bende bu aralar hamile kadınlara takmış vaziyetteyim.uyuz oluyorummmm......laelaelaelaelae
neden ki acaba?yerimseniben
canım benim sakinliğin inşaallah harika bir mutlulukla taçlanır ve sen istediğin o minicik ellere kavuşursunzu zaten snein olgunlugunu seviyorum hemd eçok bir daha ne zaman gitceksin dr a bakarsın karşılaşırız ha benim bir dahaki randevum 26 mayıs da ama snein gidecegin günlerin birinde bildir bana gelirim nasip ise tanışmak için istersen eger
bende tedavi görüyorum, persembe günü kan testim var, kendim simidiye kadar 4 test yaptim hepisi negativ di :-(
insallah persembe güzel haberi alirim......
bu arada bizim bazi bu milletimizin yüzünden resmen psikolojim darma dagin....
her önüne gecen, her iki günde bir cocugun varmi, nezaman cocuk yapacaksin, aaaa yoksa senin cocugun olmuyormu, iste 3 yillik evlisin 4 olacak artik zamani geldide geciyor, anneme ayri sorarlar, kardeslerime ayri bana ayri, artik biktim yahu!!!
cogulari düsünebiliyor olmayabilir diye, ama birde tasdik istiyorlarki, dedikodularina yenileri eklensin diye, böyle insanlari cenabi ALLAH Islah etsin.
arkadasimin cocugu oldu, benim cocuk sahibi olmak istedigimi bilmedigi halde, cocugunu kucagima dahi vermiyor, alsam bile, hemen birsey uydurup geri aliyor, yani cocuklarini sakiniyor millet, sanki veremliymisim veya gecici bir hastalik bulastiracagim casina hareketler..... cok üzgünüm gercekten....
ah arkadaşım millete düştü derdi.ben arkadaşlarımdan destek görürken bilakis görümcemden aynı itinayı göremiyorum.kendisi denediği 3.ayda hamile kaldı.ama ben 2 yıldır uğraşıyorum bunu bile bile bana hep bebeğini anlatıyor.karnım büyümüş mü diye soruyor.hamile haberleri veriyor.konuştuğu 10 kelimenin 9 buçuğu hamileliği...ben olsam aman içinden üzülmesin diye tutarım kendimi.kıyamam ona.ha bazen ağzımdan kaçırdığım da olur belki ama genelde onun yanında konuşmazdım.ama malesef o hiç böyle değil.ya bilerek mi yapıyo yoksa düşüncesiz mi onu da çözemedim.artık onu görmek istemiyorum.aslında kötü biri değil ama artık tahammülüm yok ona.yine bazı patavatsızlıklarıyla da beni üzüyor.sonra toplamaya da çalışıyor ama olan oluyor işte...:çok üzgünüm:
bende tedavi görüyorum, persembe günü kan testim var, kendim simidiye kadar 4 test yaptim hepisi negativ di :-(
insallah persembe güzel haberi alirim......
bu arada bizim bazi bu milletimizin yüzünden resmen psikolojim darma dagin....
her önüne gecen, her iki günde bir cocugun varmi, nezaman cocuk yapacaksin, aaaa yoksa senin cocugun olmuyormu, iste 3 yillik evlisin 4 olacak artik zamani geldide geciyor, anneme ayri sorarlar, kardeslerime ayri bana ayri, artik biktim yahu!!!
cogulari düsünebiliyor olmayabilir diye, ama birde tasdik istiyorlarki, dedikodularina yenileri eklensin diye, böyle insanlari cenabi ALLAH Islah etsin.
arkadasimin cocugu oldu, benim cocuk sahibi olmak istedigimi bilmedigi halde, cocugunu kucagima dahi vermiyor, alsam bile, hemen birsey uydurup geri aliyor, yani cocuklarini sakiniyor millet, sanki veremliymisim veya gecici bir hastalik bulastiracagim casina hareketler..... cok üzgünüm gercekten....
ah arkadaşım millete düştü derdi.ben arkadaşlarımdan destek görürken bilakis görümcemden aynı itinayı göremiyorum.kendisi denediği 3.ayda hamile kaldı.ama ben 2 yıldır uğraşıyorum bunu bile bile bana hep bebeğini anlatıyor.karnım büyümüş mü diye soruyor.hamile haberleri veriyor.konuştuğu 10 kelimenin 9 buçuğu hamileliği...ben olsam aman içinden üzülmesin diye tutarım kendimi.kıyamam ona.ha bazen ağzımdan kaçırdığım da olur belki ama genelde onun yanında konuşmazdım.ama malesef o hiç böyle değil.ya bilerek mi yapıyo yoksa düşüncesiz mi onu da çözemedim.artık onu görmek istemiyorum.aslında kötü biri değil ama artık tahammülüm yok ona.yine bazı patavatsızlıklarıyla da beni üzüyor.sonra toplamaya da çalışıyor ama olan oluyor işte...:çok üzgünüm:
görümcene benden sevgiler saygılar önce düşünsün çocugu ona kim verdi nedne verdi bunc ainsna ugraşırkne acaba o nedne ugraşmıoyr küstah oldug için mi çok iyi bir insna oldugu için mi canım benim
otur send edüşün allah acaba seni neden bu kadar ugraştırıyor arzucum görümcen 3 cü ayda hamile kaldı ve sen 2 ci senende olmana ragmen neden ugraşıyorsun kötü bir insna oldugun için mi sevgili görümcen bir daha denszilik yapınca söyle bunları ona sor sor bakalım biraz düşünsün
Mümin dua edince, Allahü teâlâ, Cebraile, "Ben onu seviyorum, isteğini hemen yerine getirme!" Facir, [günahkâr] dua edince de "Ben onun sesini sevmiyorum. İsteğini hemen yerine getir" buyurur.) Şu halde, duanın kabulünün gecikmesi zararlı değildir.
:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?