• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kızlar gelinliğime sizden de yorum alayım :)

bencede çok karman çorman bi gelinlik çok ağır gibi gözüküyor bütün gece ayakta kalıcak sensın

aksıne karman çorman olsa da çok hafıf ve cok rahat hareket edebıldım. önemlı olan da agır bır gelınlık olmaması zaten. Tşk ederim

canım yanlış anlama ama banada çok karmaşık geldi..kullanılan kumaş biraz basitleştirmiş..özellikle saten olan eteğin başlangıç kısmı sadeliği bozuyor.. şevkini kırmak istemem ama bu model belki nişanlık için şık durabilir ama gelinliğin sadeliğini ve asaletini biraz bozmuş.. Tabi üzerinde nasıl durur bilmiyorum ama yinede senin zevkin..biz sadece kendi zevkimize göre yorum yapar geçeriz.. Hayırlı olsun canım

teşekkür ederim. Amacım sizlerden fikir almak dogru yönde guzel degısıklıkler yapmak zaten gelınlıgım daha dıkılmedı. Dıkım asamasında bana yardımcı olmanız acısından fıkır danısmıstım ben herkese tsk ederım.

Bence sırf büstiyeri taşlı alt kısmı sırf tul bişide alabilirsin bu sene o tarz gelinlikler cok modaaaa

bence sırf büstiyeri taşlı alt kısmı sırf tul bişide alabilirsin bu sene o tarz gelinlikler cok modaaaa

evet canımm cok moda farkındayım. Fakat sade tulu hıc sevmem yanı kendıme yakıstıramıyorum. Cok ınce bır bayan olmadıgım ıcın alt sırf tul cok kabarık duruyor. O tıp bır gelınlıkte denedım sırf fıkır edıneyım dıye ama malesef sevemedım o modellerı

eğer almadıysanız bikaç yer daha gezip daha farklı gelinlikleri de denesen.. ilk giyilen gelinlik bir başka gelir, insan hemen beğenir ama biraz daha gezip daha farklı modellerede bakmanı tavsiye ediyorum. birde karmaşıklığını geçtim sanki boyunu bile kısacık göstermiş.

eğer almadıysanız bikaç yer daha gezip daha farklı gelinlikleri de denesen.. Ilk giyilen gelinlik bir başka gelir, insan hemen beğenir ama biraz daha gezip daha farklı modellerede bakmanı tavsiye ediyorum. Birde karmaşıklığını geçtim sanki boyunu bile kısacık göstermiş.

:(:(:(yaramı deştin valla, kayınvalidem saolsun. Tanıdık bılmem ne kavga gurultu olsun ıstemıyorum. Bıraz cadıdır da kendısı. Dedıgım gıbı uzerınde duzeltmeler yapıcaz. Daha dıkım asamasına gelmedı bıle. Tsk ederım

Öncelikle hayırlı olsun. Gelinliğin alt kısmı çok göz yoruyor, baya karmaşık. Biraz oraları sadeleştirebilirsin dikim aşamasında.

Bu arada gelinliğini sanırım kayınvaliden ödeyecek. Nişanlından rica etsen o ödese belki tek bir mağazaya bağlı kalmak zorunda kalmazsın.

Biz nişanlımla herşeyi kendimiz hallediyoruz çünkü ailesinin durumu yok sadece takı takmaya paraları var. Dolayısıyla aldığımız hiçbirşeye karışamıyorlar. Kötü yorum bile yapamıyorlar.

bence gelinliğin çok güzel canım tek sorunu askısında tek askılı diktir askısınada kocaman beyaz bir gül diksinler süper olur muhteşem görünürsün canım inşallah ömür boyu mutlu olursun düğünün çok güzel geçer inşallah ... mutluluklar diliyorum sana ...

Son düzenleme:
öncelikle hayırlı olsun. Gelinliğin alt kısmı çok göz yoruyor, baya karmaşık. Biraz oraları sadeleştirebilirsin dikim aşamasında.

Bu arada gelinliğini sanırım kayınvaliden ödeyecek. Nişanlından rica etsen o ödese belki tek bir mağazaya bağlı kalmak zorunda kalmazsın.

Biz nişanlımla herşeyi kendimiz hallediyoruz çünkü ailesinin durumu yok sadece takı takmaya paraları var. Dolayısıyla aldığımız hiçbirşeye karışamıyorlar. Kötü yorum bile yapamıyorlar.

bızde aynen herseyı kendımız yapıyoruz fakat. Kayıncalıde ıste benımkısı herseye burnunu sokuyor malesef:(:(:(:
Bu konuda sıkıntılıyım canım nısanlım zaten farklı yerlere bakalım dedı ama ben tartısma olsun ıstemıyorum

Yorum olarak ben hiç beğenmedim en azından benim tarzım değil ama siz begenmişsiniz ya bundan önemli birşey yok :)

bızde aynen herseyı kendımız yapıyoruz fakat. Kayıncalıde ıste benımkısı herseye burnunu sokuyor malesef:(:(:(:
Bu konuda sıkıntılıyım canım nısanlım zaten farklı yerlere bakalım dedı ama ben tartısma olsun ıstemıyorum

Bak nişanlında arkandaymış ne güzel. Neyse şu an baktığınız gelinlikçide daha sade bir model bakabilirsen daha iyi olur canım. Bak yorumların çoğu olumsuz. Tabiki senin zevkin ama baskı altında beğendiğin bir model bu bence. Çok aceleye gelmiş gibi sanki. İyi düşün sonra üzülme.

sen kendini o gelinlikle mutlu hissediyorsan gerisi teferruattır ilerde keşke dememek için için madem ki beğenmişsin Allah daim mutluluğuna adım atarken giyinmeyi nasip etsin ama şunu anlayamıyorum neden başkalarının fikrine ihtiyaç duyuyorsun ki

:nazar:Emin ol üstünde daha güzel durmuş buda gelinliğini taşıyabileceğini gösterir. Kendi zevkine göre stünde değişiklik yaptırabilirsin senin tercihin :nazar:

Abartılı geldi bana. Mutluluklar dilerim...
teşekkürler
Yorum olarak ben hiç beğenmedim en azından benim tarzım değil ama siz begenmişsiniz ya bundan önemli birşey yok :)
teşekkürler
sen kendini o gelinlikle mutlu hissediyorsan gerisi teferruattır ilerde keşke dememek için için madem ki beğenmişsin Allah daim mutluluğuna adım atarken giyinmeyi nasip etsin ama şunu anlayamıyorum neden başkalarının fikrine ihtiyaç duyuyorsun ki
aminnnn inşallah tüm herkese nasıp etsin. teşekkür ederim

cnm benim üstünde güzel durmuş sen eğer o gelinliğin içinde mutluysan gerisi hiç ama hiç önemli değil bende nasipse haziranda evlenicem önce herkese her konuda fikrini soruyodum baktım her kafadan başka birşey çıkıyo benim morelim bozuluyo bende karar aldım kimseye hiçbirşey sormuyorum nasılsa hayat benim hayatım ben giyeceğim ben kullanacağım gerisini salla gitsin :) ayıptır sorması cnm ne kadara aldınız gelinliği? şimdiden mutluluklar sana herşey gönlünce olur inşallah :21:

cnm benim üstünde güzel durmuş sen eğer o gelinliğin içinde mutluysan gerisi hiç ama hiç önemli değil bende nasipse haziranda evlenicem önce herkese her konuda fikrini soruyodum baktım her kafadan başka birşey çıkıyo benim morelim bozuluyo bende karar aldım kimseye hiçbirşey sormuyorum nasılsa hayat benim hayatım ben giyeceğim ben kullanacağım gerisini salla gitsin :) ayıptır sorması cnm ne kadara aldınız gelinliği? şimdiden mutluluklar sana herşey gönlünce olur inşallah :21:

inan çok teşekkür ederim. O güzel moral oldu. Açıkçası biraz üzülmüştüm. Ama zevk meselesı ben yorumlara acıgım.ve gelınlıgı ustumde cok begendım sadece kucuk ayrıntılar var ıptal edılecek o kadar. Bu arada 1400 tl ye aldık canım gelınlıgın modelını ama temmuz ayında sıfırdan dıkılıcek beden ölculerıme göre. Suan kış konseptınde fıyat oduyoruz. Bu gelınlıgın yaz fıyatı 2100 tlmıs öle dedı dukkan sahıbı. Allah herkese kolaylık versın cok zormus bu ıslerr.

tarzım değil ama üstünde çok hoş durmuş
mutluluklar diliyorum canım :16:

Back