şimdiden mutluluklar diliyorum.canım çok fazla karışık geldi bana.
begenip aldıgınız gelinliğinizi bir başkası begenmeyebilir.neden yorum yaptırıyorsunuz.sonra kendinzi kötü hissedersiniz .begenilmeyen yorumlarda.
sonuçta bu size özel.ve sizin zevkinizle olmalı.ben böyle düşünüyorum cnım
şimdiden mutluluklar diliyorum.canım çok fazla karışık geldi bana.
begenip aldıgınız gelinliğinizi bir başkası begenmeyebilir.neden yorum yaptırıyorsunuz.sonra kendinzi kötü hissedersiniz .begenilmeyen yorumlarda.
sonuçta bu size özel.ve sizin zevkinizle olmalı.ben böyle düşünüyorum cnım
bende mutluluklar dilerim ama arkadaşla aynı düşüncedeyim.biraz karmaşık.sade daha güzel oluyo gibi gelinlikte,
tabi zevkler ve renkler tartışılmaz. belki bizim beğendiklerimizi de siz beğenmeyebilirsiniz
teşekkür ederim. ilk gördugumde bana da karısık gelmıstı ama gıydıgımde bayıldımm. detayları farklı fakat gıyıldıgınde cok farklı duruyor.
güle güle giy, almışsınız beğenip.
ama benim pek hoşuma gitmedi. inşallah mutlu olursunuz.
bazı gelinlikler üzerimizde çok farklı olabiliyor daha gzel durabilir keşke giyinip çekinseydin bir foto sen beğenmişsin ya önemli olan da odur bence
evet sizin hoşunuza giden bir başkasının hoşuna gitmeyebilir,tarzı olmayabilir :44:
Banada biraz abartılı geldi,benim tarzım değil.fakat eminim ki sizin tarzınızdır ve yakışmıştır. :)
mutluluklar
bence eteklerindeki bir detayı çıkarın. :44:
Yada bu yorumların hiç birine aldırmayın, her halükarda güzel olacaksınız :)
eğer eteklerdeki süslerden eksiltme yapabiliyorsanız daha az göz yorar
ama böylede güzel mutluluklar...
arkadaslarindas söyledigi gibi, gelinlik cok fazla degisik tarz barinidiyor icinde.
Ama diger yandan seninde dedigin gibi üzerindeyken daha iyi duruyor, ama eger almadiysan baska gelinliklerede bak derim ben. Yanlis anlama kirici olmak istemem, sadece benim fikrim
kızlar meraba,
kayınvalidemin emrivakisi ile dün gelinlik almaya gittik. ama içime sinen ve çok begenerek taşıyabileceğim gelinliğimi buldum. sizde bi bakın bakalım begenicekmisiniz? Eki Görüntüle 341083
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?