- 29 Mayıs 2013
- 2.821
- 4.969
- 333
İyi de o kadın onun sadece yengesi değil ki aynı zamanda kuzeni! Bırakın da sizden daha samimi olsunlar.Kızlar merhaba ben yeni evlendim. Düğünde eltimle bir ton sorun yaşadık. Kendisinin kocamla arası çok iyiydi. zaten kuzenler. Biz nişanlandıktan sonra benim kardeşlerimi kocamdan kıskanmaya başladı. Onlarla çok sık görüşüyosun bizimle görüşmüyosun falan demeye başladı. Düğün çekimine de kardeşimi götürdük onunla kocasını götürmedik diye ortalığı ayağa kaldırdı. Sonra düğünde bi bomba patlattı evlilik yıldönümünü kutladı. Düğünde fotoğraflara falan katılmadı sonrasında da bir sürü şey yaptı biz bununla tartıştık ve küsüz. Görümcemin arası eltimle çok iyi. Sanki kasıtlı olarak benim gözüme sokar gibiler. Düğünüm oldu, defalarca yan yana geldik benimle bir defa olsun fotoğraf paylaşmadı mesela. Ama onunla sürekli can ciğer kuzu sarması. Fotoğrafların altına canımın içi biriciğim yazmalar , instagramda sana iyi gelen insanlar hep başka şehirdeler diyip onu etiketlemeler. Bende başka şehirdeyim insan yalandan ayıp olmasın diye beni de etiketler. Benim şahsi fikrim ben eltimle küs olmasam bile böyle şeyler yapmaması tam ortada olması lazım. Hatta ben yeni gelinim bana biraz daha yakın olması kaynaşması lazımken beni iyice kendinden uzaklaştırıyor. Sizce gereksiz takıntı mı yapıyorum?
Fotoğraf çekimine kendi kardeşinizi götürürken eltimi çağırmadım demişsiniz ama belli ki görümcenizi de çağırmamışsınız.