Gelinlik Modelleri kızlar gelinliğime sizden de yorum alayım :)

dhasel

yuppiiiii bi bebek gördüm sanki :):):)
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2012
682
331
73
kızlar meraba,
kayınvalidemin emrivakisi ile dün gelinlik almaya gittik. ama içime sinen ve çok begenerek taşıyabileceğim gelinliğimi buldum. sizde bi bakın bakalım begenicekmisiniz?

şimdiden mutluluklar diliyorum.canım çok fazla karışık geldi bana.

begenip aldıgınız gelinliğinizi bir başkası begenmeyebilir.neden yorum yaptırıyorsunuz.sonra kendinzi kötü hissedersiniz .begenilmeyen yorumlarda.

sonuçta bu size özel.ve sizin zevkinizle olmalı.ben böyle düşünüyorum cnım

Son düzenleme:

bende mutluluklar dilerim ama arkadaşla aynı düşüncedeyim.biraz karmaşık.sade daha güzel oluyo gibi gelinlikte,
tabi zevkler ve renkler tartışılmaz. belki bizim beğendiklerimizi de siz beğenmeyebilirsiniz

teşekkür ederim. ilk gördugumde bana da karısık gelmıstı ama gıydıgımde bayıldımm. detayları farklı fakat gıyıldıgınde cok farklı duruyor.

bende mutluluklar dilerim ama arkadaşla aynı düşüncedeyim.biraz karmaşık.sade daha güzel oluyo gibi gelinlikte,
tabi zevkler ve renkler tartışılmaz. belki bizim beğendiklerimizi de siz beğenmeyebilirsiniz

teşekkür ederim fikirleriniz için. konuyu açmış bulundum umarım kötu yorum olmaz. tabıkı herkes begenıp begenmemekte özgurdur.
ınternetten uzun uzun arastırmalar yapsamda. dedıgım gıbı kayınvalıdemın emrivakısı bir tane gelınlıkcıye takılı kalmak zorunda kaldık. neysekı temmuz ayında temmuz ayında dıkıme baslıycaklar degısıklık yaptırabılırızz

teşekkür ederim. ilk gördugumde bana da karısık gelmıstı ama gıydıgımde bayıldımm. detayları farklı fakat gıyıldıgınde cok farklı duruyor.

rica ederim canım.valla her telden çalıyor gelinliğin:))

bazı gelinlikler üzerimizde çok farklı olabiliyor daha gzel durabilir keşke giyinip çekinseydin bir foto sen beğenmişsin ya önemli olan da odur bence

bazı gelinlikler üzerimizde çok farklı olabiliyor daha gzel durabilir keşke giyinip çekinseydin bir foto sen beğenmişsin ya önemli olan da odur bence

evet aynen katılıyorum sana bende ılk baktıgımda fazla bulmustum ama gıydıgımde cok farklı geldı resmımı de koyuyorum :)

Eklentiler

• $05022012447-001.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 109
Evet sizin hoşunuza giden bir başkasının hoşuna gitmeyebilir,tarzı olmayabilir :44:
Banada biraz abartılı geldi,benim tarzım değil.Fakat eminim ki sizin tarzınızdır ve yakışmıştır. :)
Mutluluklar

bence eteklerindeki bir detayı çıkarın. :44:

yada bu yorumların hiç birine aldırmayın, her halükarda güzel olacaksınız :)

çok teşekkür ederim.

eğer eteklerdeki süslerden eksiltme yapabiliyorsanız daha az göz yorar
ama böylede güzel mutluluklar...

bence eteklerindeki bir detayı çıkarın. :44:

Yada bu yorumların hiç birine aldırmayın, her halükarda güzel olacaksınız :)

evet temmuza kadar degısık yapmak ıcın vaktımız var fıyat acısından cok daha uygun oldugu ıcın erken aldık. Temmuzda provalarda tabıkı uzerınde degısıkler yapıcaz. çok tesekkur ederım :)

arkadaslarindas söyledigi gibi, gelinlik cok fazla degisik tarz barinidiyor icinde.
Ama diger yandan seninde dedigin gibi üzerindeyken daha iyi duruyor, ama eger almadiysan baska gelinliklerede bak derim ben. Yanlis anlama kirici olmak istemem, sadece benim fikrim

yok canım yanlıs anlasılacak bı durum yok gelınlık dıkım asamasındayken uzerınde tabıkı oynamalar vs. Yapılacak. Hepsı bır arada yorumları almak ıstedım fıkır acısından cok ıyı oldu benım ıcın tsk ederım

kızlar meraba,
kayınvalidemin emrivakisi ile dün gelinlik almaya gittik. ama içime sinen ve çok begenerek taşıyabileceğim gelinliğimi buldum. sizde bi bakın bakalım begenicekmisiniz? Eki Görüntüle 341083

canım yanlış anlama ama banada çok karmaşık geldi..kullanılan kumaş biraz basitleştirmiş..özellikle saten olan eteğin başlangıç kısmı sadeliği bozuyor.. şevkini kırmak istemem ama bu model belki nişanlık için şık durabilir ama gelinliğin sadeliğini ve asaletini biraz bozmuş.. tabi üzerinde nasıl durur bilmiyorum ama yinede senin zevkin..biz sadece kendi zevkimize göre yorum yapar geçeriz.. hayırlı olsun canım

bencede çok karman çorman bi gelinlik çok ağır gibi gözüküyor bütün gece ayakta kalıcak sensın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…