• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kızlar gelinliğime sizden de yorum alayım :)

Mutluluklar dilerim, Allah mesut etsin cnm..
Fikir almak faydalı olabileceği gibi bazen insanın aklını da karıştırabiliyor..
Herkesin ayrı bir zevki var tabii.. Hepimizin bildiği üzere, çok beğendiğimiz bir model üzerimizde güzel durmazken,
hiç düşünmediğimiz modeller üzerimizde güzel durabiliyor.. Benim düşüncelerim.. Gelinliğin alt tarafının çok abartılı olduğunu düşünüyorum..
En üstte saten olan kısmın gelinliği biraz basitleştirdiğini düşünüyorum.. Herkesin ayrı zevki var dediğim gibi.. Ben de fazla kabarık olmayan,
elbise gibi, daha basit, dantel veya tül seviyorum.. Nisanda nikahım var ve hala kararsızım.. Sen kararını vermişsin.. Ne güzel.. Fazla kafanı karıştırma.. Allah gönlüne göre, hayırlısını versin inşaAllah..

Son düzenleme:
teşekkürler

yorumun ıcın tesekkur ederım. fakat yazılanları sanırım okumadın. gelınlıgın son halı degıl uzerınde degısıklıkler yapıcaz tabıkı. bence abartılan kadar karman corman da bır gelınlık degıl zevk meselesı bu zarıf sade bır elbıseyı alıp gelınlık nıyetıne gıyemezdım degıl mı....

Ben sade bir elbise demedim ki gelinlikte zariflikten bahsettim gelinlik mutlaka abartılı olmalı diye bir kaide yok zarif olunca da elbise gibi durmuyor merak etmeyin. Ayrıca siz beğendiyseniz elbette sorun yok sonuçta siz giyeceksiniz burda başlık açmışsınız yorum bekliyorsunuz demek ki herkes her şeyi beğenmek zorund değil. Mutluluklar diliyorum.:34:

Back