Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Günaydın herkeslereee..
Giremedim bu aralar kızlar, çok sık giremiyorum aslında ama hepinizi takipteyim heee
23 nisanda başladığım az yeme olayından (diyet demiyorum zira o kelime dengemi bozuyor) 2 kilo eksikle çıkmanın mutluluğunu yaşıyorum bu sabah
86 ile başlamıştım 84 ü gördüm üstelik malum adet dönemindeyim ve yüzüklerim parmağıma girmiyor ödem yüzünden
Bide 12 nisandan beri hızlı tempo yürüyorum bantta 2 gün yürüyemedim sadece, buda pantolonlarımın bel kısmından bolalmaya başlamasıyla belli etti hemen kendini

Günaydın kızlar :)
Geçen hafta 72,600
Bu hafta 71,300
Fark 1,300
Çok şükür gitti yine :) dünün bana hediyesi
Gitsin kilolar yaşasın sağlıklı yaşam
Tebrik ederim canım
Halayın bir ucundan da ben tutayım

Çok sevindim canım senin adına da :) ne güzel bak isteyince gidiyo hepsi. Ben de diyet demiyorum aslında,dikkat ediyorum sadece :)) haydi tey teyyyy

Çok sevindim canım senin adına da :) ne güzel bak isteyince gidiyo hepsi. Ben de diyet demiyorum aslında,dikkat ediyorum sadece :)) haydi tey teyyyy
Diyet de neymiş
Az ye öz ye sağlıklı beslen! (Tuttum bu sloganı)
Birbirimizin desteği ve payıda var bence bu işte

Kizlar harikasiniz masallah size beni bilionux 700 gram diyetsyen olcdufu icin tartilmadm insallah pazar tartilir gene solerim.size
Valla gitsinde 100 gr. gitsin ona bile razıyım şekerim☺
Sen yavaşlama dönemindesin şu an galiba ama takılma atağa geçeceksin yakında
Vücut arada böyle tepki veriyo bazen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…