- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #1.861
Yarın olmazsa 2 gün içinde kesin görüceksin sen. Hele 1 hafta dolsun da :))Canım ya bende bi 5 i görsem yeticek kendimi 60 sanarken 61.2 çıkmak koydu bana gerçi 5 i görceğimdende umutsuzum
Oyle dusunme canim bu hafta goremezsen gelen hafta mutlaka goruceksinCanım ya bende bi 5 i görsem yeticek kendimi 60 sanarken 61.2 çıkmak koydu bana gerçi 5 i görceğimdende umutsuzum
Evet bebeğim ben de merak ediyorum bakalım arkadaşlarımdan umutluyum eminim 1 kilodan fazla gitmiştir canımAcaba kim ne kadar kilo verdi.Ya ben 1 kilo versem cok guzel olur
Ay ağzından bal damlıyor tatlımm :)Yarın olmazsa 2 gün içinde kesin görüceksin sen. Hele 1 hafta dolsun da :))
Ahhh keşke kuzumm yaaEvet bebeğim ben de merak ediyorum bakalım arkadaşlarımdan umutluyum eminim 1 kilodan fazla gitmiştir canım
Ay insanın böyle arkadaşları olması çok güzel çok mutlu oluyorumOyle dusunme canim bu hafta goremezsen gelen hafta mutlaka goruceksin
Gerçek bu ben sama güveniyorum. Bugünü böyle dengelediysen oooo süper sonuçlar olucak cnm sendeAy ağzından bal damlıyor tatlımm :)
Umutsuz olmayalım giden 100 gramda olsa güle güle kış kış kilolar diyelim o bile güzel kuzum kilo almaktansa diymi ama tabiii fazlası var :)Ahhh keşke kuzumm yaa
Alışıcaksın canım açlık olmadan depodaki yağlar gitmezzz. Vücuda enerji girmesin ki depodaki yağları enerji olarak kullansınKizlar 3 gündür sürekli kendimi ac hissediyorum bu hep böylemi oluyo yoksa zamanla alisacammi:)
diyetine biraz protein ağırlıklı besin eklemelisin. o zaman açlık hissin daha az olur. ödemin de gider iyileştiğinde merak etme:) tartıda farkedersinEvet açlık hissi çok oldu ve regl dönemine yakın değilim çünkü regilim suan:))ondan mi gitmiyoya
Ben de sizleri tanidigim icin cok mutluyum bebegimAy insanın böyle arkadaşları olması çok güzel çok mutlu oluyorum
Ay hadi bakalım bi an önce sabah olsa diyesim var bakalım tartılae bize neler diycek :) şaka maka bir haftayı daha geçirmişiz canım ne güzel olduk böyle :)Gerçek bu ben sama güveniyorum. Bugünü böyle dengelediysen oooo süper sonuçlar olucak cnm sende
Fazla çıkmasın da 100 gram bile mutlu edicekUmutsuz olmayalım giden 100 gramda olsa güle güle kış kış kilolar diyelim o bile güzel kuzum kilo almaktansa diymi ama tabiii fazlası var :)
Aynen yaa günler çok çabuk geçiyo. Değerini bilip değerlendirmek lazım daha çok..Ay hadi bakalım bi an önce sabah olsa diyesim var bakalım tartılae bize neler diycek :) şaka maka bir haftayı daha geçirmişiz canım ne güzel olduk böyle :)
Evet canım sanırım haklısın :)inşallah giderAlışıcaksın canım açlık olmadan depodaki yağlar gitmezzz. Vücuda enerji girmesin ki depodaki yağları enerji olarak kullansın
Bende de açlık var ama ben açken mutluyum ya böyle. Çünkü vucuttaki fazla yağlar erimeye başlıcakkızlar ya ben acıkmaya başlıyorum bu saatte hep bu yüzden bozuluyo diyetlerim
Gidicek gidicek emin olEvet canım sanırım haklısın :)inşallah gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?