Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb arkadaşlar bnde tup yaptırdım 3 defa ama olmadı ılki dıs gebeşıkle sonuclandı dıgerlerıde negatıf yıne hiçbiri tutmadı yanı neyse 4. denemeye baslıycaz baklım 3 ay sonra kısmet ınşllh bu sefer olur allah herkese nasıp etsın
İNŞALLAH BU SEFER OLUR. BENİMDE İLKİNDE TUTTU AMA 2,5 AYLIKKEN KAYBETTİK. KISMET DEĞİLMİŞ DİYORUZ İŞTE. BAŞKA NE DENEBİLİRKİ. HİÇ BİRİMİZİN UMUDU YARI YOLDA KALMASA KEŞKE.
İNŞALLAH BU SEFER OLUR. BENİMDE İLKİNDE TUTTU AMA 2,5 AYLIKKEN KAYBETTİK. KISMET DEĞİLMİŞ DİYORUZ İŞTE. BAŞKA NE DENEBİLİRKİ. HİÇ BİRİMİZİN UMUDU YARI YOLDA KALMASA KEŞKE.
arkadaşlar sakın umudunuzu yitirmeyin ben bu ay tüp bebeğe başlayacaktım.ama bi mücize oldu ve hamile olduğumu öğrendim
dr . um bir ay dinlenmemizi bu ay herşeyi yapmamızı ama önümüzdeki ay tüp bebeğe başlayacağımız söyledi adet olmayı beklerken bir baktım günüm geçti eşimin ısrarı üzerine test yaptık çizgiyi görünce inanamadım deliriyorum sandım hemen gidip kantesti yaptırdık ve sonuç pozitif çok mutluyum.allahım herkese nasip etsin işallah
ah arkadaşlar ya bizler yani tüp bebek deneyenlerin stresi ne olacak nasıl uzak duracagız ben bi çare bulamadım isyan etmiyorum ama çok üzülüyorum
ah arkadaşlar ya bizler yani tüp bebek deneyenlerin stresi ne olacak nasıl uzak duracagız ben bi çare bulamadım isyan etmiyorum ama çok üzülüyorum