bir kaç yıl daha görüşmeme çok tın reziller herşeyin içine girmek istiyorlar zaten
Yok vallahi yok sevmiyorum onları ben görmek dahi istemiyorum kızımı her konuya dahil etmesinler yeterli abileri ile ne yorsa yapsınlar çünkü benim meleğim onların laf sokma meselesine giremezSen bence bile isteye kavga çıksın istiyorsun, geçmişin de intikamı için eline geçen fırsatı değerlendirdim.
Benim kv çocuğun yaşını bilmiyor. Toplasan 2 yaşındaki çocuğu 5 kere görmemiştir. Yabancılama huyu olmayan çocuğum babannesinden kaçıyor. Napıyım yani çokta umrumda. Hayatımda kv derdi yok dertsiz başıma iş mi açayım yani? Cidden ne o kişi kapımdan içeri girmek istiyor ne ben sokmak istiyorum. Canıma minnetAy durum buysa yine cokta fifi yani, kapimi kapadigimda ardinda kalacak insanlar cocugumu yok sayıyor diye niye dertleniyorum, ekmegimi mi veriyorlar suyumu mu?
İnan o kısmı bende hiç anlayamıyorum
- 2 Temmuz 2023
- 9.240
- 25.997
- 468
Ya yok umrumda değil gerçekten zaten yıllardır görüşmüyorum sadece laf sokuyorlar kızımı araya sokuyorlar sanki onların laf sokma meselesi benim kızım iyi yaptım yinede az bile kalır çünkü bu ilk değildi biliyor musun artık tak etti o dua etsin aramadım çünkü ben öyle sakin yapıda biri değilim tanıyor da aslında beni onu engelleyerek iyi yaptım bence dua etmeli :)
Peki, ne diyeyim size anksiyete yolculugunuzda basarilar, belliki stresten besleniyorsunuz.
Burda ki herkes ne kadar iyiler vallahi şuan kendimi çok kötü hissettim :)((Peki, ne diyeyim size anksiyete yolculugunuzda basarilar, belliki stresten besleniyorsunuz.
Konu sahibi bak görümcelerin eşinle konuşuyomuş. Benim görümcem eşimi aramaz eşimde onu. Kv çocuğumun yaşını bilmiyor görümceyle yaşıyor yılda 2 kere görüyorum kadını 10 dk mesafe evde oturuyor. Oğlumun yaşını bilmiyorlar. Eşiminde ikisinden başka samimiyet bekleyeceği akrabası da yok. Yani yerlerini dolduranda yok. Napalım şimdi? Yani sende biliyorsun ki kız erkek farketmez bi anneye hepsi evlat. Bunun dışında kafana taktığın her şey sadece boş stres sebebiHaa aynen böyle :) işte kimse orayı anlamıyor kızıma öyle yapıyorlar ee oğlumu da çok görmediler onu tanıyorlar aöa :)) eşim pasif maalesef napim şans
- 24 Ocak 2021
- 11.407
- 25.724
- 548
Söylememde aynı şey olurdu yazın Türkiye’ye gidince anca onları görürdüm o zamana bırakmam istemedim açıkçasıBen yüzüne söylemeyi tercih ederdim hem de eşimin yanında, diğer türlü herkes olayı kendi lehine çevirmeye çalışacak ve kaos hiç bitmeyecek ...
- 11 Şubat 2023
- 9.744
- 1
- 21.381
- 268
Aboo sen bu kadar tantanayi bir de yurt dışında mi çıkardınSöylememde aynı şey olurdu yazın Türkiye’ye gidince anca onları görürdüm o zamana bırakmam istemedim açıkçası
Ee bacım onlar o kadar uzak çıkarıyor ben mi suçluyum sizde çok fenasınız aaaAboo sen bu kadar tantanayi bir de yurt dışında mi çıkardın
- 11 Şubat 2023
- 9.744
- 1
- 21.381
- 268
Vallahi çok özür diliyorum senin iki uc tahtan eksik ulan başka ulkedesin ordan kafana taktiğin konuya bakEe bacım onlar o kadar uzak çıkarıyor ben mi suçluyum sizde çok fenasınız aaa