- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #1.881
diyetine biraz protein ağırlıklı besin eklemelisin. o zaman açlık hissin daha az olur. ödemin de gider iyileştiğinde merak etme:) tartıda farkedersin
evet haklısın ac hissettiğim zaman süt içmeyi dusunuyorum
Evrt canım aynen öyle ya :))Fazla çıkmasın da 100 gram bile mutlu edicek
Cnm lütfen yoğurttan başka birşeyler yeme. Bugünkü emeğin çöpe gitmesinben şimdi biraz yoğurt yicem kızlar zaten daha iki saat sonra ancak uyurum. biraz daha acıkırsam abartabilirim. şu gece açlığı olmasa ben hayatta kilo falan almazdım ya.
Bebeğim ben bir çay bardağı tarçınlı süt içicem :))Cnm lütfen yoğurttan başka birşeyler yeme. Bugünkü emeğin çöpe gitmesin
İyi geceler canikom yrn sabah kilonu yazmayı unutma. Geçen hafta ve bu haftakini yaz aradaki farkı da yaz tmm mıKizlar ben kaciyorum hepinizi optum
İyi geceler canımm :))Kizlar ben kaciyorum hepinizi optum
Tamam süt olur aferin sana yavrucumBebeğim ben bir çay bardağı tarçınlı süt içicem :))
Canım bende kaçıyorum eşim gelicek öpüyorum sabah görüşürüz :)İyi geceler canikom yrn sabah kilonu yazmayı unutma. Geçen hafta ve bu haftakini yaz aradaki farkı da yaz tmm mı
Görüşürüz cnm ii gecelerCanım bende kaçıyorum eşim gelicek öpüyorum sabah görüşürüz :)
Cnm lütfen yoğurttan başka birşeyler yeme. Bugünkü emeğin çöpe gitmesin
Rica ederim cnm bunun için burdayız. Cacık da olur bak :)) süt cacık meyve salatalık domates peynir bunlar olurbelki çok az cacık yaparım. teşekkür ederim beni düşündüğün için
bi süre sonra akşamları meyve yemeyi de bırakıcam kilo vermem durduğu dönemde.Rica ederim cnm bunun için burdayız. Cacık da olur bak :)) süt cacık meyve salatalık domates peynir bunlar olur
Evet iyi olabilir öyle. Sen şimdi kilo vermem durucak diye düşünme,beynin ona odaklanır veremezsin. Her hafta kilo vericem diye tekrarla süreklibi süre sonra akşamları meyve yemeyi de bırakıcam kilo vermem durduğu dönemde.
Evet iyi olabilir öyle. Sen şimdi kilo vermem durucak diye düşünme,beynin ona odaklanır veremezsin. Her hafta kilo vericem diye tekrarla sürekli
Olur yapabilirsin :) buzdolabına da olur :) haftada bir tartıl bizim gibi. Her pazar tartılıyoruz biz :)kaç günde bir tartılsam acaba :) duvara kilomu mu yazsam her hafta motive olurum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?