Gelinlik Modelleri kızlar gelinliğime sizden de yorum alayım :)

önemli olan senin içine sinmesi
ne de olsa herkes farklı hayaller kuruyor o gün için
bir de günlük hayattaki tarzın da önemli
ben çok sade giyinen bir insandım gelinliğim de o yönde çok daha sade bir model ama danteli ve üzerindeki seffaf kristalleri ile ısıldayan bir model oldu ben cok cok begendim ama begenmeyen de olmustur gelinligimi
senin icin de aynı sey gecerli ben bu tarz bir gelinligi asla giymezdim cunku benim genel giyim anlayısıma ters
ama sen normalde de süslü püslü allı pullu seven bir kızsan
ve bu gelinlik giydiginde icine oturduysa demek ki dogru gelinlik bu senin icin
önemli olan senin mutlulugun
ama ben gene de bir iki nacizane tavsiyede bulunmak isterim madem sıfırdan diktiricen.
etek kısmında fotograftan anladıgım kadarı ile bir satenimsi bir kumastan bir de sifon/tül benzeri bir kumastan fırfır var ikisi farklı kumas olmasın hatta sateni tamamen cıkar bence
cunku gelinlikciler genelde ucuz saten kullanımına gidip basit bir goruntu çıkmasına neden oluyorlar
ikinci önerim ise bu kesinlikle benim takıntım oldugundan belki de
ben gelinlikteki islemelerin seffas taslarla yapılması taraftarıyım beyaz gelinlik üzeirnde gümüs islemeler bence hos durmuyor
nisanlıkta olabilir ama gelinlikte islemelerin seffas taslarla yapılması gerektigini düsünüyorum amac gelin dans ederken pırıl pırıl parlasın
umarım gönlüne göre diker gelinlikcin

bende gelinliğimin siparişini verdim ilk provamama 18 şubatta gideceğim bende 1750tl aldım gerçekten bu işler o kadar zormuşki yaşamayan bilemez bundan sonra evlenenlerin önünde saygıyla eğileceğim bu işlerin altından nasıl kalktınızda evlendiniz diye

çok teşekkür ederim önerılerınızı tabıkı dıkkate alıcam. Ben zaten etek kısmındakı alt fırfırı dusunmuyordum.taşlar konusunda da tamamen katılıyorum. Model beklemıs oldugu ıcın tasları zamanla asınmıs sanırım. Zaten gelınlıkcı kendısı de söyledı bu taslar kesınlıkle olmıycak dıye. Model uzerınde degısıklıkler yapılacak arkadaslar. Genel olarak dusundugum bu tarzdı. Abartılı olan kısımların hepsı zaten elenıcek. Sımdıden fıkır almak ve yapılacak duzeltmelerde yardım ıstemek amacı ıle actım konuyu. Neyse begenen begenmeyen. Yorum yapan yapmayan herkese tsk ederım. Fıkırler benım ıcın önemlıydı. Iyi günler

:):):):) aynen aynen bende öle yapıcam vallahı gelınlıgı bohcası esyası ıvır zıvır bır suru detay. Sevgılı nısanlım da sadece esyadan ıbaret sanıyor sanırım evlılıgı hıc sıtrese gırmıyor:):) ama bakıyorum da paracıklar cebınden cıkmaya baslayınca başladı stres olmaya :):):) allah herkesın gönlune göre versın ınsallahh

amin inşallah parada cepte varsa çıkartılıyo işte bizde oda yok

amin inşallah Parada cepte varsa çıkartılıyo işte bizde oda yok

ah canım bızde o konuda sıkıntılıyız ıkımız de calısıyoruz toplasan 2000 tl etmıyo ıkımızın maası hakkımızda hayırlısı allah yardımcımız olsun cnm

ah canım bızde o konuda sıkıntılıyız ıkımız de calısıyoruz toplasan 2000 tl etmıyo ıkımızın maası hakkımızda hayırlısı allah yardımcımız olsun cnm

biz kredi çekerek yapıcaz bişiler artıkın siz nasıl yapmayı düşünüyonuz?

biz kredi çekerek yapıcaz bişiler artıkın siz nasıl yapmayı düşünüyonuz?

canım biz kredi işini çok düsündük fakat evımız olmadıgı ve kıraya cıkıcagımız ıcın o dusuncemızı ıptal ettık. Dugunum eylulde o zamana kadar bıraz bırıkım yapıcak kuaför, gelın almada gıdıcek paralar, vs ıcın. D.salonunu zaten takılan takılarla ödıcez. Benım kendı aılem beyaz esyamı komple alıcak ( 3 abım var :):):)))) kalan esyaları da tek bır yerden alırız artık onları da taksıte baglamayı dusunuyoruz bakalım nasıl olucak. Ama sanırsam sızde kırada oturucaksınız

biz zaten altınımızı beyaz eşyalarımızı aldık sadece mobilya kuaför ve ıvır zıvır için alıcaz kredi ayrıayrı taksitimiz olacağına bi yere olsun dedik düğünde takılanlarla bi kısmını kapatırız bi kısmınıda taksit taksit öderiz artık evet bizde kiraya çıkacağız o yüzden fazla pahalı eşya almıcaz bitçemize göre bişiler bakıcaz

ne güzel ne güzel o zamansa kredı cekmek en mantıklısı cnm tek bır yere borcunuz olur dedıgın gıbı ınsallah kolaylıkla atlatırsınız bu anları cnm. Ama söylemeden edemıycem bılmem bana katılan olur mu. Bu yenı nesıl aıleler de bı acayıp gercekten bende 3-5 tane dogurup buyutucem nasıl olsa ev yapmak dugun yapmak yok mısafır gıbı gel, ıste gerı kalanına karısma(nanichane kendı fıkrımdır.)butun yuku genclerın ustune yıkmaları hıc tasvıp edılır bı durum degıl( en azından benım nısanlımın aılesı aynen böle)

amin inşallah kendileri yok ALLAH var yukarıda bizim ailelerimiz bize çok destek veriyolar onlar olmazsa bizler bişi yapamayız zaten biz bütün yükü ailelere atmak istemiyoruz ortak bişeyler yapıyoruz ama forumda okuyorum çoğu öift herşeylerini kendileri yapıyolar aileler hiç birşeye karışmıyo bence çok yanlış bi durum

bence yeni nesil aileyle alakası yok o ailenin tarzıyla alakalı benim 3 yaşında kızım var şimdiden tek derdim para biriktirip onun eğitimi sonrada ilerisi için ona bir ev almak... bu tamamen kişiye has davranış... belkide ellerinde yoktur... eğer varsa ve size harcamıyorlarsa çok ilginç bir tutum bence... olmasada olur iki gönül bir olunca elde edilmeyecek birşey yok... yeter ki huzur olsun evde ... sevgiler ve mutluluklar dilerim...

yorumun ıcın tesekkurler.
Bende bu konuyu su acıdan dusunerek yazdım cnm zaten bızler herseyımızı kendımız yaptıgımız ıcın ılerıde cocugumuz dert sıkıntı cekmesın dıye elımızden gelen her hazırlıgı her bırıkımı yapmaya calısıcaz tabıkı. En guzelını de yapıyosunuz. Yenı nesıl derken de cocugu 20-ve uzerı yasta olan aılelerı kasteddım. Bende bakıyorum forumda bır cok cıft zar zorda olsa herseylerını kendılerı yapmak zorunda kalıyor. Obakımdan yanı.

alt kısmı biraz daha sade olsaymış daha güzel olmazmıymış tatlım. aslında böylede güzel ama yinede sen bilirsin sen beğendin hadi kurtuldun ben napcam yaa offf.. senin kayın validen emrivaki yapmışta götürmüş seni beni kimse bi yere götürmiyo valla anca ben bakcam bende tek başıma beğenemiyorum

tıpkı beni anlattın tatlım yatın kalkın dua edin durumunuza. tamam bizim ailelerde yardım ediyo ama bi yere kadar. bi tartışma çıksa her ikiside tırnaklarını çıkarıo destek olan yok. kösteklik yapmaktan destek olmaya vakitleri olmuyo. bak herşeyimizi biz yapıoruz. arkalarından itmek gerek. gelinliğim için çıkıp gezelim diyorum oralı olan yok e tek başına bende gidemiyorum düşün işte durumumu hayla aklımda doğru düzgün bi model yok napcam bilmiyorum vallahi :S

neden sadelik diyorsunuzki zevk meselesi ben bayıldım yani begendim değişik olmalı düz abiye gibi gelinlikmi olurnuş hele o provias modelleri hiç tarzım değil gelinlik dediğin kabarık değişik olmalı.mutluluklr canım çokda yakışmış..

alt fırfırı kaldırılacak canım o kısmını fazla buldum bende.ınsallah sende en yakın zamansa cok cok cok begenıcegın bır gelınlıge sahıp olursun cnm dugun nezmn

ayy vallahı agzına saglık ıcımı ferahlattın. ınan bende cok begenerek aldım sadece ufak ayrıntılarda degısıklık yaptırıcam o kadar alt fırfır ve tasları gıbı. Bende gelınlıkte sadelıkten yana degılım. Sade beyaz bı elbıseyı oglum olursa nasıpse onun sunnetın de gıyerım :):):):) artık erkek annelerı gelın gıbı oluyorlar malum :) cok tesekkur ederım tekrardan öptum

evt aynı düşüncedeyiz.düğün ne zaman senn düğünden sonra gelinliğini alabiliirm bulmazsm güzl model o kadar begendim yani..ahh eylül 12 sinde düğünüm benimde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…