canım şuan burda cuma selası veriliyo hamilenin duası kabul olur derler inşallah olur güzel allahım yarabbim yaradanım mubarek saatlerin yüzüsuyu hürmetine sana ve isteyen bütün arkadaşlarıma bu güzel duyguları nasip etsin inşallaaaaaaah hepinize bebişlerinizi meleklerinizi göndersin bizede hayırlı sağlıklı doğumlar evlatlar nasip etsin.....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn en icten dileklerimizle öyle güzel dua ediyorsunki cok icten saol canim inaniyorum dualarimiz kabul olacak. sence bizim bu durumda sansimiz ne kadardir yani yüzde bir canli sperm bir fikrin var mi kendimide cok ümitlendirmek istemiyorum zaten ama bi fikri olan varsa sölesin
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn en icten dileklerimizle öyle güzel dua ediyorsunki cok icten saol canim inaniyorum dualarimiz kabul olacak. sence bizim bu durumda sansimiz ne kadardir yani yüzde bir canli sperm bir fikrin var mi kendimide cok ümitlendirmek istemiyorum zaten ama bi fikri olan varsa sölesin
saol canim inssallah sende hamis olmusundur insallah hayirli haberlerini aliriz bende yumurta tolamadan önce esimin spermlerine bakacaklar yani demi ya sperm bulunmassa en kötü ihtimalle ne olur mikroteseyi anlatirmisin
kızlar bişey sorucam micro tedavisine başladım 4. iğnemi vurdum adetten önce vurulan lucrin varya ama bana alerji yapıo iğneyi vurunca kızarıklıklar vurduğum yerde benek benek oluşuo doktorumu aradım sordum olabilir bişey olmaz dedi sizlerdede böle olan varmı çok merak ettim lütfen acil cevap verirseniz memnun olurum allahım hepimizin kucanı meleklerimizle doldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?