• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem ayrım yapıyor.

• Konu Sahibi Konu Sahibi userr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar merhaba ben yeni evlendim. Düğünde eltimle bir ton sorun yaşadık. Kendisinin kocamla arası çok iyiydi. zaten kuzenler. Biz nişanlandıktan sonra benim kardeşlerimi kocamdan kıskanmaya başladı. Onlarla çok sık görüşüyosun bizimle görüşmüyosun falan demeye başladı. Düğün çekimine de kardeşimi götürdük onunla kocasını götürmedik diye ortalığı ayağa kaldırdı. Sonra düğünde bi bomba patlattı evlilik yıldönümünü kutladı. Düğünde fotoğraflara falan katılmadı sonrasında da bir sürü şey yaptı biz bununla tartıştık ve küsüz. Görümcemin arası eltimle çok iyi. Sanki kasıtlı olarak benim gözüme sokar gibiler. Düğünüm oldu, defalarca yan yana geldik benimle bir defa olsun fotoğraf paylaşmadı mesela. Ama onunla sürekli can ciğer kuzu sarması. Fotoğrafların altına canımın içi biriciğim yazmalar , instagramda sana iyi gelen insanlar hep başka şehirdeler diyip onu etiketlemeler. Bende başka şehirdeyim insan yalandan ayıp olmasın diye beni de etiketler. Benim şahsi fikrim ben eltimle küs olmasam bile böyle şeyler yapmaması tam ortada olması lazım. Hatta ben yeni gelinim bana biraz daha yakın olması kaynaşması lazımken beni iyice kendinden uzaklaştırıyor. Sizce gereksiz takıntı mı yapıyorum?
İyi de o kadın onun sadece yengesi değil ki aynı zamanda kuzeni! Bırakın da sizden daha samimi olsunlar.
Fotoğraf çekimine kendi kardeşinizi götürürken eltimi çağırmadım demişsiniz ama belli ki görümcenizi de çağırmamışsınız.

Tavırlar rahatsız edici gelebilir ama yapacak pek bi şey yok. Saygısızlık, müdahale vs yoksa belli bi mesafede gidip geleceksin.
Eşinle aran iyiyse, kuklaları değilse de düşünüp takacağın hiçbir şey yok, olmamalı.

Kızlar merhaba ben yeni evlendim. Düğünde eltimle bir ton sorun yaşadık. Kendisinin kocamla arası çok iyiydi. zaten kuzenler. Biz nişanlandıktan sonra benim kardeşlerimi kocamdan kıskanmaya başladı. Onlarla çok sık görüşüyosun bizimle görüşmüyosun falan demeye başladı. Düğün çekimine de kardeşimi götürdük onunla kocasını götürmedik diye ortalığı ayağa kaldırdı. Sonra düğünde bi bomba patlattı evlilik yıldönümünü kutladı. Düğünde fotoğraflara falan katılmadı sonrasında da bir sürü şey yaptı biz bununla tartıştık ve küsüz. Görümcemin arası eltimle çok iyi. Sanki kasıtlı olarak benim gözüme sokar gibiler. Düğünüm oldu, defalarca yan yana geldik benimle bir defa olsun fotoğraf paylaşmadı mesela. Ama onunla sürekli can ciğer kuzu sarması. Fotoğrafların altına canımın içi biriciğim yazmalar , instagramda sana iyi gelen insanlar hep başka şehirdeler diyip onu etiketlemeler. Bende başka şehirdeyim insan yalandan ayıp olmasın diye beni de etiketler. Benim şahsi fikrim ben eltimle küs olmasam bile böyle şeyler yapmaması tam ortada olması lazım. Hatta ben yeni gelinim bana biraz daha yakın olması kaynaşması lazımken beni iyice kendinden uzaklaştırıyor. Sizce gereksiz takıntı mı yapıyorum?
Krizi fırsata çevirmek nedir bilirmisin asla esine kardeşini kötüleme kaybedersin bırak kendi görsün hayatına bak mesafe herseydir

“Bana uzak cehenneme direk” anlayışında olduğum için tam görümcemle istediğim samimiyeti 😬 siz yaşıyorsunuz ne güzel işte rahat batmasın

Uzak olmak gerçekten iyidir boşverin,bakiş açısınızi değiştirirseniz rahatlarsıniz bence.Kafanizda elti diye değil gerçekten olduğu gibi eşinizin kuzeni olarak konumlandirin o kişiyi.En nihayetinde gerçekten de kuzeni o.Ama fotoğraflara katılmaması, sizin özel günününüzde rol çalar gibi yıldönümü kutlama hareketleri hiç hoş olmamış.Bu konuda size hak verdim.

İkisinide inst. Çıkartın rahat edin. Kendi kendilerini sevip dursunlar 😀
Takıntı yapıyorsunuz gereksiz ne güzel baştan belli olmuş nasıl oldukları uzak durun cizginizi koruyun

Iyi anlaştıklarına göre aynı şeyin farklı renkleridir.
Ne güzel size gerek kalmadan kendi mesafe oluşturmuş.. mutlu olup, onlara da mutluluklar dileyin.
Yeni evlisiniz.. eşinize, evinize, aşkınıza, huzurunuza odaklanın aman ya ne kayınvalide görümce derdine düştünüz..
Ben ailemden başkası umrumda olmaz.

görümceyi bilemem ama bence elti hanım sizi baya kıskanmış ve kendince nispet yapmaya çalışıyor benim eşimin kuzenini mi anlatıyorsunuz diye düşündüm bir an 😅 tek fark eltim değil kendisi.
Hiç kale almayın bence asil ve mesafeli bir duruşunuz olsun. Gerçekten harika anlaşsalardı bu kadar göze sokma ihtiyacı duymazlardı bence. Elti hanım muhtemelen sizi kıskandırmaya çalışıyor. Ne kadar zavallı…
Mesafe her zaman iyidir. Hiç kale almayın illa aralarında bir problem çıkar nasıl olsa. Böyle sorunlu tiplerin uzun süre problemsiz ilişkiler yürütebilecegine inanmıyorum zaten

Yalniz boyle cok mic mic mic iliskilerden illa bi problem cikiyor.

Mesafeli olmak gibisi var mı ya biz eltimle sadece yüz yüze gelince konuşuyoruz ne paylaşıyor napıyor merak bile etmem haberim olmaz görümcem yok ama olsa onla da aynı olurdum muhtemelen 😂

Kocan cok zengin degilse bi ise gir. Calismaya ihtiyacin yoksa bi kursa katil. Bosluktan bunlar hep. Boguldum okurken. Odagin bu olmamali sirf evlisin diye

Görümcemi severim. O da beni sever, hatta diğer yengesine kıyasla daha çok sever.
Elimde büyüdü zaten zilli. Diğer yengesini tanıdığında 21 yaşında genç kızdı, ben 10 yaşından beri yanındayım. Hatta ben okuttum yol gösterdim. Rol model gibi bir şeyim ona.

Benden bir şeyini saklamaz, instasında ben dahil herkes engelli aileden.
Napayım kırılayım mı?

Eltimle de bir sorunum yok, zaten 3 5 sefer görüştük bayram seyran. İnstası var mı bilmiyorum, telefonu var bir şey olursa ararız.

Sevmediğim bir insanın beni sevmemesini hic umursamam. Istedigini sevebilir banane ki napiosa yapsin. O karakterde tipler uc vakte kadar birbirleriyle de küserler anlasamazlar zaten.

Görümcenizin yengesi olarak değil de kuzeni olarak düşünürseniz kafaya takmazsınız.

Back