- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #1.901
İyi cnm bozma moralini :) aynen devamİlk kilo bildirimi benden gelsin :) başlangıç 75 geçen hafta 74.0 bu hafta 73.0 giden 1 kilo sizce 1 haftada 1 kilo iyimi:/
Cok iyi bence her hafta 1 kilo verirseniz ayda 4 kilo ederİlk kilo bildirimi benden gelsin :) başlangıç 75 geçen hafta 74.0 bu hafta 73.0 giden 1 kilo sizce 1 haftada 1 kilo iyimi:/
Gitsin kilolar yaşasın sağlıklı yaşamGünaydın kızlar :)
Geçen hafta 72,600
Bu hafta 71,300
Fark 1,300
Çok şükür gitti yine :) dünün bana hediyesi
Şükür emekler zayi olmamış arkadaşım tam gaz devaammGunaydin kuzular kilo bildirimimi yapayim
Gecen hafta 66 500
Bu hafta 65 500
Fark 1 kilo
1 haftada 1 kilo sağlık için ideal canımİlk kilo bildirimi benden gelsin :) başlangıç 75 geçen hafta 74.0 bu hafta 73.0 giden 1 kilo sizce 1 haftada 1 kilo iyimi:/
Çok sevindim canım senin adına da :) ne güzel bak isteyince gidiyo hepsi. Ben de diyet demiyorum aslında,dikkat ediyorum sadece :)) haydi tey teyyyyGünaydın herkeslereee..
Giremedim bu aralar kızlar, çok sık giremiyorum aslında ama hepinizi takipteyim heee
23 nisanda başladığım az yeme olayından (diyet demiyorum zira o kelime dengemi bozuyor) 2 kilo eksikle çıkmanın mutluluğunu yaşıyorum bu sabah
86 ile başlamıştım 84 ü gördüm üstelik malum adet dönemindeyim ve yüzüklerim parmağıma girmiyor ödem yüzünden
Bide 12 nisandan beri hızlı tempo yürüyorum bantta 2 gün yürüyemedim sadece, buda pantolonlarımın bel kısmından bolalmaya başlamasıyla belli etti hemen kendini
Kızlar hadiii merak ediyorum sonuçları.. Nerelerdesiniz ya
Diyet de neymişÇok sevindim canım senin adına da :) ne güzel bak isteyince gidiyo hepsi. Ben de diyet demiyorum aslında,dikkat ediyorum sadece :)) haydi tey teyyyy
Tamam tatlım haftaya daha iyi olucak inşallah. Ama 700 gr az değil yine iyisin :)Kizlar harikasiniz masallah size beni bilionux 700 gram diyetsyen olcdufu icin tartilmadm insallah pazar tartilir gene solerim.size
Saol tatlim benim sende harikasin yani toplam 7 kilo verdm artk da yavasladi bakalim bu hafta nasil olcakTamam tatlım haftaya daha iyi olucak inşallah. Ama 700 gr az değil yine iyisin :)
Valla gitsinde 100 gr. gitsin ona bile razıyım şekerim☺Kizlar harikasiniz masallah size beni bilionux 700 gram diyetsyen olcdufu icin tartilmadm insallah pazar tartilir gene solerim.size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?