canım allah yardımcın olsun................
selam
sara nur nasıl gidiyor hamişlik günün yaklaşıyor yavaş yavaş tombul bir anne oldun mu ,kızın nasıl artık iyiden iyiye hissediyorsun bebşini
ben de mayısta başlayacağım,bakalım o şansı yakalayabilecek miyim.
gün yaklaştıkça yorgun ,bıkkın hissediyorum kendimi .....CADIARZU
sıradan geliyor artık bana normal mı sence yaşadıklarım.... :çok üzgünüm:
oo kızın yaramaz olacak ,cadı cadı,kendinden önce daima kızn olacak hayatının merkezinde dünyanın en güzel ve zahmetli ama tatlı zahmetleri
inşallah sağlıkla alırsın bebeğini , ailene sevdiklerinede bol kısmet getirsin, bebeklerin uğuru bir başkadır.
Hep bunun bir alın yazısı olduğunu düşünüyorum. 10 ayda 3 tüp bebek denemesi olacak ilkinde beklentim yüksekti , negatif olunca yıkıldım
Sonra ikinci deneme beklentimi en aza indirdim.Ağlamadım bile çokta üzülmedim kabullendim hemem negatifi , şimdi 3 deneme umutlanmalımıyım yoksa beklentimi aza indirmeliyim.Benim açıklanmayan inf. herşey çok iyi ,emb çok kaliteli sonuç yok.Kimi zaman insanlar rahatsızlıklarını yazıyor ya, o zaman onlara aslında daha şanslısınız ne olduğunu biliyorsunuz ve onun üzerine gidiyor ve neredeyse uzun ve yıpratıcı olsada tedavi olumlu oluyor diyorum.Ben ise sıkışmış gibi boşa olta atıyor gibi geliyor ,yapılabilecejk tüm testler oldu 5 yıldır .kafamçokkarıştı
aslında umudumu bu ay çok kırdılar. tanıdığım bir hanım coçuğuna ders veriyordum ,tedavide bıraktım ama bana 23 nisanda tüm insanların arasında ** ne oldu senin tüp bebeğen ,tutmadımı gene dedi, herkes onca insan tanıdığım tanımadığım insanlar ,askerler dönüp bana baktı.**hiç salladım sadece ertesi gün gelen telefonları bir bilsen .
ne kadar dirensemde yıkıldım bu aralar .
yeniden deneyeceğim rabbim biliyor kalbimi , kimseyi kırmamaya özen gösteren beni deniyor rabbim ,
başaracağım ama uzun sürecek galiba , işte düşüp yene ayağa kalkacağım yoluma devam edeceğim.Ve bileceğim yanımda olan insanları ve güveneceğim kişileri bu da bana bir armagan aslında bileceği dostumu ve düşanımı:teselli:.
sağol canım ya ...bir başka rahatlık variyorsun sen bana etkileşim işte.
ipekke hem. selam bırakacam , bebeğinle,ailenle ve sevdiklerinle yaşa mutlulğunu ........
hak ettin güzel anne hemde birçok kişiden daha fazla:hooray: ..
SEVGİLİ AKTÜEL VE SARANUR ; yazmış olduklarınızı okurken nasıl duygulandım bilemezsiniz.... Sizler harikasınız... Ben daha 21 yaşında ve bekar iken kistllerle boğuşmaya başladım...4 tane ciddi risklerle dolu ameliyat oldum... Ailem şaşkınlık içinde endişe içinde benim için üzüldüler, güçlü olup destek vermeye çalıştılar... etrafın lafı sözü bitmedi... ben kimsecikleri incitmemeye çalışırken neler söylendi neler... (üstelik bir de bekarım) Dr lar bana hep evlilik hayatı ve bebek senin ilacın dedi... bugün 33 yaşındayım.. yaklaşık 2 senelik evliyimm... beni her konuda destekleyen mükemmel bir eşim var.. evlendiğimden beri tüm değerlerim ve kontrollerim gayet güzel gidiyordu, problem yoktu bugün yarın bebek derken eşimin değerlerinde sıkıntı olduğunu öğrendik... Bunda da bir hayır vardır dedik ve dün tüp bebek için tedaviye başladım.. Kim ne derse desin hiççç umrumda değil.... Ben RABBİME sığınıyorum... Herşeyin iyisini ve hayırlısını O bilir ve zamanı gelince bu mutluluğu bize yaşatacak.... Sizin yazdıklarınız o kadar güzel ifade etmiş ki benim yaşadığım duyguları (özellikle bugünlerde daha yoğun) .. okadar güzel dile getirmişsiniz ki ne söyleyeceğimi bilemiyorummmm.... Bir gün uyandığımızda GÜNEŞ bambaşka parlayacak inşallahnnnn... Sizlere çok teşekkür ediyorum... sizleri çok seviyorum.....
kızlar bugün isimleirnizi yazıp gül agacının altına gömdüm yerimseniben bir adet de bebek yaptım dualar ettim hadi bakalım rabbim inşaallah kabul eyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?